Market

Το Campari αφήνει πίσω του τη δεισιδαιμονία με το Ημερολόγιο του 2013

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
32995-73333.jpg

Η βραβευμένη με Όσκαρ πανέμορφη ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ είναι η πρωταγωνίστρια του νέου ημερολογίου του Campari για το 2013 με τίτλο “Kiss Superstition Goodbye”. Η Πενέλοπε φωτογραφήθηκε από το γνωστό φωτογράφο μόδας, Kristian Schuller, σε μοναδικές πόζες.

Με καταπληκτικές εικόνες που θα μαγέψουν το κοινό, το ημερολόγιο του Campari για το 2013, έχει για πρωταγωνίστρια μια μοναδική σταρ σε 13 διαφορετικά settings που παρουσιάζουν γνωστές δεισιδαιμονίες όπως μαύρες γάτες, σπασμένους καθρέφτες, πέρασμα κάτω από σκάλες και άλλα. Ντυμένη με μια σειρά από θαυμάσια κόκκινα φορέματα και μοναδικά παπούτσια από τους γνωστότερους οίκους, όπως τους Monique Lhuillier και Salvatore Ferragamo μαζί με υπέρλαμπρα κοσμήματα Chopard, η Πενέλοπε θαμπώνει σε κάθε σκηνή.

Το Campari δράττει την ευκαιρία του μύθου που επικρατεί για τον «γρουσούζικο» αριθμό 13 για να μεταδώσει αισιοδοξία σε όλο τον κόσμο με την πεποίθηση ότι κάθε δεισιδαιμονία μπορεί να ξεπεραστεί αφήνοντας μας να απολαύσουμε τις όμορφες στιγμές της ζωής.

Η πρωταγωνίστρια του ημερολογίου Campari για το 2013, Πενέλοπε Κρουζ λέει ενδεικτικά:«Πραγματικά απόλαυσα το να πρωταγωνιστώ στο ημερολόγιο του Campari για το 2013 αφού βρίσκω το θέμα με τις δεισιδαιμονίες ιντριγκαδόρικο και τρομερά ενδιαφέρον. Ήταν πραγματικά ευχάριστο να δουλεύω με μια τόσο ταλαντούχα και επαγγελματική ομάδα και ιδιαίτερα με τον Kristian Schuller το φωτογράφο του ημερολογίου, αφού θαυμάζω πάρα πολύ τη δουλειά του. Όντας ηθοποιός συχνά καλούμαι να απεικονίσω αυτό που «δεν εξηγείται» και αυτή η δουλειά δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Δημιουργήσαμε ένα χαρακτήρα που απεικονίζει μια δυνατή, θετική συμπεριφορά η οποία μπήκε στην καρδιά της κάθε δεισιδαιμονίας και διάλυσε κάθε μύθο που συνδέεται μαζί της, προωθώντας την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχει ο κάθε ένας από εμάς. Ελπίζω οι φωτογραφίες του ημερολογίου να αρέσουν στον κόσμο τόσο, όσο και σε εμάς που τις δημιουργήσαμε.»

Ο παγκοσμίου φήμης φωτογράφος μόδας Kristian Schuller είναι ο κυρίως υπεύθυνος για την 14η έκδοση του ημερολογίου του Campari. Γνωστός για τις περίεργες ιστορίες που διηγείται μέσα από τη δουλειά του και για την αγάπη του για τις σουρεαλιστικές εικόνες, ο Kristian κατάφερε να απεικονίσει τέλεια το θέμα του ημερολογίου μέσα από το αιχμηρό φωτογραφικό του στυλ.

Ο Kristian Schuller σχολίασε: «Το Ημερολόγιο Campari είναι συνώνυμο με το μοναδικό στυλ και τη δημιουργική τόλμη και για εμένα το να μπορέσω να μεταμορφώσω αυτά τα γενικά στερεότυπα σε δυναμικές μαγικές εικόνες ήταν πραγματική χαρά. Με αυτό το ημερολόγιο προσπαθήσαμε να πάμε τη δημιουργικότητα ένα βήμα παραπέρα και να μετατρέψουμε σε γοητεία το μυστικισμό κάθε μιας από τις 12 δεισιδαιμονίες πράγμα που πιστεύω ότι το καταφέραμε. Το να δουλεύεις με την Πενέλοπε είναι απλώς ονειρικό αφού αγκάλιασε το όλο εγχείρημα και έδωσε στο concept ζωή με τέτοιο πάθος εξασφαλίζοντας ότι θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σε κάθε φωτογραφία!»

Η Πενέλοπε είναι η τελευταία star στο εικονικό ημερολόγιο του Campari και συγκαταλέγεται μαζί με μερικές από τις πιο εκθαμβωτικές γυναίκες παγκοσμίου φήμης που έχουν κοσμήσει παλαιότερα ημερολόγια όπως οι Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba και Milla Jovovich.

Ο Bob Kunze-Concewitz, CEO του Gruppo Campari, δήλωσε : «Για το ημερολόγιο του 2013, πρόθεση μας ήταν να δείξουμε στον κόσμο τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχει ο καθένας από εμάς και να αποδιώξει από πάνω του μια για πάντα δεισιδαιμονίες όπως οι σπασμένοι καθρέφτες ή το φόβο για τις μαύρες γάτες. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλους όσους αγαπάνε το Campari δυνατές, ευχάριστες στιγμές γιορτάζοντας την αποδέσμευση από τις δεισιδαιμονίες και την μαγική δύναμη που εξασκεί ο αριθμός 13. Η μοναδική προσωπικότητα και η γήινη ομορφιά της Πενέλοπε την έκανε την τέλεια επιλογή για να δώσει πνοή στο φετινό μας αμφισβητούμενο θέμα. Ο Kristian έκανε πραγματικά θαυμάσια δουλειά για να δώσει ζωή στο όραμα που είχαμε για το Ημερολόγιο του Campari για το 2013, κάνοντας το ακόμα πιο τολμηρό με την εμπνευσμένη και μοντέρνα προσέγγιση του.» Το Ημερολόγιο του Campari για το 2013, έχει εκτυπωθεί μόνο σε 9,999 αντίτυπα και δεν είναι προς πώληση. Θα διανεμηθεί σε φίλους του Campari σε όλο τον κόσμο.

Δημιουργός του concept Kiss superstition Goodbye είναι η BCube Milan. Μαζί με τον φωτογράφο Kristian Schuller στο project δούλεψαν οι Andrea Marzagalli, senior art director και Bruno Vohwinkel, senior copywriter. Η παραγωγή έγινε από την L&A Artist – Milan.

n

n

n

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ