Αρχειο

Χριστουγεννιάτικο Bazaar για το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών-Ψυχικού

Θεατρικές παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις για καλό σκόπο το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
332281-688764.jpg

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Μπείτε από τώρα στο πνεύμα με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Κάντε μια βόλτα από το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο bazaar του Κολλεγίου Αθηνών -Κολλεγίου Ψυχικού και προμηθευτείτε κατασκευές των μαθητών των Σχολείων, σπιτικά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, μαρμελάδες, Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και άλλες μοναδικές συνθέσεις και δημιουργίες από τις εθελόντριες των Επιτροπών Γονέων και Γονέων Αποφοίτων. 

Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι Επιτροπές Γονέων και Γονέων Αποφοίτων για το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού διοργανώνουν με πολύ φροντίδα το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016, 10:00 - 18:00, στο campus Ψυχικού.

Οι μικροί φίλοι θα έχουν την  ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις που θα προετοιμάσουν με ιδιαίτερη φροντίδα και κέφι οι μαθητές και καθηγητές, να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στα παιδικά εργαστήρια για στολίδια και Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και πολλές άλλες δραστηριότητες. Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γευθούν σπιτικά φαγητά στο εστιατόριο και τα bistrot, τα οποία δημιουργούνται ειδικά για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα ενισχύσουν το Πρόγραμμα των Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού, το οποίο κάθε χρόνο παρέχει οικονομική στήριξη σε μαθητές του Σχολείου. Τη σχολική χρονιά 2015-2016, το Ταμείο Υποτροφιών υποστήριξε τη φοίτηση περίπου 800 μαθητών.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 210-6798217, 218

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ