Smart Life

Aloha Beauty, ένας πολυχώρος ομορφιάς με βάση τη χαβανέζικη ευεξία

H απόλυτη local προσιτή πολυτέλεια

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Aloha Beauty

Μιλήσαμε με την Ελένη Παπαδημητρίου, ιδιοκτήτρια του πολυχώρου ομορφιάς «Aloha Beauty» στον Γέρακα.

Aloha! Μόνο ο ήχος της λέξης χαρίζει αμέσως χαμόγελα και θετικά vibes, όπως ακριβώς και το “Aloha Beauty” στην όμορφη γειτονιά του Γέρακα. Πρόκειται για έναν πολυχώρο ομορφιάς που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά. Κάθε του γωνία έχει δημιουργηθεί με το προσωπικό μεράκι της ιδιοκτήτριας Ελένης Παπαδημητρίου, και έχει στόχο το απόλυτο διάλειμμα και αποσυμπίεση από την έντονη καθημερινή ρουτίνα. Επειδή μας κίνησε το ενδιαφέρον, μιλήσαμε με την κ. Παπαδημητρίου και μάθαμε περισσότερα.

Aloha Beauty

Πώς αποφασίσατε να ανοίξετε ένα beauty και nail bar;
Όντας εργαζόμενη από το 2003 στον τομέα διοίκησης επιχειρήσεων σε καταστήματα λιανικής, μου έλειπε –ως πελάτισσα τότε– ένας χώρος  που πραγματικά θα μπορώ να έχω το κινητό στο αθόρυβο, να νιώσω χαλάρωση και να κάνω απόλυτο break από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας! Όταν συνειδητοποίησα ότι αγχωνόμουν ακόμα και για ένα μανικιούρ, μου μπήκε η ιδέα η οποία υλοποιήθηκε το 2019.

Aloha Beauty
Aloha Beauty
Aloha Beauty
Aloha Beauty

Τι υπηρεσίες προσφέρετε στο Aloha Beauty;
Ο σκελετός των υπηρεσιών μας αφορά την εξειδικευμένη περιποίηση άκρων, χαλαρωτικού μασάζ και μακιγιάζ, lash lift - brow lift. Ωστόσο, στην πορεία και με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας, εξελιχθήκαμε και προχωρήσαμε σε συνεργασία με καταρτισμένη αισθητικό για επιπλέον υπηρεσίες προσώπου, όπως μεσοθεραπεία, ακόμα και διοδικό λέιζερ. 

Aloha Beauty

Πέρα από τις high-end υπηρεσίες του, το Aloha Beauty παράγει κοινωνικό έργο. Ποιες είναι οι δράσεις σας;
Όταν συνειδητοποίησα τη δυναμική που έχουν τα social media και την αγάπη και ανταπόκριση του κοινού για εμάς, ήθελα να κάνω κάτι μεγαλύτερο, εκτός από το να προωθώ τις υπηρεσίες μας. Με αφορμή τις ατυχείς πυρκαγιές που συνέβησαν 2 χρόνια πριν σε Αττική και Εύβοια, αλλά και φέτος στην περιοχή μας (Γέρακα), αισθανθήκαμε την ανάγκη –ομαδικά–  να συλλέξουμε προϊόντα και να τα προσφέρουμε στους ανθρώπους που πραγματικά είχαν πληγεί και όχι να είμαστε απλώς παρατηρητές. Το να παρακινούμε το κοινό μέσω της πλατφόρμας μας και να γινόμαστε καλύτεροι –ηθικά– αφορά την κοινωνική δράση και το προφίλ μας στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο!

Aloha Beauty

Κλεισθένους 165, Γέρακας, 2111157195, alohabeautytime@gmail.com, Facebook: Aloha beauty, Instagram: @aloha.beauty165

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ