Smart Life

Μάθε τις συνήθειες σου και βελτίωσε τη ζωή σου σε 2 βήματα

Δεν χρειάζεται να είσαι γκατζετάκιας για να συμβαδίσεις με την εποχή

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_atk_4873.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

Με το Huawei Watch GT 2 και τα Huawei Freebuds 3 έμαθα τον εαυτό μου και απόλαυσα στιγμές που δεν φανταζόμουν.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ μου δεν ήμουν αυτό που σκέφτεσαι όταν βλέπεις μια τύπισσα με ασύρματα ακουστικά και smartwatch. Παρακολουθούσα τις τεχνολογικές τάσεις, αλλά ποτέ δεν έκανα κάτι πιο τολμηρό. Σήμερα ωστόσο όπου και να κυκλοφορήσεις, δύσκολα θα βρεις καλώδια. Αντίθετα θα συναντήσεις κόσμο να τσεκάρει συνεχώς το ρολόι του, να ψάχνει, να ρυθμίζει πάνω του και αν μη τι άλλο να είναι ευχαριστημένος με αυτό που φορά. Ποτέ δεν ασχολούμασταν περισσότερο με ένα ρόλοι. Έτσι κι αλλιώς πάντα είχε συγκεκριμένες λειτουργίες. Φευ…

thumbnail_atk_4864.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

Με την εμπειρία ενός μήνα και κάτι με το Huawei Watch GT 2, μπορεί να ασχολούμαι και εγώ με το ρολόι μου αρκετά παραπάνω από ότι προηγουμένως, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με το κόλλημά μου με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Και εξηγούμαι. Στο Huawei Watch GT 2 μπορώ να μετράω από τις ώρες ύπνου μου, με απόλυτη ακρίβεια, μέχρι τα βήματα και τα χιλιόμετρα που γράφω στο πρωινό μου τρέξιμο.

84545899_136652164059241_6441551947215405056_n_1.jpg

Παράλληλα μου έχει χρησιμεύσει τόσο ως φακός σε μία-δύο δύσκολες καταστάσεις που είχα, όσο και σαν αποτελεσματικό ξυπνητήρι, αφού φαίνεται ότι τα νορμάλ δεν έκαναν την δουλειά τους. Αν πάλι κάνεις κολυμβητήριο ή είσαι χειμερινός κολυμβητής, έχεις πάλι την ευκαιρία να μην χάνεις κανένα στατιστικό σου, αφού είναι αδιάβροχο και οι ρυθμίσεις προβλέπουν ακριβείς μετρήσεις από ανάβαση σε βουνό μέχρι και βουτιά στο Αιγαίο.

thumbnail_atk_4859.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

Ταυτόχρονα, η all day σφυγμομέτρηση με έχει κάνει σχεδόν εμμονική, αφού κάθε φορά που κορυφώνεται η σειρά μου ή ανεβάζω ρυθμούς στο γυμναστήριο, για να τσεκάρω πώς τα πηγαίνω. Δεν περίμενα ποτέ ότι με ένα ρολόι μπορώ να μάθω τον εαυτό μου τόσο καλά και αν και δεν τρελαίνομαι με τα γκατζετάκια, αυτήν την φορά μπορώ να πω ότι πραγματικά κόλλησα. Και επειδή μετά το γράψιμο και το θέατρο, αμέσως επόμενη αγάπη μου είναι το τρέξιμο μετά μουσικής, με το Huawei Watch GT 2 και τα Huawei Freebuds 3, η απόλαυση φτάνει σε άλλο επίπεδο.

Έχοντας προσθέσει στο Huawei Watch GT 2 την αγαπημένη μου μουσική, μπορώ έχοντας τα Freebuds 3 στα αυτιά να «σβήνω» χιλιόμετρα χωρίς καν να το καταλάβω. Πίστεψε με, για κάποιον που φορούσε ενσύρματα ακουστικά και ταλαιπωρούνταν από τις συνεχείς αναπηδήσεις, αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς την running απόλαυση. Την ίδια στιγμή, οι διαδρομές στα ΜΜΜ δεν ήταν ποτέ πιο άνετες, αφού έχοντας σούπερ ακουστική μπορείς να δεις και να ακούσεις ό,τι θες, πιο αεράτη από όσο νομίζεις και χωρίς τα καλώδια να κρέμονται από πάνω σου.

thumbnail_atk_4861.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά όμως που κάνουν τα Huawei Freebuds 3 να ξεχωρίζουν; 
Τα Huawei Freebuds 3 είναι τα πρώτα Open-fit TWS (True Wireless Stereo) ακουστικά που υποστηρίζουν την ακριβή μείωση του περιβάλλοντος θορύβου σε πραγματικό χρόνο. Με τη βοήθεια της προσομοίωσης του ακουστικού καναλιού, τα Freebuds 3 επιτυγχάνουν δραστική μείωση του θορύβου, ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του αυτιού του εκάστοτε χρήστη. Με διπλό πάτημα του αριστερού ακουστικού για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της λειτουργίας ANC, μπορώ να απολαύσω κρυστάλλινης ποιότητας μουσική, ακόμη και στο πιο πολυσύχναστο βαγόνι μετρό ή σε ένα θορυβώδες εστιατόριο.

thumbnail_atk_5456.jpg

Και από φόρτιση τι γίνεται;
Η φόρτιση πραγματοποιείται σε γρήγορο χρόνο και η μπαταρία με φόρτιση μέσω καλωδίου USB σε 30 λεπτά διαρκεί έως και 14 ώρες συνεχούς μουσικής αναπαραγωγής, ή 6 ώρες αν φόρτιση ίδιας διάρκειας έχει γίνει ασύρματα. Μετά από μία πλήρη φόρτιση, τα επαναστατικά αυτά ακουστικά μπορούν να παρέχουν έως και  τέσσερις ώρες αναπαραγωγής  πολυμέσων, με τη διάρκεια μπαταρίας να φτάνει μέχρι και τις 20 ώρες όταν γίνεται χρήση με τη βοήθεια της θήκης φόρτισης. Έτσι μία φόρτιση στο τέλος της ημέρας είναι αρκετή για να κάνω τη δουλειά μου, την επόμενη!

thumbnail_atk_5461.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

Δεν χρειάζεται να είσαι κολλημένη με την τεχνολογία, για να κάνεις το επόμενο βήμα στα γκάτζετ σου. Η διαφορά είναι μεγάλη και θα σου φανεί από την πρώτη στιγμή!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ