Κοσμος

Μελάνια Τραμπ: Μετά τη λογοκλοπή και ψέματα ότι έχει πτυχίο αρχιτεκτονικής

Κατέβασε το βιογραφικό από το σάιτ της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
134726-307546.jpg

Αντιδράσεις προκάλεσε ακόμα μια φορά η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ μετά τη λογοκλοπή στην ομιλία της στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών. 

 Η Μελάνια Τραμπ υποστήριζε ότι είναι πτυχιούχος Αρχιτεκτονικής του πανεπιστημίου της Λιουμπλιάνα, αλλά βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα αναφέρει ότι δεν έχει πάρει πτυχίο και έτσι αναγκάστηκε να αποσύρει όλο το βιογραφικό από την ιστοσελίδα της.

Στο βιβλίο «Melania Trump: The Inside Story» που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ αναφέρει ότι η Μελάνια δεν έχει πτυχίο αρχιτεκτονικής αλλά είχε φοιτήσει μόνο για ένα χρόνο στη σχολή, την οποία διέκοψε για να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου.

«Ο εμπλουτισμός του βιογραφικού της Μελάνια στο διαδικτυακό της προφίλ είναι σχεδόν σίγουρο πως έγινε μετά από συνεννόηση του Τραμπ με τους συμβούλους του, καθώς ήθελα διακαώς να δώσουν την εντύπωση πως το μοντέλο από τη Σλοβενία, δεν ήταν μόνο όμορφο, αλλά και έξυπνο και μορφωμένο», αναφέρει το βιβλίο.

Τελικά η Μελάνια Τραμπ απέσυρε το βιογραφικό της από την ιστοσελίδα της με την ίδια να σχολιάζει στο Twitter: «Η ιστοσελίδα με το βιογραφικό της είχε στηθεί το 2012 κι ότι έκτοτε δεν είχε εμπλουτιστεί με στοιχεία που έχουν να κάνουν με την ζωή της».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ