Smart Life

Βρήκαμε το ιδανικό νερό να συνοδεύσει κάθε γεύμα σου στο 8ο Dine Athens

Απολαμβάνουμε το 8ο Dine Athens με το premium μ. Artisan Water

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
μ. artisan water

 Στη μεγάλη γαστρονομική γιορτή της πόλης, το 8ο Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το νέο premium μ. Artisan Water

Στη φιλοσοφία του fine dining το νερό έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Δεν βρίσκεται στο τραπέζι μόνο για να μας ξεδιψάσει, αλλά και για να εκτελέσει μία σειρά από βοηθητικές, όσο και σημαντικές, λειτουργίες: Θα καθαρίσει τον ουρανίσκο μας για να μπορούμε ευκολότερα να αντιληφθούμε όλα τα εκλεκτά συστατικά του κάθε πιάτου κι επίσης θα αναδείξει τις γεύσεις, τις υφές και τα αρώματα του φαγητού. Αυτός είναι ο λόγος που τα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας επιλέγουν πάντα να προσφέρουν εμφιαλωμένο νερό, αφού αυτό είναι το καταλληλότερο για να συνοδεύσει τη γαστρονομική μας εμπειρία σε τέτοιου επιπέδου κουζίνες.

 8ο Dine Athens

Ένα premium φυσικό μεταλλικό νερό, λοιπόν, είναι απαραίτητος συνοδοιπόρος μας σε αυτό το ταξίδι της γεύσης. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το νέο premium μ. Artisan Water, που θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε στο 8ο Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard, τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή της πόλης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι φέτος περισσότερα από 130 εστιατόρια συμμετέχουν στο Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard προσφέροντας προνομιακά μενού με €15, €30, €60 ή €80* (*αποκλειστικά για εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin).

μ. artisan water

Το μ. είναι ένα υψηλής ποιότητας artisan νερό το οποίο εμφιαλώνεται κατευθείαν από την πηγή, χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία ή ανθρώπινη παρέμβαση. «Ένα πραγματικό δώρο της φύσης», θα λέγαμε. Χάρη στην καθαρότητα,  το αλκαλικό pH του και τη σύνθεση των ορυκτών του, ξεδιπλώνει έναν εκλεπτυσμένο χαρακτήρα, ιδανικό να συνοδεύσει κάθε fine dining εμπειρία. Η ιδιαίτερη, γυάλινη φιάλη του (πραγματικά, το design της είναι υπέροχο) έρχεται να υπογραμμίσει όλα τα premium χαρακτηριστικά του μ. μέσα από τον πιο κομψό τρόπο: Στο τραπέζι, μοιάζει σαν να αποτελεί μέρος της art de la table. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που βραβευμένα εστιατόρια και chefs δείχνουν ήδη στο μ. την προτίμησή τους.

μ. artisan water

Στην περίπτωση λοιπόν που επιλέξετε κάποιο από τα 130+ εστιατόρια που συμμετέχουν φέτος στο Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard (4-24 Μαρτίου 2024) αναζητήστε το φυσικό μεταλλικό ή ανθρακούχο νερό μ. Θα συνοδεύσει επάξια όποιο από τα προνομιακά μενού κι αν επιλέξετε, ανεξαρτήτως κουζίνας.

www.artisanwater.com

 Facebook: Artisan Water

 Instagram: @greekartisanwater

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ