- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
To FBI ανοίγει ξανά την υπόθεση των email της Χίλαρι Κλίντον
Πλήγμα για την υποψήφια των Δημοκρατικών 11 ημέρες πριν τις εκλογές
H προεκλογική εκστρατεία της υποψηφίας του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεκλογικές εκλογές Χίλαρι Κλίντον δέχθηκε πλήγμα, καθώς το FBI αποφάσισε να ανοίξει εκ νέου την υπόθεση σχετικά με την χρήση ενός ιδιωτικού διακομιστή για τα μηνύματά της ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Την ικανοποίησή του έσπευσε να διατυπώσει ο αντίπαλός της του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Ντόναλντ Τραμπ κι ενώ οι δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στην πρώην Πρώτη Κυρία.
Μόλις 11 ημέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Νοεμβρίου, ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ επισήμανε σε μια επιστολή προς τους προέδρους επιτροπών του Κογκρέσου, μεταξύ αυτών των Πληροφοριών και της Δικαιοσύνης, ότι περιήλθε στη γνώση της υπηρεσίας του η ύπαρξη μιας σειράς email που φαίνεται πως σχετίζονται με την εν λόγω έρευνα.
Εντούτοις, ο ίδιος πρόσθεσε ότι το FBI δεν γνωρίζει εάν αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι σημαντικά και εμπεριέχουν απόρρητες πληροφορίες και δεν έδωσε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των ερευνών.
Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ χαιρέτισε την απόφαση αυτή των ομοσπονδιακών αρχών.
«Νιώθω μεγάλο σεβασμό για το γεγονός ότι το FBI και το υπουργείο Δικαιοσύνης διατίθενται τώρα να επιδείξουν τόλμη προκειμένου να διορθώσουν το τρομερό σφάλμα που έκαναν» τόνισε ο μεγιστάνας κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μάντσεστερ, στο Νιου Χαμσάιρ.
«Η διαφθορά της Χίλαρι Κλίντον επεκτείνεται σε τέτοιο βαθμό που κανείς δεν έχει ξανασυναντήσει» τόνισε ο δισεκατομμυριούχος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eνώ η σύγκρουση έχει πλέον μπει στον έβδομο μήνα
Παραμένουν στη φυλακή των ΗΠΑ
Όσα δήλωσε ο Νορβηγός πρωθυπουργός Γιόνας Γκαρ Στέρε στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο
Toν έχουν καταγγείλει η θετή κόρη του, η σύζυγός του, η πεθερά του, η κουνιάδα του και μία φίλη του ζευγαριού
Η υπηρεσία θα συνδέεται με το Facebook και το Instagram
Ο βιοχάκερ επιχειρηματίας που θέλει να πατάξει τον θάνατο στο πιο αλλόκοτο πείραμα με τη σύντροφό του, Κέιτ Τόλο
Παρουσιάστηκε ο Νόμος για την Οικονομικά Προσιτή Στέγαση από την Κομισιόν
2,7 δισ. ευρώ διαχειρίζεται ο μεγαλοεπενδυτής Κρις Ρόκος, ο οποίος αποφάσισε να μεταφέρει τη φορολογική του έδρα στην Ελλάδα
Με αφορμή τον θάνατο ενός εγκληματία πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία και την πολιτική αποσιώπησης
Ποιες βασιλικές οικογένειες δίνουν το παρών
Περισσότεροι από 46.000 Νορβηγοί πέρασαν μπροστά από το φέρετρό του τις τελευταίες ημέρες
Το πλοίο μετέφερε 2 εκατ. βαρέλια μαζούτ
Δεξαμενόπλοιο υπό παναμαϊκή σημαία δέχθηκε επίθεση - Η πυρκαγιά που ξέσπασε κατασβέστηκε
Γιατί ο φόβος του ισλαμισμού δεν μπορεί να γίνει άλλοθι για την ανοχή απέναντι στην ακροδεξιά
Διπλωματική σύγκρουση χωρίς προηγούμενο μετά τις κυρώσεις του Λονδίνου για τους οικισμούς
Ο κόσμος των καθαρτικών, της πρόκλησης εμετού και της ανηλεούς κατάναλωσης φαγητού
Έρευνα του ECFR αποκαλύπτει κρίση εμπιστοσύνης και διεύρυνση του «χάσματος φαντασίας»
Οι γονείς του βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα του συμβάντος
Το έργο στο οποίο συμμετέχει
Η κίνηση του Αμερικανού προέδρου που προκάλεσε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.