Smart Life

Η λύση στο πρόβλημα της επιλογής νέου smartphone

Αν δεν ξέρεις ποιο πρέπει να είναι το νέο σου κινητό, συνέχισε να διαβάζεις

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το HUAWEI Mate 50 Pro

Η HUAWEI κυκλοφόρησε το θρυλικό HUAWEI Mate 50 Pro, ενώ τo κομψό smartphone HUAWEI nova 10 εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο

Στην εποχή που ζούμε, το να επιλέξει κανείς ποιο κινητό θα αγοράσει είναι μια περίπλοκη υπόθεση, καθώς οι τεχνολογικές εξελίξεις είναι ταχύτατες και οι νέες συσκευές διαδέχονται η μια την άλλη. Ο φίλος σου θα σου προτείνει αυτό που έχει εκείνος. Εσένα, όμως, σου είχε κολλήσει κάποιο άλλο, που κάπου κάτι άκουσες. Αλλά, όταν πήγες στο μαγαζί, ο πωλητής πρότεινε κάποιο άλλο. Είναι λογικό να μπερδεύεσαι. Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάς πως η συσκευή που θα επιλέξεις θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες.

Εγώ, όταν ψάχνω την ιδανική συσκευή για μένα, επικεντρώνομαι σε τρία βασικά στοιχεία: εξελιγμένη κάμερα, μπαταρία μεγάλης διάρκειας και γρήγορη φόρτιση. Φέτος δεν χρειάστηκαν ώρες έρευνας στο internet και συζητήσεις με πωλητές, καθώς είδα ότι η Huawei ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του HUAWEI Mate 50 Pro. Με το που είδα την ανακοίνωση ξεκίνησα να αναζητώ πληροφορίες για αυτό. Έτσι, αποφάσισα να ψάξω και άλλες, πιο εξειδικευμένες πληροφορίες για να αποφασίσω.

 HUAWEI Mate 50 Pro

Έμαθα τα πάντα για το ολοκαίνουργιο HUAWEI Mate 50 Pro. Εντάξει, το τηλέφωνο φέρνει πραγματικά την επανάσταση στις κάμερες των smartphones, καθώς ενσωματώνει για πρώτη φορά τη λειτουργία του μεταβλητού και ρυθμιζόμενου διαφράγματος. Σε ελεύθερη μετάφραση: η κάμερα τα σπάει! Μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες εν κινήσει, πορτρέτα με τέλειους τόνους δέρματος. Διαθέτει, άλλωστε, πανέμορφα εφέ για να απαθανατίσεις μαγευτικά και ζωντανά τοπία, φωτεινές και σκοτεινές συνθήκες. Τα αποτέλεσμα είναι τέλειο ακόμη και αν δεν σκαμπάζεις τίποτα από φωτογραφία. Αυτό φυσικά οφείλεται στην πρωτοποριακή κάμερα Ultra Aperture 50MP με μεταβλητό, ρυθμιζόμενο, διάφραγμα 10 επιπέδων.

Το Huawei Mate 50 Pro, μάλιστα, πέρασε το κορυφαίο παγκοσμίως τεστ εργαστηριακής αξιολόγησης ποιότητας DXOMARK και άφησε πίσω τον ανταγωνισμό με την εξαιρετική συνολική απόδοσή του και τα φωτογραφικά χαρακτηριστικά του.

 HUAWEI Mate 50 Pro

Η τελευταία κατάταξη του DXOMARK δείχνει ξεκάθαρα ότι το νέο Mate 50 Pro είναι εξοπλισμένο με την καλύτερη κάμερα σε κινητό τηλέφωνο που διατίθεται στην αγορά. Το smartphone-ναυαρχίδα της HUAWEI διαθέτει ισχυρή κάμερα Ultra Aperture 50MP και το πρώτο ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων στον κόσμο, το οποίο ενσωματώνει βασικές εξελίξεις στο οπτικό σύστημα, τα μηχανικά μέρη, την τεχνολογία απεικόνισης και επεξεργασίας εικόνας. Η Ultra Aperture κάμερα είναι εξοπλισμένη με μεταβλητό διάφραγμα f/1.4-4 και σε συνδυασμό με τη μηχανή εικόνας XD Fusion Pro μπορεί να ρυθμίσει την ποιότητα εικόνας της κάμερας σχεδόν σε επίπεδο DSLR.

Αν όλα αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν για εσάς προτεραιότητα, τότε αφήστε με να σας μιλήσω για το design αυτού του τηλεφώνου, το οποίο με κέρδισε από την πρώτη ματιά. Το HUAWEI Mate 50 Pro είναι συνώνυμο της κομψότητας. Έχει ένα ανάγλυφο σχεδιασμό Clous de Paris στον δακτύλιο της κάμερας, καθιστώντας πανέμορφη ακόμα και την τελευταία λεπτομέρεια. Στα πλεονεκτήματα του HUAWEI Mate 50 Pro να προσθέσω την μεγάλη του αντοχή στο νερό και την ανθεκτικότητα στις πτώσεις. Δεν μπορώ να κρύψω την αδυναμία μου στην πορτοκαλί vegan leather έκδοση του. Υπάρχει, βέβαια, σε μαύρο και ασημί χρώμα για τους πιο κλασικούς. Σε κάθε του εκδοχή, το HUAWEI Mate 50 Pro ξεχωρίζει για το κομψό και ανθεκτικό σχεδιασμό του.

huawei_mate_50_pro_2

Όσοι ενδιαφέρονται για το νέο HUAWEI Mate 50 Pro μπορούν να επισκεφτούν τα sites των επίσημων συνεργατών της Huawei: ΚωτσόβολοςPublicMediamarktΓερμανός ή την ιστοσελίδα της εταιρείας.

 HUAWEI Mate 50 Pro

Από την άλλη, υπάρχει πάντα η επιλογή της σειράς HUAWEI nova 10, με εξαιρετικά ισχυρή μπροστινή κάμερα και προηγμένες λειτουργίες SuperCharge. Και σε αυτό το μοντέλο οι φωτογραφίες βγαίνουν τέλειες. Με τις selfies από το HUAWEI nova 10 γίνεσαι άνετα influencer και με τα βίντεο αλλάζεις επάγγελμα σε youtuber. Το HUAWEI nova 10 δεν στερείται ούτε σε κομψότητα, καθώς εναρμονίζεται με την χαρακτηριστική σχεδιαστική γραμμή της σειράς nova.

huawei_nova10_kv1_no_logo

Είτε κρατάς στο χέρι σου το HUAWEI Mate 50 Pro, είτε κρατάς το nova 10 είναι ένα fashion statement. Αλλά επειδή δεν θα ήθελα να φανεί επιφανειακή η προσέγγιση μου, θα αναλύσω και μερικά από αυτά που ξεχωρίζουν στο software των παραπάνω συσκευών. Το οικοσύστημα HMS της Huawei έχει αναπτυχθεί εκπληκτικά γρήγορα. Η Huawei συμπεριλαμβάνει στις συσκευές της το κατάστημα εφαρμογών AppGallery, που αποτελεί την επίσημη πλατφόρμα εφαρμογών για συσκευές HUAWEI. Εκεί υπάρχει ποικιλία εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων και πολλαπλών ελέγχων για την ασφάλεια, premium προσωποποιημένου περιεχομένου και περιεχομένου ενημερώσεων. Μέσω του AppGallery μπορείς να βρεις όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές αλλά και εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο.

Το κατάστημα εφαρμογών AppGallery

Διαθέτει πλήθος εφαρμογών μέσα από το κατάστημα εφαρμογών AppGallery, καθώς η ανάπτυξη του οικοσυστήματος HMS της Huawei έχει αναπτυχθεί με πραγματικά εντυπωσιακή ταχύτητα. Εξελίσσεται συνεχώς για να προσφέρει ανώτερες δυνατότητες χαρτογράφησης και πλοήγησης, αναζήτησης, αλληλογραφίας και αγορών στους χρήστες σε πολλές συσκευές. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία εφαρμογών με μοναδικά οφέλη, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών ελέγχων για τη διασφάλιση της ασφάλειας των εφαρμογών, premium προσωποποιημένο περιεχόμενο, ποικίλες υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ψηφιακής ζωής και πλούσιο περιεχόμενο ενημερώσεων. Το AppGallery έχει πλέον 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 45 εκατομμύρια στην Ευρώπη. Ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών στο AppGallery έχει αυξηθεί κατά 147% από το προηγούμενο έτος και υπάρχουν πάνω από 5,5 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι προγραμματιστές που εργάζονται για να ενσωματώσουν ακόμη περισσότερες εφαρμογές. Μέσω του AppGallery μπορούμε να βρούμε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο για να προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες στους χρήστες. Στην Ελλάδα, το HMS οικοσύστημα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως μεταξύ άλλων, υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), παραγγελία φαγητού (e-Food, BOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon), πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind) και λειτουργίες με σύστημα πληρωμών, όπως το ”My Alpha Wallet”, ενώ εμπλουτίζεται διαρκώς για να προσφέρει μία προηγμένη εμπειρία χρήσης. Επίσης, στο κομμάτι των πληρωμών το AppGallery διαθέτει διεθνή εφαρμογές NFC πληρωμών και mobile banking, όπως την Curve και Revolut.

Η εφαρμογή Gspace

Αναφορικά με τις υπηρεσίες της Google, που γίνεται πολύς λόγος, και εδώ υπάρχει λύση και είναι απλή για κάθε χρήστη. Μέσα από το κατάστημα AppGallery, ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει την 3rd party εφαρμογή Gspace, να την ανοίξει και μέσα από εκεί έχει όλες τις εφαρμογές που χρειάζεται στο κινητό του. Ο χρόνος που χρειάζεται είναι ελάχιστος και ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει χωρίς περιορισμούς το HUAWEI smartphone του. Η εφαρμογή Gspace δεν έχει διαφημίσεις και μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει εφαρμογές και υπηρεσίες της Google, όπως το YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive.

Δεν σας κρύβω πως έχοντας υπόψιν μου τη στιγμή που πήρα το πρώτο μου κινητό Huawei μέχρι σήμερα που έπιασα στα χέρια μου την νέα μου συσκευή, δηλώνω εντυπωσιασμένη από την ταχύτατη ανάπτυξη των προϊόντων και των υπηρεσιών της συγκεκριμένης εταιρείας. Θέλω να είμαι in στις πιο καινούργιες τεχνολογικές εξελίξεις και οι καινοτόμες και κομψές συσκευές της HUAWEI ικανοποιούν αυτή μου την πεποίθηση. Δυσκολεύτηκα να επιλέξω ποιο από τα παραπάνω μου ταιριάζει αλλά τελικά το βρήκα. Εσείς ποιο θα διαλέγατε στη θέση μου;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ