Η Γωγώ και η Σία, δίδυμες και Ψυρριώτισσες, μαγειρεύουν κουζίνα σπιτική
Resto
Το Κουδουνάκι της νοστιμιάς χτυπάει στου Ψυρρή
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
Η Γωγώ και η Σία, δίδυμες και Ψυρριώτισσες, μαγειρεύουν κουζίνα σπιτική
Bρέθηκα καλεσμένη σε επαγγελματική σύναξη, η οποία θα έκλεινε ευκλεώς και δοξαστικά με τον Sakis ολοζώντανο και τρισδιάστατο
Η απόλυτη νοστιμιά της λιτότητας: γουρουνάκι, αλάτι, τελεία.
Καλωσορίζουν την άνοιξη με τις «τιμές» που της αξίζουν
Καταπληκτικά και φτιαγμένα για να παραμένουν φρέσκα για καιρό
Κλέβει σεκάνς -και το όνομά του- από την κλασική Casablanca και σε ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη του μεσοπολέμου.
Θα τα δεις να αιωρούνται σαν installation σε γκαλερί σύγχρονης τέχνης
Μαζί και μεγάλη ποικιλία σε φρούτα του δάσους αλλά και σπάνια τουρσιά
Τον καλύτερο μπακαλιάρο, τον θυμόμαστε πάντα, σπιτικό!
Και άλλαξε μεμιάς το προφίλ μιας ολόκληρης γειτονιάς