Αρχειο

Sony Xperia™ Z1, ένα smartphone σωστή ιδιοφυΐα

Για την πιο ολοκληρωμένη φωτογραφική εμπειρία

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51953-106066.jpg

Αδιάβροχο, υπερεξελιγμένο και απλά εκπληκτικό: το Sony Xperia™ Z1 προσφέρει – επιτέλους – την πιο ολοκληρωμένη φωτογραφική εμπειρία σε smartphone. 

Από όπου και να το πιάσεις το Sony Xperia™ Z1… λάμπει. Τουτέστιν και είναι καλαίσθητο και προάγει την ακόμα μεγαλύτερη και καλύτερη δικτύωση των χρηστών και, βέβαια, διαθέτει απίστευτη γκάμα αξεσουάρ. Ένα ιδιοφυές smarphone που είναι instant classic.

image

Καταρχάς μιλάμε για οθόνη 5 ιντσών, πραγματική απόδοση φωτογραφικής μηχανής με το βραβευμένο φακό "G Lens", με αισθητήρα εικόνας CMOS και επεξεργαστή εικόνας "BIONZ for mobile".

Η fun εμπειρία του κινητού ενισχύεται και από την ενσωματωμένη τεχνολογία εικόνας BRAVIA TV, TRILUMINOS Display, X-Reality και τεχνολογία ClearAudio+ για τη βέλτιστη ακουστική εμπειρία.

image

Αλλά για την πιο δικτυωμένη social εμπειρία σε smartphone το Sony Xperia™ Z1 παίρνει άριστα. Για όσους θέλουν να μοιράζονται κάθε στιγμή με τους φίλους τους, προσφέρει την πρωτοποριακή σουίτα Xperia Camera Applications με social live για απευθείας μοίρασμα video στο Facebook, Info-eye™ για άμεσες πληροφορίες του τι φωτογραφίζετε, Timeshift burst για το τέλειο πλάνο και AR effect για εύκολη επεξεργασία εικόνας.

image

Και σε κομψότητα και λειτουργικότητα «σφυράει». Διαθέσιμο σε μαύρο, λευκό και μοβ, με σχεδίαση OmniBalance και υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής, σε ένα λεπτό, αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη smartphone, με επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 800 και Battery STAMINA Mode της Sony για εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον, υποστηρίζεται από ένα οικοσύστημα καινοτόμων αξεσουάρ και συγγενών προϊόντων, με υποστήριξη λειτουργίας one-touch της Sony και τεχνολογίας NFC.

image

Δείτε εδώ περισσότερα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ