Θεματα

Zevra Athens: O αλλιώτικος και ήδη αγαπημένος all day προορισμός στην Αργυρούπολη για brunch - cocktail - φαγητό

Το πιο out of the box στέκι στην Αργυρούπολη

Μαργαρίτα Κατωμέρη
Μαργαρίτα Κατωμέρη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ZEVRA ATHENS

Zevra Athens: All day προορισμός στην Αργυρούπολη για brunch - cocktail - φαγητό

Ακόμα δεν έχει κλείσει χρόνο από όταν ήρθε στη ζωή μας, αλλά έχει μπει για τα καλά στη καρδιά μας! Ο λόγος για το πιο out of the box στέκι στην Αργυρούπολη - αν όχι και σε όλα τα Νότια Προάστια της πόλης. Ειδικά τώρα που ο καιρός καλοκαιριάζει έχεις πολλούς λόγους για να το επισκεφτείς και γιατί όχι να το βάλεις στη λίστα σαν ένα από τα must be μέρη σου για αυτό το καλοκαίρι.

ZEVRA ATHENS

Εκεί θα απολαύσεις εν αρχή εξαιρετικό brunch και πρωινό και θα πιεις ακαταμάχητο καφέ όπως τον αγαπάς. Οι προτάσεις για αυτό το ιδιαίτερο και αγαπημένο μας γεύμα βασίζονται κυρίως στα φρέσκα αυγά ημέρας και στους γευστικούς συνδυασμούς που η κουζίνα έχει ψάξει τόσο πολύ που κάθε μπουκιά θα στέλνει σήματα ευτυχίας στον εγκέφαλό σου.

ZEVRA ATHENS

Δοκίμασε Benedict πάνω σε English muffin με ζαμπόν cotto, αλάτι ενεργού άνθρακα, χειροποίητη hollandaise και παλαιωμένη γκούντα  ή Scrambled με τυρί κρέμα, προσούτο και flakes παρμεζάνας, τοματίνια και atsina cress, αν είσαι λάτρης των πειραγμένων κλασικών. Απογείωσε στα σίγουρα τους γευστικούς σου κάλυκες όμως με πεντανόστιμα pancakes αλμυρά ή γλυκά ανάλογα με το πώς νιώθεις καλά εσύ! Ό,τι κι αν επιλέξεις από το μενού του brunch που σερβίρεται ευλαβικά ως τις 16.30 είναι βέβαιο ότι θα το λατρέψεις.

ZEVRA ATHENS

Όμως η εμπειρία του Zevra δεν σταματάει εκεί. Γιατί η σούπερ ομάδα του έχει φροντίσει να μας κρατάει σε εγρήγορση όλες τις ώρες της ημέρας.

Και εδώ να σου πούμε λίγα πράγματα για τον χώρο που θα αντικρίσεις, πριν πάμε στις υπόλοιπες νοστιμιές στο πιάτο ή στο ποτήρι σου. Σε μια κατάφυτη αυλή, με τη minimal αισθητική της και το elegant σκανδιναβικό στυλ της, θα νιώσεις ότι μπαίνεις κυριολεκτικά σε μία όαση δροσιάς και ηρεμίας - κράτησέ το αυτό - είναι πολύτιμο για το καλοκαίρι που βρίσκεται προ των πυλών.

ZEVRA ATHENS

Είναι ο ιδανικός προορισμός για τα after office drinks σου. Εκεί που θες να πας κάπου να αράξεις, να τσιμπήσεις κάτι πάρα πολύ νόστιμο όμως και να απολαύσεις κοκτεϊλάρες σαν να μην υπάρχει αύριο, για να φύγει από πάνω σου η ένταση της δύσκολης μέρας, εμφανίζεται μπροστά σου το Zevra. Και έχουμε και λέμε! Στο bar πειραματίζονται με κέφι και χαρά και έχουν φτιάξει μία λίστα με 6 signature cocktails που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις ποτού. Εάν αυτά όμως δεν σου αρκούν, τότε θα ζητήσεις να φτιάξουν για σένα τον custom συνδυασμό σου. Θα τον πετύχουν είναι βέβαιο, στο εγγυόμαστε!

ZEVRA ATHENS

Κι επειδή το καλό ποτό θέλει και κάτι για την όρεξη και για τη μέση, η κουζίνα έχει φροντίσει και για αυτό! Με ένα μενού που περιέχει χειροποίητες νοστιμιές για το ιδανικό sharing. Επίλεξε αφράτα bao buns σε τρεις λαχταριστές εκδοχές: με τραγανό κοτόπουλο πανέ, με πάπια ή με γαρίδα και δοκίμασε σίγουρα κοτομπουκιές σε κρούστα panko με πικάντικη μαγιονέζα για το ντιπ. Μάθε ότι φτιάχνουν και χειροποίητα spring rolls γαρίδας που έχουν γίνει ανάρπαστα.

ZEVRA ATHENS

Εάν όμως η πείνα σου είναι μεγάλη και δεν θες κάτι να το μοιραστείς, αλλά να το απολαύσεις για σένα και μόνο, η κουζίνα έχει δημιουργήσει 3 πιάτα που θα σε κερδίσουν με μιας. Η λεμονάτη ταλιάτα κοτόπουλο με ψητά λαχανικά είναι μία light και σίγουρα πεντανόστιμη επιλογή. Αλλά και τα 2 burgers που συνοδεύονται με φρέσκες τηγανιτές πατάτες ή γλυκοπατάτες, θα σε κάνουν να ξεχάσεις την πείνα σου για τα καλά. Με στήθος κοτόπουλου το ένα σε buttermilk με τραγανή κρούστα - για να κάνει κρατς - με Black Angus, τσένταρ και καραμελωμένο κρεμμύδι το άλλο, είναι τόσο ισορροπημένα και προσεγμένα που θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε εξειδικευμένο burger house.

ZEVRA ATHENS


Και επειδή μία έξοδος δεν είναι μόνο η παρέα, το φαγητό και το ποτό, αλλά και η μουσική της, στο Zevra κάθε Παρασκευοσαββατοκύριακο σε περιμένουν μοναδικά DJ sets με μουσικές που όλοι έχουμε αγαπήσει. Κάνε ένα follow στα social για να ενημερώνεσαι γιατί αυτή τη σαιζόν έρχονται πολλές εκπλήξεις από την ομάδα αυτού του αγαπημένου στεκιού!

ZEVRA ATHENS

 

Μαρίνου Γερουλάνου 84, Αργυρούπολη 210 9919644

https://www.facebook.com/p/Zevra-Athens-100094395742062/

https://www.instagram.com/zevra_athens/

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.