1821 Digital Gallery
Τα BELL είναι pop και το γιορτάζουν με καλοκαιρινούς διαγωνισμούς στα social media
ADVERTORIAL

Τα BELL είναι pop και το γιορτάζουν με καλοκαιρινούς διαγωνισμούς στα social media

Σημειώστε ημερομηνίες και διεκδικήστε το βιβλίο της επιλογής σας

Από το 1982 που εκδόθηκε το πρώτο BELL best seller, το μυθιστόρημα «Οι μετανάστες» του Howard Fast, μέχρι σήμερα που περνούν στη νέα εποχή τους, τα BELL, τα μικρά βιβλία τσέπης με το κίτρινο σηματάκι πάνω αριστερά –άλλες φορές πιο διακριτικό, άλλες φορές λίγο πιο… «χτυπητό», αλλά πάντοτε κίτρινο (εντάξει, αν εξαιρέσουμε μια περίοδο που είχε πρασινίσει, εκεί γύρω στο 1990-91)– αποτελούν σημείο αναφοράς για τους Έλληνες αναγνώστες, έχοντας αγαπηθεί από πολλές γενιές.

Υπάρχει άραγε ελληνικό σπίτι, τα τελευταία 36 χρόνια, στο οποίο να μην μπήκε βιβλίο της σειράς BELL; Ποιο ήταν το βιβλίο εκείνο που έκανε εσένα να αγαπήσεις την ανάγνωση; Μήπως ήταν το «Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια»;  Ή «Tα Πουλιά Πεθαίνουν Τραγουδώντας»; Μήπως το «Μίζερι»; Ή «Οι Στυλοβάτες της Γης»; Ίσως «Ο Κατάσκοπος που Γύρισε από το Κρύο»; Το «Κάιν και Άβελ»; Ο «Γατόπαρδος;»

Η αλήθεια είναι πως οι τίτλοι που θα μπορούσαμε να σας αναφέρουμε ξεπερνούν τους χίλιους και όλοι θα είχαν έναν κοινό παρανομαστή: είναι… BELL!

Τα BELLάκια (όπως τα αποκαλούν οι φανατικοί αναγνώστες) γνώρισαν στους Έλληνες μεγάλους συγγραφείς (από τον Ken Follett, τον Stephen King, τον John le Carré και τον John Connolly, μέχρι τον Giuseppe Tomasi di Lampedusa, τον Thomas Harris και τη βραβευμένη με Πούλιτζερ Harper Lee) διαβάστηκαν, αγαπήθηκαν, έγιναν συλλεκτικά, έγιναν ακόμη και… διακοσμητικά αντικείμενα σε τραπεζάκια και βιβλιοθήκες και κατάφεραν να μετατραπούν, τελικά, σε αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής pop κουλτούρας!

Σχετικα
Chris Carter, ποιο είναι το βασικό κίνητρο ενός Serial Killer;
Chris Carter, ποιο είναι το βασικό κίνητρο ενός Serial Killer;

Σήμερα, τα βιβλία της σειράς BELL Best Seller έχουν ήδη περάσει σε μια καινούργια εποχή, με στόχο να προσφέρουν στο σύγχρονο αναγνώστη ένα διαφορετικού τύπου βιβλίο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (νέο, ειδικά μελετημένο για την ευκολία του αναγνώστη, σχήμα, άριστη ποιότητα παραγωγής, ευανάγνωστη γραμματοσειρά και χαμηλή τιμή –είναι η μοναδική σειρά βιβλίων στην Ελλάδα που προσφέρει μυθιστορήματα bestselling συγγραφέων -σε πρώτη έκδοση- με τιμή μόλις 9,90€!) και συγχρόνως να συνεχίσουν να αποτελούν «εγγύηση» στο χώρο της σύγχρονης λογοτεχνίας, με «εξειδίκευση» στο αστυνομικό βιβλίο και στην περιπέτεια.

Μια άλλη σημαντική αλλαγή που ήρθε το 2018 στα BELL Best Seller είναι η έκδοση από την ιστορική αυτή σειρά και Ελλήνων συγγραφέων. Έτσι, δίπλα σε σπουδαία ονόματα της σύγχρονης αστυνομικής -και όχι μόνο- λογοτεχνίας, όπως είναι οι John Connolly, Lee Child, Chris Carter, Richard Montanari, Rob Sinclair κ.α., έρχονται τώρα να προστεθούν και νέοι ταλαντούχοι Έλληνες συγγραφείς, όπως οι Δημήτρης Σίμος και Γιώργος Δάμτσιο.

Σχετικα
«Πίσω από κλειστές πόρτες» κρύβεται το καθηλωτικό θρίλερ της B. A. Paris
«Πίσω από κλειστές πόρτες» κρύβεται το καθηλωτικό θρίλερ της B. A. Paris

Το BELL Best Seller, λοιπόν, που βρίσκεται στη βιβλιοθήκη σου δεν είναι απλώς ένα ακόμη βιβλίο. Είναι κομμάτι τις pop κουλτούρας μας. Και για την κατάκτηση αυτή, θέλουν  να πούνε ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» σε σένα προσωπικά και σε όλους τους αναγνώστες μας: τους παλαιότερους, αλλά και τους νέους, που τώρα ανακαλύπτουν τα βιβλία τους! 

Γιορτάζοντας τη νέα εποχή των BELL ετοίμασαν τρεις διαγωνισμούς στα social media, από τους οποίους θα μοιράσουνε πολλά βιβλία!

Σημειώστε ημερομηνίες και διαγωνισμούς!

Διαγωνισμός τα BELL είναι pop στο Twitter

Ξεκινάει στις 20 Ιουλίου και κάθε μέρα μέχρι τις 30 Ιουλίου ένας τυχερός θα κερδίζει από ένα BELL Best Seller!

Διαγωνισμός τα BELL είναι pop στο Instagram

Ξεκινάει στις 31 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου και θα αναδείξει 10 τυχερούς που θα κερδίσουν το BELL Best Seller της επιλογής τους!

Διαγωνισμός τα BELL είναι pop στο Facebook

Ξεκινάει στις 5 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 14 και θα αναδείξει ακόμη 10 τυχερούς που θα κερδίσουν το BELL Best Seller της επιλογής τους!

Για περισσότερες πληροφορίες για τους διαγωνισμούς, μείνετε συντονισμένοι στα social media των Εκδόσεων BELL!

Facebook: BELLpublishing

Twitter: @bell_books

Instagram: @bell_books

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5