- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ηλιοφάνεια σήμερα 11 Μαΐου του 2020 με λίγες μόνο νεφώσεις
Αναλυτικά ο καιρός από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες περιμένουμε την Δευτέρα στην Αττική.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες στα ηπειρωτικά, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, μέτριοι και τοπικά ισχυροί νότιοι άνεμοι, σταδιακά αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, θερμοκρασία σε άνοδο.
Πιο αναλυτικά:
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις σταδιακά πυκνότερες στα ηπειρωτικά, κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες και βαθμιαία από το μεσημέρι αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα περιμένουμε τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020.
Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 15 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 33 βαθμούς στην Κρήτη, 15 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και τοπικά μετά το μεσημέρι στο Κεντρικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, πυκνότερες τις απογευματινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί 6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς 3 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόσφατα είχε διευθύνει και την αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον Ηρακλή
Ο 89χρονος περιέγραφε χρόνια ταλαιπωρίας με το ΙΚΑ και προειδοποιούσε για εκδικητική ενέργεια
Δεμένα θα είναι τα πλοία στα λιμάνια
«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»
Κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο - Το παιδί απομακρύνθηκε με εισαγγελική εντολή
«Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις εκτιμήσεις μας» ανέφερε ο σεισμολόγος
«Από Δευτέρα επιστροφή στην Άνοιξη», δήλωσε ο μετεωρολόγος
Τι πρέπει να κάνουν οι επιβάτες που έχουν εκδώσει εισιτήρια
Ιατρικό ανακοινωθέν Ερυθρού Σταυρού - Χωρίς σοβαρά ευρήματα οι τραυματισμοί των πέντε ασθενών
Ένταση μετά το μακελειό Νοεμβρίου - Καταγγελία για απειλές σε 9χρονο παιδί από τη χήρα θύματος
Μέσα στο όχημα βρισκόταν μια γυναίκα με το παιδί της
Καθηγήτρια φέρεται να πρόβαλλε θρίλερ σε μαθητές, προκαλώντας τους φόβο και αντίδραση των γονέων
Η πιθανή μεταφορά της αργίας δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για πέντε συνεχόμενες ημέρες ανάπαυσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οδηγήθηκε νωρίτερα ενώπιον του ανακριτή του Ναυτοδικείου Πειραιά
Ποια δρομολόγια θα υποκατασταθούν από λεωφορεία την Πέμπτη 30/4
Τι αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.