- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
«Υψηλότερη σε σχέση με την αρχική εισήγηση θα είναι η επιβάρυνση των καταναλωτών με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ που δεν προσέρχονται για ρύθμιση καθώς θα επιβαρύνονται με επιτόκιο 7,25%, αντί για 6% που αναφερόταν στην έγγραφη εισήγηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης που έλαβε τις σχετικές αποφάσεις». Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΕΗ που εκδόθηκε το βράδυ της Κυριακής (05/11/2017).
Η ίδια απόφαση - όπως μετέδωσε νωρίτερα σήμερα το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων - προβλέπει ότι το επιτόκιο για τις ρυθμισμένες οφειλές δεν αυξάνεται αλλά παραμένει στο 5,25 %, δηλαδή στο επίπεδο του δικαιοπρακτικού επιτοκίου.
Με 6%, όπως επίσης μετέδωσε η ίδια πηγή, θα επιβαρύνονται στο εξής (για πρώτη φορά) οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου.
.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περίπου 200 ζώα ζούσαν σε ακατάλληλες συνθήκες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.