Αρχειο

Η Reebok μας κάνει fit

Με κάθε αγορά δώρο 3 μαθήματα της νέας τάσης Les Mills

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
78703-158755.jpg

Η ώρα έχει περάσει, γυρνάς στο σπίτι, έχεις στο μυαλό διάφορα πράγματα. Βάζεις τη φόρμα, κάθεσαι στον καναπέ, δένεις καλά τα κορδόνια, βγαίνεις έξω. Και τα ξεχνάς όλα. Άσφαλτος, χώμα, γρασίδι, βροχή ή ζέστη, ξέρεις ότι τα Reebok  σου δεν θα σε απογοητεύσουν, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες.

Και τώρα σου έχουν ακόμα μία έκπληξη. Σου συστήνουν δωρεάν ένα πρόγραμμα fitness που έρχεται από τη Νέα Ζηλανδία και έχει κερδίσει φανατικούς φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο, από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Τόκιο και από το Όσλο μέχρι το Γιοχάνεσμπουργκ.

Η μέθοδος λέγεται Les Mills και ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο άσκησης. Είναι ομαδικό, συνδυάζει χορό, άσκηση και μουσική, ενισχύει το καρδιοαναπνευστικό σύστημα αλλά και το μυοσκελετικό, βελτιώνει την ευλυγισία, μία πλήρης προπόνηση την οποία μπορείς να γνωρίσεις, μέσα από τρία δωρεάν μαθήματα, με κάθε αγορά Reebok από τα καταστήματα Intersport Ελλάδος.

Ανανεώστε τη Reebok γκαρνταρόμπα σας και μαζί τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε την άσκηση.

Στη συνέχεια, έχοντας το κουπόνι που θα πάρετε με την αγορά σας, μπείτε στο reewardsgreece.reebok.com, βρείτε ένα κοντινό σας γυμναστήριο που συμμετέχει στην ενέργεια και γίνετε περισσότερο fitness από ποτέ!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ