Tip of the day

Πού θα βρεις κομμωτήριο αποκλειστικά για παιδιά

Τα παιδάκια κουρεύονται μέσα σε αυτοκίνητο, μπουλντόζα, μηχανή ή παίζοντας videogame

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Baby Beauty
© Instagram Baby Beauty

Τα Baby Beauty στη Γλυφάδα και στα Μελίσσια είναι το πρώτο πρότυπο νηπιακό-παιδικό κομμωτήριο στην Αθήνα

Κάθονται αναπαυτικά, άλλα στα αυτοκινητάκια, μερικά στις μηχανές και κάποια στις μπουλντόζες σε ένα μοντέρνο, ειδικά διαμορφωμένο και πολύχρωμο χώρο που θυμίζει παιδότοπο, αλλά δεν είναι… ακριβώς. Τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά ψυχαγωγούνται με κονσόλες video-games ή βλέπουν το αγαπημένο τους παιδικό όσο απολαμβάνουν το κούρεμα τους που γίνεται μέσα σε μερικά μόνο λεπτά. Οι άνθρωποι του Baby Beauty στη Γλυφάδα και στα Μελίσσια, του πρώτου πρότυπου νηπιακού-παιδικού κομμωτηρίου στην Αθήνα(από το 1972 παρακαλώ) αποκλειστικά για παιδιά είναι φιλικοί, εξειδικευμένοι, συνεργάζονται με ειδικούς και κάνουν το κούρεμα με παιχνιδιάρικο τρόπο. 

Στους χώρους τους μπορούν παιδιά από 0- 15 ετών να κουρευτούν, να πειραματιστούν με διάφορα στιλ και ευφάνταστα σχέδια, να φτιάξουν τα μαλλιά τους για την σχολική παράσταση ή για ένα γάμο, να κάνουν πλεξίδες όλων των ειδών αλλά και ράστα. Ένα κούρεμα σε κάποιον πολύ μικρό επισκέπτη ενδέχεται να τους πάρει μέχρι και 10 λεπτά. «Το πρώτο κούρεμα είναι πολύ σημαντικό, για αυτό κι εμείς φροντίζουμε να γίνεται γρήγορα, με αγάπη, φροντίδα και επαγγελματισμό προκειμένου να είναι μια όμορφη και τρυφερή ανάμνηση για κάθε μικρό επισκέπτη. Προσπαθούμε να τους φτιάξουμε την διάθεση, να νιώσουν οικεία, να έχουν κάτι να απασχολούνται και να δημιουργήσουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα» μου λέει η υπεύθυνη του παιδικού κομμωτηρίου της Γλυφάδας. Όση ώρα περιμένουν οι μικροί φίλοι έχουν την δυνατότητα να παίξουν είτε στον μίνι εσωτερικό παιδότοπο είτε να κάνουν τσουλήθρα, τραμπολίνο και κούνιες στον εξωτερικό με την συνοδεία των γονέων τους. Στο τέλος, για τα παιδιά που έρχονται πρώτη φορά ακολουθεί η απονομή του αναμνηστικού διπλώματος για το πρώτο κούρεμα τους. 

Το σίγουρο είναι ότι με την εμπειρία και την τεχνική τους, καταφέρνουν καθημερινά να κατευνάσουν το παιδικό φόβο για το ψαλίδι και την μηχανή, την δυσαρέσκεια στο άγγιγμα αλλά και την φαγούρα και τον ερεθισμό από τις τρίχες, μετατρέποντας την εμπειρία του κουρέματος σε ευχάριστο παιχνίδι και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του παιδιού. 

Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 24, Γλυφάδα
Λεωφ. Πεντέλης 3, 1ος όροφος (κοντά στα Jumbo-Βερόπουλος Βριλησσίων) 
2106137270, 2106132661

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ