Smart Life

3 hot gadgets για τα Χριστούγεννα σε 1 τριπλή Χριστουγεννιάτικη προσφορά

Ή αλλιώς πώς να εξοπλιστείς για ένα δυναμικό ξεκίνημα στη νέα δεκαετία

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_xmassoffers_huawei_375x235cm_low.jpg

Με την αγορά ενός P30 Pro, ή P30 ή του νέου NOVA 5T, δώρο ένα WatchGT και ένα Υ5 2018.

Η νέα δεκαετία μας κλείνει εδώ και μέρες το μάτι και όσο ο καιρός πλησιάζει, τόσο έρχεται και η στιγμή εκείνη για το δώρο μας. Ένα δώρο που θα μυρίζει νεότητα και ανανέωση. Βέβαια, όταν ψωνίζεις για Χριστούγεννα, έχεις πάντα στο νου σου και αυτούς που πραγματικά αγαπάς. Όμως συνήθως λίγο-πολύ κάποιον ξεχνούσες. Ή έμενες εσύ παραπονεμένος για χάρη των αγαπημένων σου προσώπων ή γινόσουν λίγο παραπάνω… εαυτούλης και κρατούσες το καλό μόνο για τον εαυτό σου. Ε, λοιπόν αυτά τα Χριστούγεννα κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε την προσφορά που θα κάνει ευτυχισμένους, όχι έναν αλλά τρεις διαφορετικούς. Ή σαν να λέμε 1+1+1.

thumbnail_atk_3010.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

ΟΚ, πιθανώς μετά το τελευταίο σπόιλερ να καταλάβατε περί τίνος πρόκειται, ωστόσο μετά από μια εβδομάδα δοκιμής μπορούμε να σας πούμε ότι όταν ακούσαμε «προσφορά», δεν φανταζόμασταν αυτό ακριβώς. Όπως και πέρυσι όμως τέτοια εποχή, η Huawei όταν μιλά για xmas πρόταση, απέδειξε ότι δεν εννοεί μια απλή μείωση σε ένα προϊόν. Πιο πολύ εννοεί ότι με την αγορά ενός προϊόντος, παίρνεις μαζί τρία.

Για το καλύτερο smartphone της σεζόν 2019-20, το Huawei P 30 Pro έχουν γραφτεί πολλά. Κάμερες που ζωντανεύουν τη φωτογραφία με την εμπειρία της leica να ξεπερνά κάθε προσδοκία και φυσικά την επένδυση της εταιρείας στην τεχνητή νοημοσύνη να πιάνει τόπο. Λειτουργίες που έβαλαν τον καταναλωτή στο επίκεντρο και άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε μια συσκευή, έβαλαν τη ναυαρχίδα της Huawei στην κορυφή των προτιμήσεων.

thumbnail_y5-group_photo.jpg

Πλέον όμως με τη Χριστουγεννιάτικη προσφορά η Huawei δίνει την ευκαιρία να προμηθευτούμε εκτός από το αγαπημένο μοντέλο και το Huawei Watch GT αλλά και το μοντέλο του 2018, Huawei Y5!

Μάλιστα η ίδια πρόταση ισχύει και για το ολοκαίνουργιο πανέμορφο πεντακάμερο smartphone, Huawei NOVA 5T. Οι χρήστες του HuaweiNOVA 5T, fashionistas και μη, θα επωφεληθούν από την premium δυνατότητα λήψης, καταφέρνοντας να αιχμαλωτίσουν εκπληκτικές εικόνες με ένα μόνο κλικ. Οι σέλφι έχουν ήδη πάρει φωτιά.

thumbnail_nova_5t.jpg

Κι αν τo Huawei P30 Pro και το Huawei NOVA 5T το κρατάτε για εσάς, τότε το έξυπνο ρολόι της Huawei και το Huawei Y5 2018 μπορούν να καταλήξουν στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν και σε αυτό βάζω έναν αστερίσκο. Ποιος είναι αυτός;

Αν όντως θελήσετε να κάνετε δώρο το Huawei Watch GT, τότε μην το δοκιμάσετε πρώτα πάνω σας.  Με λειτουργίες όπως την συνεχή σφυγμομέτρηση, τους απόστασης, ταχύτητας, ανάβασης, κατάβασης αλλά και κολύμβησης αφού είναι αδιάβροχο, αποτελεί τον αγαπημένο σύντροφο κάθε αθλητή. Και για τους υπόλοιπους μπορεί να βοηθήσει στο να καταλάβουν τι κάνεις λάθος στον ύπνο σου και δεν ξεκουράζεσαι όσο θα ήθελες. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκω και εγώ και ήδη με έπεισε να κοιμάμαι λίγο νωρίτερα για περισσότερο… REM ύπνο.

thumbnail_watch_gt.jpg

Λεπτομέρειες είναι αυτές, αλλά συνήθως αυτές δεν κάνουν την διαφορά; Μάλλον όχι, τη διαφορά κάνουν οι όμορφες χριστουγεννιάτικες προτάσεις και φέτος έχουμε μπροστά μας άλλη μία τέτοια. Αυτά τα  Χριστούγεννα, τα  ψώνια σας γίνονται παιχνίδι, αφού σε όλο το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων, χάρη στις χριστουγεννιάτικες προσφορές της Huawei,  μπορείτε να κάνετε δώρα σε όλη την οικογένεια! Αποκτήστε1 + 1 + 1 τεχνολογικά στολίδια, με μία μόνο αγορά!

Από τις 12 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2020, αγοράζοντας ένα smartphoneHuaweiP30 Pro ή HuaweiP30 ή το νέο HuaweiNOVA 5T, αποκτάτε 2 δώρα! Ένα smartwatch Huawei Watch GT και ένα smartphone Huawei Y5 2018. Και δεν μένει κανείς παραπονεμένος!

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ