Smart Life

Urban Alchemies: Ένα ταξίδι έμπνευσης downtown, στον συναρπαστικό κόσμο των Belvedere cocktails

7, 8 και 9 Νοεμβρίου δίνουμε ραντεβού στις πιο in μπάρες της Αθήνας

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπουκάλι Belvedere

Urban Alchemies: Οι καλύτεροι bartenders του κόσμου ετοιμάζουν μοναδικά cocktails με Belvedere Vodka στα πιο in bars στο κέντρο της Αθήνας. 

Ένα δροσερό κοκτέιλ Belvedere ξεπροβάλλει από την μπάρα. Ο bartender γεμίζει το ποτήρι με Belvedere Vodka και μυστικά υλικά. Με ένα εντυπωσιακό flair show σερβίρεται μπροστά σου και η μυρωδιά του είναι μοναδική. Ο κάθε ένας στο πόστο του, ο dj στα decks «κινεί» τον ρυθμό, celebrational mood, όλα είναι έτοιμα, η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και τα αξεπέραστα parties αρχίζουν! Γλυκό και απίστευτα γευστικό, φρουτώδες, ξινό ή γλυκόπικρο όπως κι αν προτιμάς το cocktail σου θα το βρεις για 3 συνεχόμενες ημέρες, στις 7, 8 και 9 Νοεμβρίου, στην καρδιά της φθινοπωρινής Αθήνας που θα χτυπήσει δυνατά στους ρυθμούς των Urban Alchemies parties.

Το Urban Alchemies αποτελεί μια συναρπαστική διαδρομή που ενώνει την αθηναϊκή bartending σκηνή με μερικά από τα 50 πιο αναγνωρισμένα bars παγκοσμίως. Οι πιο επιδραστικοί bartenders του κόσμου καταλαμβάνουν την Αθηναϊκή bartending σκηνή, μοιράζονται τα μυστικά τους και αναδεικνύουν με τις δεξιότητες τους, τη Belvedere Vodka δημιουργώντας πρωτοποριακά cocktails που θα απογειώσουν την εμπειρία του fine drinking. Ανακάλυψε παρακάτω πού και πότε μπορείς να συμμετέχεις σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι παρέα με μερικούς από τους καλύτερους bartenders του κόσμου για να δοκιμάσεις μοναδικά cocktails.

Aν είσαι λάτρης του καλού ποτού, της super premium βότκας Belvedere αλλά και των cocktails, πρώτη στάση αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού είναι για σένα η στοά του Noel. Την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου εκεί στο ανθισμένο σκηνικό με τις ονειρεμένες βουκαμβίλιες που σκαρφαλώνουν στου τοίχους και τις φουντωτές αμυγδαλιές που ίπτανται πάνω από το κεφάλι σου θα απολαύσεις Belvedere cocktails by Agelos Bafas. Εργάστηκε στο παρελθόν σε μπαρ στην Ελλάδα καθώς και στη Φρανκφούρτη ενώ το πάθος για το bartending γεννήθηκε για πρώτη φορά όταν του ζητήθηκε να βοηθήσει πίσω από το μπαρ σε ένα εστιατόριο στον τόπο που μεγάλωσε. Ο Άγγελος απέκτησε γρήγορα μεγάλη φήμη στον κλάδο και σε λίγες μέρες, θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε όλες τις γνώσεις και δεξιότητές του πάνω στα Belvedere cocktails διεθνών προδιαγραφών.

noel.jpg

«Next stop σε είδα στο Kukos Belvedere party». Σε μια βραδιά γεμάτη χορό και cocktails στα decks θα βρίσκεται ο Chris IDH με τις πιο hot afro, deep, melodic μουσικές. Σε ειδυλλιακά τοπία στη Μύκονο, στο Saint Tropez και στο Capri ήταν μόνο μερικά από τα μέρη που είδαμε και ακούσαμε τον διάσημο dj το καλοκαίρι ενώ τώρα ανυπομονούμε να κουνηθούμε στους ρυθμούς των mix του παρέα με ένα- ή και όχι μόνο- απολαυστικά Belvedere cocktail. Join the ultimate cocktail experience at Tuesday 8 November!

Ο βραβευμένος GQ Bartender of the Year 2022, Maxim Schulte που έχει στεφθεί και παγκόσμιος πρωταθλητής του διαγωνισμού μπάρμαν Beefeater MIXLDN 7 ενώ οι μπάρες του κατατάσσονται σταθερά στις 20 πρώτες θέσεις των 50 καλύτερων μπαρ του κόσμου θα μας ετοιμάσει Belvedere cocktails στο Noel. Το σίγουρο είναι ότι αυτός ο Νοέμβριος θα είναι γεμάτος με επικά cocktails στα πιο in στέκια με ιδιαίτερο design, και την Tρίτη 8 του μήνα δεν πρέπει να τα χάσεις! Ο Maxim θα μας εντυπωσιάσει με τις δημιουργίες του πάνω στη μπάρα συντροφεύοντας το φθινοπωρινό μας βράδυ με τις καλύτερες γεύσεις του κόσμου.

Το pop up μπαρ, Bar in front of the bar το γνωρίζεις πολύ καλά, κατάλευκο, με quotes και φωτεινές πινακίδες που σου κεντρίζουν αμέσως το ενδιαφέρον. Σου φέρνει στο νου σου κάτι από την αστική κουλτούρα των δρόμων του Τόκιο ενώ πίσω από αυτό είναι κρυμμένη μια ζούγκλα στην καρδιά της πόλης το Rumble in the Jungle. Εκεί θα βρίσκεται ο Alex Kratena, ένας από τους πιο γνωστούς, πολυβραβευμένους και πετυχημένους bartenders του κόσμου. Μια minimal γουλιά του σούπερ κουλ Alex έχει αυτό που λέμε maximum γεύση. Είναι συνιδρυτής του μη κερδοσκοπικού οργανισμού της βιομηχανίας ποτών P(OUR) ενώ αν ο δρόμος σε βγάλει στο Λονδίνο θα τον βρεις στο Tayēr + Elementary, ένα από τα 50 καλύτερα μπαρ του πλανήτη. Σε ένα απελευθερωτικό party για τους ανθρώπους της Αθήνας, που θα συζητηθεί ο Alex θα κάνει τις αλχημείες και τα κόλπα του με αρωματικά Belvedere cocktails στην μπάρα. Φυσικά και η ομάδα του Little Mercies από το Λονδίνο, του σπέσιαλ τοπικού μπαρ που σερβίρει γευστικά κοκτέιλ θα δώσει το παρόν και θα μας εντυπωσιάσει.

The Bar In Front Of The Bar

Το «τελευταίο» ραντεβού δίνεται την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στην πλατεία Ειρήνης στο industrial με circus chic στοιχεία, cozy spot του Tailor’s House. Επιβλητικοί πολυέλαιοι, πελώριοι καθρέφτες και μια μπάρα γεμάτη σιρόπια, bitters, blends και ό,τι λαχταρίσει η ψυχή σου. Γίνε και εσύ μέλος της παγκόσμιας cocktail σκηνής απολαμβάνοντας μοναδικές γεύσεις Belvedere cocktails από τους καλύτερους του Termini Bar στο Λονδίνο που βρέθηκαν στην 38η θέση στα Top 50 cocktail bars στο Ηνωμένο Βασίλειο. Eσύ απλώς περιέγραψε αυτό που επιθυμείς να απολαύσεις και άσε τους ειδικούς να σε καθοδηγήσουν. Μια μοναδική διαδρομή στα πιο γνωστά Αθηναϊκά bars, μια γιορτή γεμάτη μουσική και cocktails ξεκινά.

Urban Alchemies

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ