Αθλητισμος

Αυτή είναι ίσως η χειρότερη προσπάθεια σκιέρ που έχουμε δει (video)

Υπάρχει όμως ένας ιδιαίτερος λόγος γι' αυτήν την αποτυχία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Adrian Solano - Worst cross country skier ever?

Η παρακάτω αγωνιστική προσπάθεια ενός σκιέρ σε πρωτάθλημα σκι ίσως είναι αρκετή για να τον κατατάξει ανάμεσα στις χειρότερες που έχουμε παρακολουθήσει.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε σε σχετικό άρθρο του Russia Today ο Αντριάν Σολάνο, όπως είναι το όνομά του, ήταν ο εκπρόσωπος της Βενεζουέλας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκι που διεξήχθη στη Φινλανδία την Τρίτη (Nordic World Ski Championships), ωστόσο οι επιδόσεις του κάθε άλλο παρά εντυπωσίασαν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο σκιέρ δεν είχε προπονηθεί ποτέ νωρίτερα σε χιόνι παρά μόνο σε τροχούς. Ο ίδιος ο Σολάνο διευκρίνισε πως αρχικά επρόκειτο να περάσει ένα μήνα στη Σουηδία προκειμένου να προπονηθεί σε χιόνι εν όψει της διοργάνωσης, ωστόσο απελάθηκε από τη Γαλλία πριν μπορέσει να φθάσει στη Σουηδία.

Ο Σολάνο σημείωσε σχετικά: «Όταν έφτασα στο Παρίσι στις 19 Ιανουαρίου, εξήγησα πως προορισμός μου ήταν η Σουηδία για προπόνηση. Δεν πίστευαν ότι κάνω σκι στη Βενεζουέλα. Τους είπα ότι προπονούμαστε σε τροχούς. Είχα μόνο 28 ευρώ πάνω μου και η αστυνομία με κατηγόρησε ότι προσπαθούσα να μεταναστεύσω επειδή τα πράγματα δεν πάνε καλά στη χώρα μου».

Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε «Έχασα ένα μήνα προπόνησης στο χιόνι. Αλλά προσπαθώ ακόμα, επειδή είναι το όνειρό μου».

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί πως ο θετικός τρόπος με τον οποίο βλέπει τα πράγματα, επαινέθηκε από πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

Πηγή: Russia Today

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ