Βάζω το σπιτικό φύλλο, εσύ βάλε την πίτα
Ελένη Ψυχούλη
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Resto
Λέσβιον, πιάτα με γεύση υπέροχα θαλασσινή (όχι ότι δεν θα χωρέσεις και τον κεφτέ…)
Το φαγητό του Περικλή είναι καμωμένο από τη θαλασσινή γεύση της πατρίδας Λέσβου
Resto
Τρώγοντας το τέλειο ραγού με κρέμα γκοργκοντζόλα στη σέξι «Lolita» του Ψυχικού
Πρόσθεσε ιταλική νοστιμιά και glam διάθεση σε μια άλλοτε σκοτεινή γωνιά της Κηφισίας
Resto
Talking Breads: To καινούργιο του Χολαργού έχει πάρτι διάθεση και burger που ροκάρει
Τεράστιο, πας για take away αλλά μπορεί και να κάτσεις ώρες ακούγοντας τέλειες μουσικές
Resto
Το Καφενείο των Φίλων: H Nάξος του καφενέ στα «ορεινά» της Κυψέλης
Ταμπέλα δεν έχει γιατί οι ταμπέλες δεν έχουν θέση στη χαλαρή διάθεση της πλατείας του νησιού
Tip of the day
Πού θα βρεις την πιο μαμαδίστικη κινέζικη κουζίνα στο Σύνταγμα
Το πιο μικρό εστιατόριο της πόλης χωράει όλο το εύρος και πλάτος της κινέζικης κουζίνας
Tip of the day
Πού θα βρεις το πιο ιστορικό μπιφτεκοσουβλάκι στο Σύνταγμα;
Από το 1951 δεν έχει αλλάξει ούτε το χαρτί της συσκευασίας
Tip of the day
Πού θα βρεις τους καλύτερους χουρμάδες της Αθήνας και πολλά ακόμα αιγυπτιακά προϊόντα;
Νοστιμιές που σε ταξιδεύουν από το Κάιρο ως το Ασουάν
Resto
Το Koutsou & Co στο Σύνταγμα μαγειρεύει νέες και ταυτόχρονα πολύ παλιές γεύσεις κλασικού μαγειρειού
Με συνταγές ξεχασμένες, που ταξιδεύουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας