Θεματα

Σάββατο και Κυριακή με νέες εκπομπές στον Athens Voice 102.5

Από το Σάββατο 2 Απριλίου στο soundtrack της πόλης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Athens Voice Radio 102.5 - To βαν του ραδιοφωνικού σταθμού
© Θανάσης Καρατζάς

Το νέο πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού Athens Voice 102.5 για το Σαββατοκύριακο, με νέες εκπομπές και DJ sets.

Η μουσική είναι ένα puzzle. Παίρνεις ψηφίδα-ψηφίδα, τραγούδι-τραγούδι και φτιάχνεις στο δωμάτιό σου το soundtrack της μέρας, της ζωής σου, της πόλης, του κόσμου ολόκληρου.

Ύστερα, περιπλανιέσαι ολομόναχος στους δρόμους. Ο ήλιος δίνει τη θέση του στα σύννεφα, κι εσύ αρχίζεις να μιλάς, λες κι η φωνή σου μπορεί να ορίσει το σύμπαν.

Μια ραδιοφωνική εκπομπή είναι η συνισταμένη της μουσικής και της φωνής. Το ακριβές σημείο όπου συναντιέται το τραγούδι που διάλεξες με τις λέξεις που σκέφτηκες την ώρα της μοναχικής σου περιπλάνησης. 

Μια ραδιοφωνική εκπομπή είναι για κάποιους από εμάς, ένα παιδικό όνειρο: κάνεις το τραγούδι σου ν’ ακουστεί πέρα από τους τέσσερις τοίχους του δωματίου σου, φοράς ακουστικά για να είναι η φωνή σου όσο πιο κοντά γίνεται στην καρδιά σου, πατάς ένα κουμπί και βρίσκεσαι στον αέρα: αιωρείσαι σαν αστροναύτης. Και ποιος δεν ήθελε να γίνει αστροναύτης όταν ήταν παιδί;

Από το Σάββατο 2 Απριλίου, στον αέρα του Athens Voice 102.5 θα αιωρούνται από τις 10:00 έως τις 12:00 η Λήδα Φαρακούκη και ο Βαγγέλης Χαλικιάς, από τις 12:00 έως τις 14:00 η Δήμητρα Βλάχου και ο Γιώργος Γεωργιάδης, από τις 14:00 έως τις 16:00 η Τάνια Σκραπαλιώρη, από τις 16:00 έως τις 18:00 ο Γιώργος Πασπαράκης. Θα φέρνουν μουσικές από τις πιο κρυφές γωνιές της μαθητικής τους κασετίνας και λέξεις από τις ατελείωτες διαδρομές τους σε κάθε γωνιά της πόλης.

Tα μεσάνυχτα της Παρασκευής και του Σαββάτου ο Νίκος Δημόπουλος (Παρασκευή) και ο Χρήστος Αντωνίου (Σάββατο) θα αιωρούνται στον αέρα της Αθήνας και θα φέρνουν μουσικές από τον χώρο της electronica, της disco και της house που θα συντροφεύουν τις νυχτερινές περιηγήσεις όσων ορκίζονται στη διασκέδαση.

Athens Voice 102.5. Η φωνή της Αθήνας, το soundtrack της πόλης

Καλές σαββατοκυριακάτικες ακροάσεις!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ