Smart Life

Keep Walking Tour by Johnnie Walker: Μοναδικές live εμπειρίες στην Αθήνα

Η live μουσική επέστρεψε και έχει πάντα καλύτερη «γεύση» όταν Περπατάμε Μαζί!

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντράμερ που παίζει σε συναυλία

Keep Walking Tour by Johnnie Walker: Τα τέσσερα αξέχαστα live sessions με Theodore & Danai Nielsen, Deaf Radio, Sworr. και The Steams στην πόλη

Οι συναυλίες έχουν επιστρέψει δυναμικά, και τα live sessions του Keep Walking Tour by Johnnie Walker, έδωσαν το έναυσμα για μια άκρως ενδιαφέρουσα καλοκαιρινή συναυλιακή σεζόν.

Τέσσερις συναυλίες, με ανερχόμενους καλλιτέχνες και μπάντες, δύο συναυλιακοί χώροι στην Αθήνα, και οι γευστικές προτάσεις των Johnnie Walker Highball cocktails, Johnnie & Lemon και Johnnie & Ginger, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά που έκαναν τις μουσικές βραδιές του Keep Walking Tour by Johnnie Walker, να ξεχωρίσουν.

H εμπειρία του να ανακαλύπτεις live νέες μουσικές και καλλιτέχνες και να μοιράζεσαι αυτές τις στιγμές παρέα με τους αγαπημένους σου, είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Και αυτό γιατί η μουσική μας φέρνει όλους κοντά. Αλλά όμως ένα live δεν είναι μόνο οι καλλιτέχνες που εμφανίζονται πάνω στη σκηνή. Είναι οι τεχνικοί, οι φωτιστές, οι ηχολήπτες αλλά και ένα σωρό άλλοι που εργάζονται ακούραστα πίσω από τη σκηνή για να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα ένα live.

Όλα αυτά μας κάλεσε να ανακαλύψουμε ξανά, το πρωτοπόρο Johnnie Walker, μέσα από το Keep Walking Tour by Johnnie Walker, και μια σειρά από τέσσερα live sessions, με τους Theodore & Danai Nielsen, Deaf Radio, Sworr. και τους The Steams!

Theodore
Theodore

Στο πρώτο live session του Keep Walking Tour by Johnnie Walker, ο Theodore μοιράστηκε μουσικά τη σκηνή του Fuzz Club, παρέα με τη Danai Nielsen, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά κομμάτια από τις νέες τους δισκογραφικές δουλειές, σε μια ατμοσφαιρική live εμπειρία.

Danai Nielsen
Danai Nielsen

Οι Deaf Radio παρέλαβαν τη σκυτάλη, σε ένα εντυπωσιακό rock live session στη σκηνή του Fuzz, που έμεινε αξέχαστο!

Deaf Radio
Deaf Radio

Electronica και alternative pop ήχοι, των Sworr., πλημμύρισαν τη μουσική σκηνή του Gazarte Roof Stage με τη νέα δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος, με τον χαρακτηριστικό τους ήχο.

Sworr.
Sworr.

Τα live sessions του Keep Walking Tour by Johnnie Walker, ολοκληρώθηκαν με τους The Steams, στην ταράτσα του Gazarte Roof Stage, όπου το συγκρότημα παρουσίασε κομμάτια από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά στο ενθουσιασμένο κοινό που χόρευε ασταμάτητα.

The Steams
The Steams

Η live μουσική επέστρεψε και έχει πάντα καλύτερη «γεύση» όταν Περπατάμε Μαζί!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ