Smart Life

Πώς βρήκα το απόλυτο δώρο για τον καλύτερό μου φίλο σε προσφορά Black Friday

Ένα ρολόι συνώνυμο της καλής υγείας

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα HUAWEI WATCH GT 3 Pro

Η HUAWEI κυκλοφορεί σε προσφορά τις δυο εκδοχές του HUAWEI WATCH GT 3 Pro, που διαθέτουν την εφαρμογή Ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG)

Πριν κάποια χρόνια, ο καλύτερός μου φίλος ανακάλυψε ένα πρόβλημα στην λειτουργία της καρδιάς του και χρειάστηκε να χειρουργηθεί. Η επέμβασή του ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Μετά από αυτό, ο φίλος μου αποφάσισε να αλλάξει τρόπος ζωής. Ξεκίνησε υγιεινή διατροφή, έκοψε το κάπνισμα και γυμναζόταν καθημερινά. Έτσι, κατάφερε να χάσει τα παραπανίσια κιλά και να βελτιώσει την υγεία του. Όμως, το ξέσπασμα της πανδημίας ήταν μια πρόκληση για εκείνον, καθώς έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του αλλά και να διατηρήσει την πρόοδο που είχε κάνει. Η περίοδος της μεγάλης έξαρσης του Covid-19 πέρασε και ο φίλος μου την γλίτωσε πολύ φθηνά. Αυτό το μήνα έχει τα γενέθλιά του και εγώ ψάχνω το καλύτερο δώρο, επειδή θέλω να του δείξω πόσο χαρούμενη και περήφανη είμαι για αυτόν. Το δώρο όμως θέλω να ταιριάζει στον νέο τρόπο ζωής του.

Έχω ψάξει πάρα πολύ, επειδή οι κλασσικές επιλογές δώρων, όπως μια ταμπακιέρα ή ένα καλό ουίσκι, δεν με εξυπηρετούν. Για καλή μου τύχη, πρόσφατα ήμουν σε ένα γεύμα και μια ιδέα με έβγαλε από την δύσκολη θέση. Ένας συνάδελφός μου διηγήθηκε την ιστορία για το πως βελτίωσε τις επιδόσεις του στην κολύμβηση και άλλαξε την καθημερινότητά του. Η πρόοδος αυτή οφειλόταν στο νέο του ρολόι, το HUAWEI WATCH GT 3 Pro.

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro

Με αφορμή αυτήν την ιστορία, έψαξα τα πάντα σχετικά με τα νέα ρολόγια της HUAWEI, ώστε να βεβαιωθώ ότι είναι το ιδανικό δώρο για τον μπαμπά μου. Έχω καταλήξει ότι τα HUAWEI WATCH GT 3 Pro είναι συνώνυμα της καλής υγείας. Τα ρολόγια μπορεί να πραγματοποιήσουν έγκυρο ηλεκτροκαρδιογράφημα και να παρακολουθήσουν με ευκολία τον καρδιακό παλμό, εντοπίζοντας πιθανούς κινδύνους για την υγεία της καρδιάς. Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής HUAWEI ECG, η οποία διαθέτει πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο αισθητήρας της εφαρμογής ECG καταγράφει με το πάτημα ενός κουμπιού το φλεβοκομβικό ρυθμό και την κολπική μαρμαρυγή σε πραγματικό χρόνο. Ακόμη, τα ρολόγια πραγματοποιούν έλεγχο για την αρτηριοσκλήρωση. Διαθέτουν όργανο παρακολούθησης καρδιακών παλμών TruSeen™ 5.0+ της HUAWEI και ηλεκτρόδια επικαλυμμένα με PVD στην καμπύλη σε διαφανή νεοκρυσταλλική θήκη. Εκτός από την εφαρμογή ECG, τα HUAWEI WATCH GT 3 Pro διαθέτουν τη λειτουργία SpO2 για την παρακολούθηση του επιπέδου του οξυγόνου των χρηστών.

Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή είναι ο βοηθός υγείας Healthy Living Shamrock μέσω του οποίου, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν τακτικές υπενθυμίσεις σχετικά με διαταραχές της υγείας τους, την ημερήσια πρόσληψη νερού, υπενθυμίσεις φαρμάκων, καθημερινή επίγνωση, υπενθύμιση ύπνου ή όγκου άσκησης. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που θα εντυπωσιάσει ιδιαίτερα τον φίλο μου, ο οποίος, λόγω της επέμβασής του, παίρνει πολλά φάρμακα και θέλει να παρακολουθεί στενά τον σωστή λειτουργία του οργανισμού του.

Δε σας κρύβω ότι σκέφτηκα να το αγοράσω και για τον εαυτό μου, όταν έμαθα ότι τα HUAWEI WATCH GT 3 Pro διαθέτουν λειτουργία διαχείρισης του εμμηνορροϊκού κύκλου, η οποία «μετράει» τις μέρες και σου στέλνει εκ των προτέρων υπενθύμηση. Έτσι, θα απαλλαγώ μια για πάντα από τις δύσχρηστες εφαρμογές του κινητού και τα σημειωματάρια.

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro

Όπως ήδη μου είχε αναφέρει ο συνάδελφός μου, τα ρολόγια ενδείκνυνται για τους φανς του αθλητισμού. Διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα γεω-εντοπισμού GNSS Dual Band, πέντε δορυφορικών συστημάτων (GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS) που εκτείνονται σε ολόκληρη την υδρόγειο και επιτυγχάνει εξαιρετική απόδοση, χωρίς παρεμβολές. Σου επιτρέπουν να μοιράζεσαι τις προπονήσεις σου με τους φίλους σου και να βρίσκεις τη διαδρομή σου, ακόμα και εκτός σύνδεσης. Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά της σειράς HUAWEI WATCH GT 3 Pro, είναι η αυξημένη αντοχή στο νερό. Εκεί οφείλεται και το γεγονός ότι ο συνάδελφός μου στο γεύμα ανέφερε ότι αύξησε την απόδοσή του στην κολύμβηση. Πέρα από αυτό όμως, τα ρολόγια μπορεί να υποστηρίξουν ελεύθερη κατάδυση, σε βάθος έως και 30 μέτρα, παρέχοντας τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Ακόμη, έχουν δυνατότητα εκπαίδευσης άπνοιας, λειτουργώντας ως εξατομικευμένοι βοηθοί των δυτών.

Στην αρχή προβληματίστηκα μήπως ο φίλος μου δυσκολευτεί να εξοικειωθεί με όλες αυτές τις υπερσύγχρονες λειτουργίες του HUAWEI WATCH GT 3 Pro. Στη συνέχεια κατάλαβα ότι το ρολόι μπορεί να συνδυαστεί με το smartphone του, ενώ είναι εξοπλισμένο με έγχρωμη οθόνη AMOLED 1,43 και ανάλυση 466 x 466, ώστε όλα τα δεδομένα να διαβάζονται με ευκολία. Ακόμη, θα μπορεί, να κάνει και zoom and out κάνοντας κλικ και περιστρέφοντας την κορώνα.

Τελευταίο άλλα εξίσου σημαντικό, οι δυο εκδόσεις του HUAWEI WATCH GT 3 Pro, η Titanium και η Ceramic είναι εξαιρετικά κομψές. Πληροφορήθηκα ότι είναι, μεταξύ άλλων, εμπνευσμένες από το αριστούργημα του Μποτιτσέλι, «Η Γέννηση της Αφροδίτης». Η χρυσή και ασημένια στεφάνη, με το μοτίβο των κοχυλιών και τα 24 κύματα, που διαθέτουν, τα κάνουν να μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης.

Τα HUAWEI WATCH GT 3 Pro

Η επιλογή τελικά ήταν μονόδρομος. Η Black Friday πλησιάζει και τα ρολόγια θα είναι σε προσφορά, όποτε είναι ιδανική ευκαιρία για να κάνω την αγορά μου σε καλή τιμή. Το μόνο που μένει είναι να επιλέξω ανάμεσα στην Ceramic και την Titanium εκδοχή του HUAWEI WATCH GT 3 Pro. Όποιο και αν επιλέξω θα είμαι ήσυχη ότι ο φίλος μου λαμβάνει άμεσες ειδοποιήσεις κάθε φορά που η καρδιά του ξεφεύγει από τον κανονικό της ρυθμό. Λόγω της ανθεκτικότητας και της μεγάλης διάρκειας της μπαταρίας του HUAWEI WATCH GT 3 Pro, από εδώ και πέρα ο καλύτερός μου φίλος θα το φοράει και θα είναι σαν να με έχει συνέχεια μαζί του.

Τα HUAWEI WATCH GT 3 Pro σε προσφορά Black Friday

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ