- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τελικός κι ο... Θεός βοηθός (video)
ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κοντράρονται απόψε για το Κύπελλο Ελλάδος στον Βόλο
Έπειτα από τις παλινωδίες των τελευταίων ημερών, απόψε στις 20.30 το Πανθεσσαλικό θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Αθήνας θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ενώ οι Θεσσαλονικείς αναζητούν τον πρώτο τους τίτλο μετά το 2003.
Περισσότεροι από 15.000 οπαδοί των δύο ομάδων θα βρεθούν στο γήπεδο, το οποίο παρουσιάζει ακόμη ατέλειες και έργα θα γίνονται ως την τελευταία στιγμή, κυριολεκτικά.
Αφού θα λυθεί -υποτίθεται- το ζήτημα με τα αριθμημένα εισιτήρια, αυτό που ανησυχεί την αστυνομία είναι ο αχανής περιβάλλον χώρος του γηπέδου, όπου μπορεί κάλλιστα να υπάρξει συνάντηση των αντιπάλων οπαδών.
Η σημερινή είναι η τέταρτη φορά που θα κοντραριστούν οι δύο "Δικέφαλοι" σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Τις προηγούμενες τρεις νικήτρια αναδείχθηκε η ΑΕΚ.
Το 1939, επικράτησε με 2-1 στη Λεωφόρο, το 1978 με 2-0 στο Καραϊσκάκη και το 1983 πάλι με 2-0, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ.
Εκείνος ήταν ο παρθενικός τελικός που διεξήχθη στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας, που τότε ήταν ολοκαίνουργιο. Πάντως, την επόμενη μέρα στις εφημερίδες, πρώτο θέμα ήταν τα επεισόδια που είχαν γίνει, με πολλούς τραυματίες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής
Πρωταγωνιστής σε μία ακόμα απίστευτη ιστορία ο Βραζιλιάνος
Η γκάφα της νέας ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε ο μάνατζερ του
Ο απολογισμός του Γάλλου super star σε μια ανάρτηση
Δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές του που σοκαρίστηκαν από την αλλαγή
Ξέσπασμα του Χαβιέρ Τέμπας: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φύγει»
Πανηγυρισμοί από τους οπαδούς της «Ρόχα» μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ
Προ των πυλών η σπουδαία μεταγραφή για τον Έλληνα εξτρέμ
Η στάση των Αργεντίνων προκάλεσε αρνητικά σχόλια λόγω της έλλειψης σεβασμού προς την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια
Πώς διαμορφώνεται μετά το Μουντιάλ 2026
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ξαναπάτησε χορτάρι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
Το μήνυμα του μετά τον χαμένο τελικό
Η αναφορά του για το Μουντιάλ δεν άργησε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Αρχίζει πειθαρχική έρευνα
O «Κing Kev» ήταν δυο φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.