Smart Life

Για Δώρα Αγίου Βαλεντίνου, ραντεβού στα Public!

Είτε είστε single είτε σε σχέση, τα Public έχουν ό,τι και αν ψάχνετε

Ελένη Βαρδάκη
Ελένη Βαρδάκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Public: Αμέτρητες επιλογές δώρων για τον Άγιο Βαλεντίνο
Αμέτρητες επιλογές δώρων για τον Άγιο Βαλεντίνο © Public

Public: Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ξεχωριστά δώρα από τα καταστήματα Public

  • Advertorial

Βρισκόμαστε επισήμως στον μήνα του έρωτα, στην περίοδο που αρκετοί αναζητούν το τέλειο δώρο για το ταίρι τους, ενώ άλλοι απολαμβάνουμε την εργένικη ζωή. I can bye my self flowers, όπως λέει και η Miley Cyrus, or gadgets, όπως λέω εγώ. Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη ημέρα δεν παύει να αποτελεί μια αφορμή για να δείξουμε την αγάπη μας, τόσο σε αγαπημένα πρόσωπα, όσο και στον εαυτό μας που συχνά τον ξεχνάμε. Όμως η εύρεση ιδανικού δώρου δεν είναι πάντα τόσο απλή. Για όσους και όσες είστε μονίμως οι «περίεργοι» της υπόθεσης, που δεν εντυπωσιάζεστε με τίποτα, φέτος θα μείνετε άφωνοι. Τα Public έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές και ιδέες δώρων Αγίου Βαλεντίνου που θα ενθουσιάσουν και τους πιο αυστηρούς κριτές.

Public: Αμέτρητες επιλογές δώρων για τον Άγιο Βαλεντίνο
© Public

Καθίστε αναπαυτικά, πληκτρολογήστε public.gr και ετοιμαστείτε για ένα ρομαντικό shopping therapy. Αν το ταίρι σας ανήκει στην κατηγορία των δεινών gamer, νομίζω πώς ήδη ξέρετε τι θα αγοράσετε. Προϊόντα gaming, από ακουστικά και πληκτρολόγια τελευταίας τεχνολογίας, μέχρι Nintendo για να θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια. Πιθανότατα δεν θέλετε να διαλέξετε κάτι που θα τον κάνει να περνάει ακόμα περισσότερες ώρες στην οθόνη, αλλά ας βάλουμε για εκείνη την ημέρα στην άκρη τον εγωισμό μας.

Public: Αμέτρητες επιλογές δώρων για τον Άγιο Βαλεντίνο
© Public

Ανακάλυψε χιλιάδες δώρα Αγ. Βαλεντίνου για book lovers!

Η αγάπη εμφανίζεται σε πολλές αποχρώσεις, κατηγορίες και σελίδες, όπως ένα καλό βιβλίο. Αν έχετε και εσείς στη ζωή σας ένα άτομο που μονίμως διαβάζει, ήρθε η στιγμή να δείξετε πόσο καλά το ξέρετε. Προτιμάει αστυνομικά, μυστηρίου, μεταφρασμένη λογοτεχνία ή μήπως βιογραφίες; Δεν χρειάζεται πανικός. Στα public θα βρείτε πολλά και κυρίως διαφορετικά είδη βιβλίων, κάνοντας στο τέλος την σωστή επιλογή. Πρέπει απλά να εξοπλιστείτε με λίγη υπομονή.

PUBLIC

 Άγιος Βαλεντίνος αλά Secret Santa γίνεται; Γίνεται!

Εμένα ωστόσο πάντα μου άρεσε να γιορτάζω τον Άγιο Βαλεντίνο μαζί με τις φίλες μου, ανταλλάζοντας δώρα. Μία secret Santa ιεροτελεστία, αλλά σε πιο γλυκιά εκδοχή. Στη φίλη μου την Εύα που λατρεύει να βγάζει φωτογραφίες και να απαθανατίζει την κάθε στιγμή, σίγουρα θα επέλεγα μια φωτογραφική μηχανή τύπου Polaroid. Ως φαν της vintage αισθητικής, δεν θα μπορούσα να της στερήσω αυτό το δώρο. Στην κολλητή μου την Αναστασία που μαζευόμαστε κάθε Παρασκευή και παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια, αποφασίσαμε πως πρέπει να ανανεωθεί η συλλογή μας. To «What do you meme» έχει προστεθεί ήδη στο καλάθι και περιμένω με περιέργεια να δω τι έχει επιλέξει εκείνη

Public: Αμέτρητες επιλογές δώρων για τον Άγιο Βαλεντίνο
© Public

Αμέτρητες Ιδέες για δώρα για gadgetάκηδες!

Η μόνη που δεν δυσκολεύεται ποτέ με τα δώρα για την συγκεκριμένη γιορτή είναι η μαμά μου. Μπορεί να μην πρόκειται expert της τεχνολογίας, αλλά ξέρει πόσο αρέσει στον μπαμπά να ανακαλύπτει καινούρια gadget. Για αυτό κάθε χρόνο τον εκπλήσσει με κάτι καινούριο, από smartwatch μέχρι tablet, μια και οι περισσότεροι είμαστε μέσα μας ακόμα παιδιά. Παλιότερα του αγόραζε βινύλια, αλλά τώρα ο κύριος Γιώργος έχει γίνει tech freak.

Public: Αμέτρητες επιλογές δώρων για τον Άγιο Βαλεντίνο
© Public

Single του Αγίου Βαλεντίνου; Γιόρτασέ το!

Το πιο σημαντικό δώρο όμως, ίσως είναι αυτό που θα κάνετε στον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται κάτι ακριβό, αρκεί να θυμηθείτε πως αξίζει να αγαπήσετε λίγο παραπάνω και εσάς, εκτός από όλους τους άλλους. Βέβαια, δεν θα αρνηθώ μια δωροεπιταγή public αν κάποιος θέλει τόσο πολύ να μου κάνει ένα δώρο. Στο τέλος της ημέρας, σημασία έχει να γιορτάσουμε την αγάπη και να χαρίσουμε χαμόγελα.

Επισκεφτείτε την Valentines’ σελίδα του public.gr και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε με ένα μόνο κλικ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ