- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Ο Βόσπορος γιορτάζει την Τσικνοπέμπτη με street food πάρτι στο Μικρολίμανο
Σούβλες, μουσικές και εκλεκτοί μεζέδες με θέα τα κότερα!
Μπορεί ο Βόσπορος Grill να έχει πόστο υπέροχα θαλασσινό, εδώ και 13 χρόνια όμως –δηλαδή πολύ πριν γίνει τεράστια μόδα-η κουζίνα του αγαπάει με πάθος τα κρεατικά. Στο καλό και με έμφαση στην ποιότητα εστιατόριο όλα τα κρέατα τα προμηθεύονται από μικρούς παραγωγούς απ’ όλη την Ελλάδα, αρκετές συνταγές, μπαχάρια μέχρι και ειδικά σκεύη έρχονται από την Κωνσταντινούπολη, ενώ οι σαλάτες, οι αλοιφές, ακόμη και τα ψωμιά και οι πίτες είναι χειροποίητα.
Η Τσικνοπέμπτη γιορτάζεται και με το παραπάνω και φέτος ο Βόσπορος θέλει να την τιμήσει με ένα μεγάλο street food πάρτι. Οι σούβλες θα στηθούν πάνω στον δρόμο από νωρίς το πρωί, θα ψήνονται εκλεκτά παιδάκια, κοκορετσάκια και κεμπάπ, τα κεράσματα θα δίνουν και θα παίρνουν, το κρασί θα ρέει άφθονο ενώ μουσικές από Dj’s θα αποθεώνουν το γιορτινό κλίμα. Κάντε έγκαιρα κράτηση για εσάς και την παρέα σας καθώς στο Μικρολίμανο προβλέπεται να γίνει της Μεγάλης Τσίκνας!
Ακτή Κουμουνδούρου 20 Μικρολίμανο, 210 4127324
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
20-22 Σεπτεμβρίου και 27-29 Σεπτεμβρίου τρώμε burgers στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι
Εστιατόρια, μοντέρνες ταβέρνες και wine bars για τη σεζόν που ξεκινάει ορεξάτη
Που δεν είναι πλατεία, αλλά ένα στέκι-κολιέ με πέντε μόνο στέκια που δεν αδειάζουν καμιά ώρα της ημέρας
Μάλλον τη θέση της γιαγιάς στην κουζίνα πήρε φέτος ο νεαρός εγγονός
Από την τέλεια μπουγάτσα μέχρι πεντανόστιμα εστιατόρια
Γλυκά και αλμυρά, αλλά και φοβερές μπαγκέτες, ολόφρεσκα και τέλεια όλα τους
Tο μαγαζί σε καλεί να το κάνεις το νέο σου στέκι
Καφές, γλυκά και cocktails σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Θεσσαλονίκης
H απόλυτη street food dessert εμπειρία!
Εδώ η διαδικασία της μπουγάτσας είναι υψηλή τέχνη που πάει από γενιά σε γενιά
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που το Choureal έχει κερδίσει πάνω από 25 βραβεία γεύσης…
Πανσέληνος στον λόφο του Λυκαβηττού;
Γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!
Αποκαλύπτοντας τα διατροφικά καλά - και κακά - των δυο ειδών ρυζιού
Στις διακοπές θυμόμαστε όλα τα ωραία και νόστιμα του τόπου μας
Το Δάκρυ της Ινδίας είναι φοβερά νόστιμο
Οι μικρές διακοπές έχουν τη χάρη τους και ο χειμώνας αργεί
Για να μην χαθείς στη μετάφραση της πιο γοητευτικής περαντζάδας στην πόλη!
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.