Αρχειο

Ώρα για μποτέ στο laptop και το κινητό

Υπέροχα «ενδύματα» για τα πιο προσωπικά μας γκάτζετ

4662-35212.jpg
Δήμητρα Τριανταφύλλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
34514-75871.jpg

Καλώς ή κακώς περνάμε μαζί τους ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ημέρας, ίσως και να τα κοιτάζουμε περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο γύρω μας. Στην πραγματικότητα δε τα βλέπουμε ως αντικείμενα αλλά ως: το ημερολόγιο, την ατζέντα, τον οδηγό μας στην πόλη, την ενημέρωσή μας κ.ο.κ Γιατί να μη φορέσουν λοιπόν κι αυτά κάτι όμορφο;

Στο Sticky. gr βρήκαμε τα νέα αυτοκόλλητα για laptop και netbooks που εφαρμόζουν εύκολα και δεν αφήνουν υπολείμματα κόλλας –σε περίπτωση που το βαρεθούμε και θελήσουμε να προχωρήσουμε στο ….επόμενο ρούχο.

Με αυτά, λίγο πριν ανοίξουμε το laptop θα μπορούμε να αντικρύζουμε από χορταστικά πολύχρωμα μακαρόνς, μέχρι μια κόμικ στιλάτη τύπισσα ή το χάρτη της πόλης. Κοστίζουν € 9,90 και μπορούμε να τα παραγγείλουμε σε όλες τις υπάρχουσες διαστασεις για laptop και netbooks.

n

n

n

Στο Handmadegifts.gr βρήκαμε θήκες για το smartphone που συνδυάζουν τρεις τάσεις της εποχής: το πλεκτό, το χειροποίητο βεβαίως- βεβαίως και την κουκουβαγιομανία. Είναι αρκετά χαριτωμένες, οικονομικές (€ 5 η μία + €3 έξοδα αποστολής) και τις παραγγέλνουμε σε όποιο χρώμα και διάσταση θέλουμε (αν έχουμε φανταστεί κάτι εξτρά το ζητάμε κι αυτό από την blogger Χρύσα που τις φτιάχνει).

n n

n n

Ακόμα πιο εντυπωσιακά όμως τα καλύμματα που βρήκαμε στο gelaskins.com (έδρα στο Τορόντο). Τα sticker τους για smartphone είναι τόσο μα τόσο εικαστικά και με τέτοιο υπέροχο design κι αισθητική που αυτομάτως σκέφτεσαι ότι θες να ταπετσάρεις με αυτά ολόκληρο το σπίτι αν γίνεται. Στην ουσία πρόκειται για μια διαδικτυακή γκαλερί έργων τέχνης που συγκεντρώνει υπογραφές από illustratos, ζωγράφους και σχεδιαστές από όλο τον κόσμο. Ο καθενας έχει κι από μια σειρά έργων τέχνης τα οποία μπορείς να «φορέσεις» στο κινητό. Κάτω από κάθε skin υπάρχει κι ένα mini id του καλλιτέχνη- χώρα προέλευσης, στιλ κ.α-. Όσο για τα αυτοκόλητα έχουν πάχος λιγότερο από ένα χιλιοστό και εφαρμόζουν όχι μόνο στην πίσω όψη του smartphone αλλά και στη μπροστινή. Ξεκινούν από € 14, 95 δολάρια αλλά με αυτά το κινητό μεταμορφώνεται σε ένα φορητό, mini-tech έργο τέχνης.

n

n

n

n

Αντιμετωπίστε τα όλα κι ως προτάσεις για χαριτωμένα δωράκια όταν δεν έχετε ιδέα τι να αγοράσετε ή ακόμα καλύτερα όταν στην ερώτηση «τι θα ήθελες να σου κάνω δώρο;» η απάντηση που πήρατε είναι «δεν ξέρω μωρέ».

Ή, μια και οι καιροί είναι δύσκολοι, απλώς χαζέψτε τα, απολαύστε τα, προσπεράστε τα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ