Αθλητισμος

Ο μικρός Σαμ είναι τρελός για τη Γιουνάιτεντ, λατρεύει τη ζωή και δεν το βάζει κάτω (εικόνες)

Η ιστορία ενός παιδιού με εγκεφαλική παράλυση που έχει συγκινήσει το Ηνωμένο Βασίλειο  

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Samuel: Never giving up #UnitedandSamuel #UnitedandMe Pogba, De Gea, Ibrahimovic

«Το να ζεις με εγκεφαλική παράλυση δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά δεν θα το κάνω και θέμα». Πώς να μείνεις ασυγκίνητος μπροστά στην ωριμότητα και τη θετική ενέργεια ενός παιδιού 11 ετών που δεν θα περπατήσει ποτέ στη ζωή του, αλλά που είναι αποφασισμένο να μην το βάλει κάτω. Ο Σάμουελ λατρεύει το ποδόσφαιρο και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η ιστορία του έχει συγκινήσει το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Σαμ και η Γιουνάιτεντ

Το μόνο που ήθελε στη ζωή του ήταν μια ευκαιρία και ο προπονητής των ακαδημιών των Κόκκινων Διαβόλων του την έδωσε. «Για να είμαι ειλικρινής είναι λίγο δύσκολο για μένα το ποδόσφαιρο. Παίζω στη θέση του τερματοφύλακα. Στην προπόνηση ή στους αγώνες χρησιμοποιώ τα γόνατά μου για να κινούμε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν περίμενα να μπω στην ομάδα, αλλά ο προπονητής μού έδωσε την ευκαιρία. Κάθε μέρα γίνομαι καλύτερος», λέει ο 11χρονος πορτιέρο.

Ο Σαμ και η Γιουνάιτεντ

Πριν από μερικούς μήνες ο Σάμουελ έζησε το όνειρο. Του επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη. Ξαφνικά είδε μπροστά του τα είδωλά του: Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Πολ Πογκμπά, αλλά και ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεν Νταβίδ ντε Χέα εμφανίστηκαν μπροστά στον Σαμ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, μάλιστα, χάρισε στον μικρό μια φανέλα του, αλλά και ένα ζευγάρι γάντια για καλύτερες αποκρούσεις. «Η ημέρα που πήγα στο Ολντ Τράφορντ ήταν απλά η καλύτερη ημέρα της ζωής μου. Ο Ντε Χέα μου έδωσε τα γάντια του. Το να είσαι οπαδός της Γιουνάιτεντ είναι υπέροχο, απερίγραπτο. Με γεμίζει με όμορφα συναισθήματα και με κάνω να λέω στον εαυτό μου: Δεν θα τα παρατήσω ποτέ. Είμαι καθηλωμένος σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο, αλλά δεν το βάζω κάτω. Ούτε καν με νοιάζει το αναπηρικό αμαξίδιο», λέει το φοβερό αυτό παιδί από το Μάντσεστερ. 

Ο Σαμ και η Γιουνάιτεντ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ