Smart Life

Αυτά είναι τα τελευταία στοιχεία για τους Serial Shoppers

Τι λένε οι πληροφορίες μας για τους Serial Shoppers της Media Markt που δρουν ανενόχλητοι κάτω από τη μύτη μας

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρτυρίες Serial Shoppers

Οι Serial Shoppers της Media Markt και όλα όσα ξέρουμε για εκείνους σήμερα.

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε παντού καταθέσεις μαρτύρων. Στο YouTube, στα social media, παντού. Ο καθένας λέει τη δική του προσωπική ιστορία. Όλοι έχουν ακούσει για τους Serial Shoppers αλλά στην ουσία κανείς δεν τους ξέρει. Τα δικά μας στοιχεία λένε ότι πρόκειται για ανθρώπους απλούς και καθημερινούς, για τύπους που δεν σου πάει το μυαλό περί τίνος πρόκειται. Άτομα της διπλανής πόρτας μεν αλλά που ξέρουν τα σωστά «κόλπα».  

screen_shot_2019-11-21_at_09.24.26.jpg


Στους θρύλους των Serial Killers η Μπόνι και ο Κλάιντ είχαν γράψει τη δική τους ιστορία και ο μύθος τους γιγαντώθηκε από στόμα σε στόμα. Το ίδιο και ο θρύλος των Serial Shoppers της Media Markt η οποία πηγαίνει το μύθο της «Black Friday» ένα βήμα παραπέρα με μια εξαιρετικά πρωτότυπη ενέργεια.

screen_shot_2019-11-21_at_09.26.04.jpg

Ποιοι είναι τέλος πάντων αυτοί οι ενδιαφέροντες, περίεργοι τύποι; Λοιπόν, εμείς ρωτήσαμε, ψάξαμε, σηκώσαμε ανάποδα τον κόσμο για την ακρίβεια, τους βρήκαμε (μέσα από μαρτυρίες ανθρώπων που κατάφεραν να τους συναντήσουν) και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας τους παρουσιάσουμε. Ένα Delivery boy, μια κομμώτρια, ένας αγρότης, ένας χούλιγκαν και ένα πασίγνωστο μοντέλο φαινομενικά, δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους. Η Media Markt είχε την ευφυή ιδέα να τους δώσει έναν καλό λόγο να μπουν στην ίδια λίστα -για πρώτη φορά όλοι μαζί: Όλοι τους έχουν επαφές με τους Serial Shoppers, ενώ αν τους δεις, μπορείς να δεις και στο δικό τους πρόσωπο, έναν Serial Shopper. Άλλωστε αυτό είναι και το χαρακτηριστικό που κάνει την αγωνία να μεγαλώνει συνέχεια. Ότι ο Serial Shopper είναι ένας άνθρωπος που θα συναντήσουμε δίπλα μας. «Το παιδί της διπλανής πόρτας». Δεν το πιστεύεις; Χμμ... Μάλλον γιατί δεν έχεις καταλάβει ακόμα πόσες ευκαιρίες έχει το Black Friday της Media Markt. Τόσες ευκαιρίες που όλοι (μα ΟΛΟΙ) θα θέλουν να ψωνίσουν και να ξαναψωνίσουν. Και μετά να ψωνίσουν για μία ακόμη φορά. Για αυτό και οι Serial Shoppers όσο σκέφτονται ότι το Black Friday πλησιάζει τρελαίνονται λιγάκι παραπάνω και αρχίζουν να αλλάζουν συμπεριφορά. 

screen_shot_2019-11-21_at_09.26.57.jpg

Ακόμη και εμείς οι ίδιοι μπορούμε να αλλάξουμε συμπεριφορά, χωρίς καν να το καταλάβουμε. Και το φαινόμενό τους εξαπλώνεται γρήγορα σε όλη την Ελλάδα. Ήδη έχουμε τα πρώτα δείγματα της δράσης τους. Δείτε τα και μείνετε συντονισμένοι! 

*Αν νοιώθετε κι εσείς serial shopper μπείτε στη Media Markt που έχει τα πάντα. Εγώ πάντως θα είμαι εκεί. Βασικά, ξεκινάω ήδη για εκεί. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ