- CITY GUIDE
- PODCAST
-
25°
Sicario 3: Επιστρέφουν Έμιλι Μπλαντ, Μπενίσιο ντελ Τόρο και Τζος Μπρόλιν
Η αρχική τριάδα πρωταγωνιστών επανενώνεται για την ολοκλήρωση της κινηματογραφικής τριλογίας
Οι Έμιλι Μπλαντ, Μπενίσιο ντελ Τόρο και Τζος Μπρόλιν επιστρέφουν για το «Sicario 3», σε σκηνοθεσία Πάντραϊκ ΜακΚίνλεϊ και σενάριο Στίβεν Nάιτ.
Η αναμονή για το «Sicario 3» ενδέχεται να φτάνει σύντομα στο τέλος της, καθώς η Έμιλι Μπλαντ, ο Μπενίσιο ντελ Τόρο και ο Τζος Μπρόλιν αναμένεται να επιστρέψουν για την τρίτη ταινία της σειράς, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.
Η νέα ταινία θα επαναφέρει τους βασικούς πρωταγωνιστές των προηγούμενων ταινιών: τον Μπενίσιο ντελ Τόρο στον ρόλο του Αλεχάντρο Γκίλικ, τον Τζος Μπρόλιν ως Ματ Γκρέιβερ και την Έμιλι Μπλαντ ως την ομοσπονδιακή πράκτορα Κέιτ Μέισερ, χαρακτήρα που υποδύθηκε στην πρώτη ταινία του 2015.
Η Black Label Media και η Thunder Road έχουν επίσης αναθέσει τη σκηνοθεσία στον Πάντραϊκ ΜακΚίνλεϊ, ενώ το σενάριο θα γράψει ο Στίβεν Νάιτ.
Η τρίτη ταινία της σειράς
Το «Sicario 3» θα ακολουθήσει το «Sicario: Η Μάχη των Εκτελεστών» (Sicario: Day of the Soldado) του 2018, τη συνέχεια της αρχικής ταινίας του Ντενί Βιλνέβ από το 2015. Τη δεύτερη ταινία είχε σκηνοθετήσει ο Στέφανο Σολίμα.
‘SICARIO 3’ is officially moving forward with Emily Blunt, Benicio Del Toro and Josh Brolin all returning. Padraic McKinley is set to direct with Steven Knight writing the script. (Source: Deadline) https://t.co/fd7CqaLulR
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) October 5, 2026
Στο «Sicario: Η Μάχη των Εκτελεστών», ο ομοσπονδιακός πράκτορας που υποδύεται ο Μπρόλιν στρατολογεί τον χαρακτήρα του ντελ Τόρο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών που μεταφέρουν τρομοκράτες μέσω των συνόρων προς τις ΗΠΑ.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την υπόθεση της τρίτης ταινίας. Η παραγωγή καθυστέρησε εξαιτίας της απεργίας των σεναριογράφων του Χόλιγουντ το 2023 και η ταινία αναμένεται να αποτελέσει το φινάλε της τριλογίας, ολοκληρώνοντας την ιστορία του κόσμου και των χαρακτήρων που δημιούργησε ο σεναριογράφος Τέιλορ Σέρινταν στις δύο πρώτες ταινίες.
Η παραγωγός Μόλι Σμιθ, η οποία διευθύνει την Black Label Media μαζί με την αδελφή της Ρέιτσελ Σμιθ και τους δίδυμους αδελφούς Τρεντ και Ταντ Λάκινμπιλ, είχε δηλώσει στο The Hollywood Reporter το 2023 ότι η ταινία βρισκόταν κοντά στην έναρξη της παραγωγής.
«Ο Τέιλορ [Σέρινταν] πάντα το φανταζόταν ως τριλογία, επομένως πρέπει να την ολοκληρώσουμε σωστά», είχε αναφέρει, τονίζοντας ότι δεν θα είχε νόημα να γυριστεί η τρίτη ταινία αν δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των θαυμαστών της σειράς.
Την παραγωγή θα αναλάβουν από κοινού η Μόλι Σμιθ και οι δίδυμοι Λάκινμπιλ για την Black Label Media, ο Μπάζιλ Ιβανίκ και η Έρικα Λι για την Thunder Road, καθώς και ο Εντ ΜακΝτόνελ.
Η Black Label Media είναι γνωστή για την παραγωγή των δύο προηγούμενων ταινιών «Sicario», ενώ έχει συμμετάσχει και στη συμπαραγωγή και χρηματοδότηση του «La La Land».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή το Σινεμά Ξανά, ο σκηνοθέτης και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, Λευτέρης Χαρίτος, μιλά στην Athens Voice
Η αρχική τριάδα πρωταγωνιστών επανενώνεται για την ολοκλήρωση της κινηματογραφικής τριλογίας
Ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023
Πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 9 Οκτωβρίου
Ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023
Η μεγάλη γιορτή του σινεμά επιστρέφει από τις 21 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου με ένα πλούσιο δεκαήμερο δράσεων
Το παρών έδωσε η Ciara O' Floinn, πρέσβειρα της Ιρλανδίας και τιμώμενης χώρας του φετινού φεστιβάλ
Σαν σήμερα, το 1962 έκανε πρεμιέρα η πρώτη ταινία του πράκτορα 007
Πανωλεθρία στα ταμεία για τη σατιρική ταινία του Αλεχάντρο Γκ. Ινιαρίτου
Μάλλινες κουβέρτες στα χαλίκια, κλεμμένα φιλιά κάτω από τον φθινοπωρινό ουρανό, χειμερινή μαγεία
Η επανένωση με τον σκηνοθέτη
Ο σκηνοθέτης παρουσίασε στη Στέγη τη νέα του ταινία - Μίλησε για τα γυρίσματα στην Ελλάδα
Στη νέα ταινία του Τόνι Γκιλρόι
Η αναζήτηση της «καλής Γερμανίας» και οι δοκιμασίες της ανθρώπινης ακεραιότητας
Τι συμβαίνει όταν ένας καλλιτέχνης του 2026 μπαίνει, πενήντα πέντε χρόνια αργότερα, μέσα στο ιδιωτικό όνειρο του Μπίντγκουντ και αποφασίζει πώς ακούγεται;
Επιστροφή στην Ισπανία για τον 90χρονο σκηνοθέτη με αγγλόφωνη παραγωγή
Η Paramount υπόσχεται ότι το φιλμ θα προσφέρει μια φρέσκια ματιά στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών της Hasbro
Η νέα ταινία του Αλεχάντρο Γκ. Ινιάριτου με τον Τομ Κρουζ διχάζει όσο λίγες φέτος. Μήπως όμως οι περισσότεροι «θεατές» κοίταξαν προς τη λάθος πλευρά της σκηνής;
Τα ρηχά νερά, το ναυάγιο και οι υπερπαραγωγές που αντέχουν
Έμπνευση από τη σκοτεινή αίθουσα και την έρημο φέρει η οπτική ταυτότητα της διοργάνωσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.