Ένα box γεμάτο με τα αγαπημένα πιάτα του Χριστόφορου Πέσκια
Θεματα
Different& Different, the box: η υψηλή γαστρονομία στο κουτί
Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο. Αν κάποτε αποκτήσει ξανά ελεύθερο χρόνο, θα φτιάχνει κοσμήματα, θα διαβάζει, θα πηγαίνει σινεμά και θα ποτίζει τα γεράνια στο μπαλκόνι.
Ένα box γεμάτο με τα αγαπημένα πιάτα του Χριστόφορου Πέσκια
O περουβιανός σεφ Juan Danilo θα ταξιδέψει για 14 μέρες στην Ελλάδα, γνωρίζοντας τη γαστρονομία της χώρας
Το καλοκαίρι συνεχίζεται στη Δάφνη
Στις 2&3 Σεπτεμβρίου πίνουμε τζιν για καλό σκοπό
Τo Fibra Fibra παντρεύει την παράδοση με το design
Φοβερά γλυκά και δροσερά cocktails στην καινούργια ταράτσα του κέντρου