img-2444_1.jpg

Έρρικα Ρούσσου

Γράφει πολύ. Μιλάει πολύ. Ταξιδεύει πολύ. Το αγροτικό της στη δημοσιογραφία το έκανε στο Playboy και το Esquire. Έπειτα ερωτεύθηκε το Oneman και έμεινε μαζί του τέσσερα χρόνια. Δηλώνει μεγάλη φαν εκείνων που παραδέχονται ότι δεν τα ξέρουν όλα, αυτών που δεν προσπαθούν να είναι «φυσιολογικοί» με «φυσιολογικές συμπεριφορές» και όσων αφήνουν τον κόσμο στην ησυχία του να κάνει λάθη και να μάθει από αυτά. Στον ελεύθερό της χρόνο βλέπει θεατρικές παραστάσεις, μαθαίνει ωραίες ιστορίες ανθρώπων και σκέφτεται ποιο θα είναι το επόμενό της ταξίδι. 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Νεφέλες 10
Η αφίσα από τις «Νεφέλες» είναι αυτό που χρειαζόμασταν για να ξεκινήσει η εβδομάδα

Η Athens Voice εξασφάλισε σε αποκλειστικότητα τη φωτογραφία- ανακοίνωση και μερικά ανέκδοτα στιγμιότυπα από τις πρόβες της πολυαναμενόμενης extravaganza παράστασης του Φεστιβάλ Αθηνών.

Λιβαθινός
Ο Στάθης Λιβαθινός θέλει να παραμείνει καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου (;)

Η σημερινή συνέντευξη τύπου για τις παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου στο Φεστιβάλ Αθηνών συνοδευόταν από έναν άτυπο αποχαιρετισμό και μία αμφιλεγόμενη έκκληση παραμονής.

Χάρης Φραγκούλης © Εβίτα Σκουρλέτη
Ο Χάρης Φραγκούλης εξηγεί πώς η απουσία τρυφερότητας στις μέρες μας γίνεται «μάγουλα» και ύλη

Πέντε ηθοποιοί. Μία γενιά. Εκατοντάδες sold outs. Η Athens Voice συναντά στα στέκια τους, καλλιτέχνες που στα τριάντα τους έχουν ήδη το δικό τους κοινό.