- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Σοφία Μουτίδου VS Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν πέρασα καλά, ζορίστηκα» - «Πέρασα πάρα πολύ ωραία»
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Σοφία Μουτίδου VS Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν πέρασα καλά, ζορίστηκα» - «Πέρασα πάρα πολύ ωραία»
Τίτλους τέλους έριξε την Παρασκευή 29 Μαΐου, η εκπομπή Real View, με τη Σοφία Μουτίδου να κάνει στον αέρα μια ιδιαίτερα ειλικρινή και αιχμηρή τοποθέτηση για την εμπειρία της στο πρόγραμμα του OPEN.
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε ξεκάθαρα ότι δεν πέρασε καλά και ότι νιώθει ανακούφιση που η συνεργασία ολοκληρώνεται.
«Να πω από το βίντεο που άκουσα ότι είμαστε όλες πανέμορφες τώρα που κοβόμαστε» σχολίασε δηκτικά η Σοφία Μουτίδου στην έναρξη της τελευταίας εκπομπής και συνέχισε: «Να διορθώσω το ρήμα, για εμένα δεν είναι ολοκλήρωση, είναι ξεκάθαρα κόψιμο. Ξεκάθαρα πιστεύω ότι κοβόμαστε, αλλά το λέμε ολοκλήρωση για να μην στεναχωριόμαστε», με τις συμπαρουσιάστριές της Ελίνα Παπίλα, Ελένα Χριστοπούλου και Δάφνη Καραβοκύρη να διαφωνούν μαζί της.
Αυτός ο κύκλος ολοκληρώθηκε. Είναι λίγο περίεργο που ολοκληρώνεται τη μέρα των γενεθλίων μου. Θα μιλήσω για μένα προσωπικά. Θα πω ότι ήταν μια σπουδαία ευκαιρία. Θα ευχαριστήσω προσωπικά τον Θέμη Μάλλη για το ταξίδι αυτό. Νομίζω ότι ξεπέρασα πολλούς φόβους που είχα. Χαίρομαι πολύ που παρέμεινα γωνιακός καναπές και όχι στρογγυλό τραπέζι. Κατάλαβα ότι θέλει πολλή δύναμη να πεις την άποψή σου. Θα ζητήσω ένα συγγνώμη αν στενοχώρησα κόσμο με τις απόψεις μου, αλλά θεωρώ πολύ σημαντικό να παραμένεις πιστός στις απόψεις σου. Το ταξίδι αυτό ήταν πολύ διδακτικό για εμένα, είπε η Δάφνη Καραβοκύρη.
«Εγώ θα ευχαριστήσω τις συμμαθήτριές μου, τη Δάφνη, τη Σοφία και την Ελίνα. Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Είμαι πάρα πολύ γεμάτη με τα κακά και τα καλά, με τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες, με τα προβλήματα και τα σωστά. Έχουμε μοιραστεί πολύ ιδιαίτερα πράγματα, και καλά και κακά, όπως σε κάθε σχέση, σε κάθε εκπομπή, σε κάθε οικογένεια ή ομάδα», ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου.
Η Σοφία Μουτίδου στο τέλος παραδέχτηκε: «Εγώ δεν πέρασα καλά. Ανακουφίζομαι που τελειώνει. Ήταν πάρα πολύ βαρύ για μένα, πάνω από τις δυνάμεις μου, ζορίστηκα πολύ εδώ. Ήταν δύσκολο επτάμηνο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Όσα δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Η ανακοίνωση Κανάκη και οι αντιδράσεις
Έρχεται η πρώτη, διπλή αποχώρηση
Ο παρουσιαστής του Πρωινού σε ακόμα μία διένεξη με τη νέα συνεργάτιδά του στο πάνελ
Αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας του ραδιοφωνικού σταθμού
To κοινό μήνυμα αγάπης
H βραδιά αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.