Κινηματογραφος

Cinesift: Η νέα εντυπωσιακή πλατφόρμα αναζήτησης ταινιών

Το κινηματογραφικό «ψαχτήρι» που ήρθε για να αλλάξει όσα γνωρίζατε

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
134919-307979.jpg

Ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 18 Ιουλίου και ίσως απειλήσει την επισκεψιμότητα των μεγάλων ιστοσελίδων αξιολόγησης φιλμ όπως των Rotten Tomatoes, IMDb, Letterboxd και Metacritic. Το Cinesift ενσωματώνει με πολύ ευπαρουσίαστο τρόπο τις βαθμολογίες τους, ενημερώνοντας παράλληλα τους χρήστες για τη διαθεσιμότητα σε dvd, στο Netflix και το Amazon Prime. H βάση δεδομένων για ταινίες που υπόσχεται να κάνει το ψάξιμο των σινεφίλ ευκολότερο. 

image

Με άλλα λόγια, αντί να κόβετε πολλές βόλτες για να τσεκάρετε ένα φιλμ, επιλέγετε τον πιο σύντομο δρόμο για να δείτε τι έχουν πει οι άλλοι για αυτό. Θυμίζει το instantwatcher.com αλλά είναι σαφώς πιο λειτουργικό από αυτό.

image

Χρονολογία, είδος, trailer και χρήσιμες πληροφορίες, εμφανίζονται στην οθόνη σας με μερικά κλικ, ξεκινώντας από τις αριστούχες ταινίες και καταλήγοντας στις απογοητεύσεις.

image

Με ένα απλό log-in δημιουργείτε τη δική σας watchlist και τα αγαπημένα σας. Μπορείτε να κάνετε τη δική σας μικρή ή μεγάλη δωρεά για να βοηθήσετε την ανάπτυξή του εδώ.

image

«Δημιούργησα μία βάση δεδομένων για ταινίες η οποία συνδυάζει τις βαθμολογίες από το Rotten Tomatoes, το IMDb, το Letterboxd και το Metacritic και την διαθεσιμότητα που έχει από το Netflix και το Amazon Prime», έγραψε ο χρήστης yombato στο Reddit, παρουσιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την ιστοσελίδα Cinesift. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε συνήθειες αναζήτησης;

image

image

image

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ