Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 4 - 10 Απριλίου 2022

Κριέ, είναι μια περίοδος που θα νιώσεις επίσης την ανάγκη να ασχοληθείς και με το κομμάτι της πνευματικότητας στη ζωή σου

zarastro.jpg
Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 822
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
krios.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 4 - 10 Απριλίου 2022.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η σύνοδος που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου, Άρης, με τον Κρόνο στον Υδροχόο (5/4), επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, βγάζει αποφασιστικότητα και θέληση για να πετύχεις τους στόχους σου, ως απόρροια της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε στο ζώδιό σου και είναι ακόμα «νωπή» ενεργειακά. Όμως, όπου Κρόνος ίσον περιορισμοί και πιθανόν να υπάρχουν επί της παρούσης κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες που ανακόπτουν τη δράση σου, οπότε θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στις συνεργασίες σου και στη συλλογική δουλειά για να τα καταφέρεις. Για μερικούς μπορεί να προκύψουν και «θεματάκια» με τις φιλίες και τις κοινωνικές σου συναναστροφές ή μπορεί το πρόβλημα ενός φίλου να επηρεάζει και σένα με κάποιον τρόπο. Την Τρίτη η Αφροδίτη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς και τον 12ο οίκο σου μέχρι τις 2/5, βγάζοντας στην επιφάνεια την πιο ευαίσθητη και καλλιτεχνική πλευρά σου. Είναι μια περίοδος που θα νιώσεις επίσης την ανάγκη να ασχοληθείς και με το κομμάτι της πνευματικότητας στη ζωή σου, μπαίνοντας ίσως λίγο πιο βαθιά και στο κατανυκτικό κλίμα εν όψει του Πάσχα. Η Πέμπτη περισσότερο αλλά και η Παρασκευή, με τα εξάγωνα του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Κρόνο και τον Άρη αντίστοιχα, είναι καλές για να βάλεις σημαντικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, ενώ αντίθετα η Κυριακή με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα είναι απαγορευτική, καθώς βγάζει ένταση και μονόπλευρο τρόπο σκέψης.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στον Υδροχόο στις 5/4, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, κάνει το ξεκίνημα της εβδομάδας αρκετά απαιτητικό, καθιστώντας την Τρίτη ίσως την πιο δύσκολη μέρα του Απριλίου. Σχηματίζεται στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αναφέρεται στην καριέρα και εξ αντανακλάσεως στα οικογενειακά σου και πιθανόν να πιεστείς περισσότερο και στο ψυχολογικό κομμάτι. Οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα της δουλειάς «δοκιμάζουν» τις αντοχές σου, με τα εμπόδια να αφορούν και τις σχέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες, προϊσταμένους για μερικούς, ενώ ίσως τώρα αισθανθείς περιορισμένος αναφορικά με τις επιλογές σου. Δεν αποκλείεται παράλληλα να κουβαλάς αυτό το «φορτίο» και στο σπίτι, πρακτικά και συναισθηματικά, χαλώντας και τις εκεί ισορροπίες. Είναι σημαντικό αυτές τις μέρες να προσέχεις περισσότερο την υγεία σου, γιατί αυτή η όψη έχει και ατυχηματικό χαρακτήρα. Τα καλά νέα είναι πως την ίδια μέρα η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, περνά στους Ιχθείς ως τις 2/5, δίνοντάς σου βοήθειες στην συνέχεια για να καταφέρεις τους στόχους σου. Οι επαφές σου αυξάνονται, το ίδιο και η διάθεση για κοινωνική αλληλεπίδραση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, οπότε θα μπορέσεις να χορτάσεις κι εσύ λίγο άνοιξη, Ήλιο και ευχάριστες στιγμές. Αν θέλεις να κάνεις σοβαρές συναντήσεις, συζητήσεις, interviews κ.λπ., προτίμησε το δεύτερο μισό της εβδομάδας, όπου τα εξάγωνα του Ερμή με Κρόνο (7/4) και Άρη (8/4) μπορούν να σου δώσουν καλύτερα αποτελέσματα.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με μια σύνοδο Άρη-Κρόνου στον Υδροχόο την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα όσους έχουν γενέθλια στις τις αρχές του 3ου δεκαημέρου, «παίζοντας» με τη διάθεσή σου και την αισιόδοξη στάση σου απέναντι στα πράγματα. Πιθανώς αυτό να οφείλεται και στην πρόσφατη επικαιρότητα -πόση φρίκη ν’ αντέξει κανείς- που σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς πιο αφοριστικά για την εξέλιξη ορισμένων εκπροσώπων του ανθρώπινου είδους. Από την άλλη, καλά θα κάνεις να βάλεις όρια στις αρνητικές επιρροές που υπάρχουν στο περιβάλλον σου, χωρίς ενοχές, αφού το νευρικό σου σύστημα δεν αντέχει τέτοιου είδους «επιβαρύνσεις». Ίσως πάλι προκύπτει τώρα μια δυσκολία σχετικά με νομικές υποθέσεις, ένα ταξίδι, ένα προσωπικό σου θέμα, έναν στόχο στα επαγγελματικά ή τις σπουδές που καθυστερεί την όλη πραγμάτωσή του. Θα πρέπει όμως να δείξεις υπομονή και επιμονή χωρίς να πιέσεις τις καταστάσεις, αφού πρόκειται για κάτι προσωρινό. Προσοχή επίσης με την οδήγηση και τις μετακινήσεις σου αυτές τις μέρες. Η Πέμπτη και η Παρασκευή, με τα εξάγωνα του Ερμή με Κρόνο και Άρη αντίστοιχα, είναι πιο κατάλληλες για να ασχοληθείς με αυτά τα ζητήματα. Την Τρίτη εισέρχεται και η Αφροδίτη στους Ιχθείς, στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου μέχρι τις 2/5, κάνοντάς σε πιο «ορατό» στον τομέα της καριέρας σου. Ο Απρίλιος ούτως ή άλλως είναι ένας μήνας με μεγάλη έμφαση στα επαγγελματικά, φέρνοντας ευκαιρίες εξέλιξης.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Τα οικονομικά βρίσκονται και πάλι σε πρώτο πλάνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με τη σκληρή σύνοδο Άρη-Κρόνου στον Υδροχόο την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, να βγάζει πίεση και άγχος. «Σιγά τα νέα» θα μου πεις όμως, όπως και να ‘χει, μια οι αυξήσεις στις τιμές, μια οι λογαριασμοί του ρεύματος, μια οι υποχρεώσεις σε εφορίες, τράπεζες, ασφαλιστικούς φορείς κ.λπ. και «το ταμείο είναι μείον» ενώ ακόμα δεν ξεκίνησε καλά καλά ο μήνας. Θα πρέπει όμως να κάνεις σωστή διαχείριση προς λιτότητα μεριά, αποφεύγοντας κάθε είδους ρίσκο, επιπόλαιες κινήσεις και πρωτοβουλίες για επενδύσεις σ’ αυτό τον τομέα, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιπλέον έξοδα για μερικούς. Παράλληλα μπορεί να σου βγαίνει μια γενικότερη ανασφάλεια σε ψυχολογικό επίπεδο, ίσως και λόγω μιας απόμακρης στάσης από την πλευρά του συντρόφου σου, προβλημάτων ή ανικανοποίητου στο σεξουαλικό κομμάτι, ενώ αν είσαι μόνος σου «χτυπάει» τώρα πιο άσχημα. Cheer up όμως, γιατί την Τρίτη έχουμε και την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθείς μέχρι τις 2/5, που σε βγάζει από τη «μαυρίλα», δίνοντάς σου αισιοδοξία και όρεξη να μπεις δυναμικά στην ενέργεια της Άνοιξης. Από τη θέση αυτή ευνοεί το φλερτ, τα ταξίδια, τα νέα σχέδια στα προσωπικά και τα επαγγελματικά, αλλά και τις σχέσεις δικτύωσης με το εξωτερικό. Λίγη προσοχή την Κυριακή με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα που μπορεί να φέρει εμμονές και συναισθηματικές εντάσεις για τους γεννημένους τελευταίες μέρες.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η πρώτη φουλ εβδομάδα του Απρίλη ξεκινά απαιτητικά, με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου απέναντί σου στον Υδροχόο (5/4), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, να βγάζει πίεση και περιορισμούς σε σχέσεις και συνεργασίες. Αυτή θα είναι πιο έντονη όπου εντοπίζονται ήδη «θέματα», με την άλλη πλευρά να είναι πιθανότατα αυτή που προκαλεί τώρα ένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά της. Αυτό όλο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πράγματα που δεν είχες συνειδητοποιήσει, τώρα όμως ήρθε η ώρα να κοιτάξεις κατάματα την πραγματικότητα. Και μπορεί η αίσθηση της απόστασης από τον άλλο συναισθηματικά να προκαλεί απογοήτευση, πικρία ή και θυμό σε ορισμένες περιπτώσεις, καθώς αυτή όψη σχετίζεται και με βίαιες αντιδράσεις, σίγουρα πάντως η αλήθεια λυτρώνει. Αν η «ενόχληση» έχει πλέον φτάσει «ταβάνι» ίσως υπάρξουν οριστικές αποφάσεις, ακόμα και χωρισμοί. Αυτή είναι η τελευταία από μια σειρά δύσκολων όψεων Αφροδίτης-Άρη-Κρόνου στον άξονα σου, καθώς την Τρίτη η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς μέχρι τις 2/5, «απαλύνοντας» την ενέργεια. Το βασικό είναι πως σε βοηθά να «γιατρέψεις» τα ψυχολογικά σου τραύματα, δείχνοντας πρώτα εσύ την αγάπη που οφείλεις στον εαυτό σου, για να σου «γυρίσει» μετέπειτα multiplied. Αυτή η θέση ευνοεί τους αδέσμευτους με το σεξ απίλ και πάθος, ενώ μπορεί να λειτουργήσει θετικά και για τα οικονομικά σου μέσα από μια «μυαλωμένη» διαχείριση, ρυθμίσεις οφειλών, διευθετήσεις με τράπεζες κ.λπ.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με μια σύνοδο Άρη-Κρόνου (5/4), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, δημιουργώντας ένα πιο «νευρικό» πλαίσιο στη δουλειά και στην καθημερινότητα. Οι υποχρεώσεις σε πιέζουν καθώς ίσως έχουν μαζευτεί αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις, αν και η προσπάθεια να χωρέσεις «πολλά καρπούζια κάτω απ’ την ίδια μασχάλη» μάλλον δεν είναι πολύ έξυπνη. Θα χρειαστεί σε κάθε περίπτωση να δείξεις υπομονή, αποφεύγοντας «άρπα-κόλλα» συμπεριφορές για να τα βγάλεις πέρα, με την πειθαρχία και την οργάνωση να είναι τα εργαλεία που πρέπει να επιστρατεύσεις, χωρίς να αποκλείονται πρακτικά εμπόδια -Κρόνος γαρ- και δυσκολίες σε επαγγελματικές σχέσεις με συναδέλφους, υπαλλήλους, συνεργάτες, πελάτες, προμηθευτές κ.λπ. Από την άλλη θα πρέπει να φροντίζεις περισσότερο την υγεία σου αυτές τις μέρες κοιμώμενος σωστά για να αποφύγεις «παρατράγουδα». Πάντως η όψη αυτή είναι εξαιρετική για να μπεις σε μια διαδικασία περιορισμού των βλαβερών διατροφικών συνηθειών, αλλά και για να δεσμευτείς σε ένα πιο συνεπές πρόγραμμα γυμναστικής που θα σε κάνει fit. The big news όμως είναι η είσοδος της Αφροδίτης την ίδια μέρα απέναντί σου στους Ιχθείς μέχρι τις 2/5 που σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με τα θέματα των σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών σου. Γίνεσαι πιο εξωστρεφής, έχοντας διάθεση να φλερτάρεις, να ξαναβρείς το πάθος με τον άνθρωπό σου ή να κυνηγήσεις κάτι καινούργιο.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
«Αγάπης αγώνας άγονος» στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αφού η σύνοδος Άρη-Κρόνου την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, μιλά για δυσκολίες και περιορισμούς σε ερωτικές, αλλά και εν γένει προσωπικές σχέσεις. Δεν είσαι άνθρωπος που αρέσκεται στις «τριβές», εξαιτίας όμως της τάσης σου να κάνεις τον «ειρηνοποιό», μη θέλοντας να χαλάσεις τις ισορροπίες, καταλήγεις τελικά να καταπιέζεσαι big time, κοροϊδεύοντας ουσιαστικά τον εαυτό σου. Σ’ αυτό συμβάλλει και η εξιδανίκευση με την οποία «περιβάλεις» την όλη οπτική σου, μόνο που όταν εμπλέκεται ο Κρόνος η ασάφεια φεύγει και μένεις με την ωμή πραγματικότητα, χωρίς φιοριτούρες και «αλλά». Έτσι λοιπόν, ίσως τώρα σου βγει μια εσωτερική ανάγκη να εκφράσεις όσα σε ενοχλούν, να βάλεις όρια στην άλλη πλευρά (στον σύντροφο, αλλά και εν δυνάμει στον φίλο, το παιδί, τον συνεργάτη) και να αξιολογήσεις ρεαλιστικά αν σε ικανοποιεί η όλη «φάση». Αν είσαι μόνος μπορεί να αισθανθείς μεγαλύτερη απογοήτευση, ενώ δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κίνηση προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Πέμπτη και Παρασκευή ενδείκνυνται σαφώς περισσότερο για να συζητήσεις και να διορθώσεις καταστάσεις, ενώ αντίθετα η Κυριακή κρίνεται ακατάλληλη εξαιτίας του τετραγώνου Ερμή- Πλούτωνα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς (5/4) στρέφει το ενδιαφέρον σου μέχρι 2/5 στην βελτίωση της υγείας και της εξωτερικής σου εμφάνισης, τολμώντας ίσως και μια ανανέωση του στιλ σου.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
«Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα, μη μ’ αφήνεις τώρα που ‘ναι όλα πιο δύσκολα» είναι τα vibes στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με τη σκληρή σύνοδο Άρη-Κρόνου στον Υδροχόο (5/4), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου να σε κουράζει ψυχικά και σωματικά. Οι λόγοι για τα «ζόρια» σου πολλοί ομολογουμένως: για μερικούς όλο αυτό σχετίζεται με την πίεση των επαγγελματικών που «σου ‘χουν φάει τη ζωή», καθώς οι υποχρεώσεις «βαράνε στο ψαχνό», ενώ συνεχώς ξεπηδούν νέες «πίστες» που πρέπει να περάσεις. Για άλλους είναι ένα «αγκάθι» στα οικογενειακά, που πιθανώς σχετίζεται και με τους γονείς -πόση ψυχοθεραπεία πια- άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που θέλουν φροντίδα ή με πρακτικά εμπόδια που αφορούν το σπίτι, ένα ακίνητο, μια μετακόμιση, μια συγκατοίκηση, τα κληρονομικά κ.λπ. Άλλοι πάλι βιώνουν μια πιο «εσωτερική» μοναξιά που μπορεί να πηγάζει από ανασφάλειες και φοβίες που σκάνε just like that ή λόγω μιας συναισθηματικής αποξένωσης με τον σύντροφο σου. Ντάξει όμως, μη σκας, γιατί αυτό είναι κάτι προσωρινό και η ενέργεια αλλάζει σταδιακά προς το πολύ καλύτερο, αφού την ίδια μέρα η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς έως 2/5, φέρνοντας μεγαλύτερη αισιοδοξία, «παιχνιδιάρικη» διάθεση στον έρωτα, όρεξη για δημιουργικά σχέδια και θέματα παιδιών. Σημαντικό ρόλο για την επιτυχία στα αισθηματικά παίζει η βελτιωμένη αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις «αβίαστα» στους γύρω σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Άλλη μια εβδομάδα που ξεκινά «με το γκάζι πατημένο», έχοντας τις προοπτικές να κάνει και τα νεύρα σου «πατίνι» στο ξεκίνημα της με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου στον Υδροχόο την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα όσους έχουν γενέθλια στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Η καθημερινότητα βγάζει άγχος και τρέξιμο ενώ εσυ θέλεις απλώς να περάσεις ήρεμα, όμως το πράγμα «μπλοκάρει» κάπου ανάμεσα στις υποχρεώσεις για τη δουλειά και εμπόδια που πιθανώς προκύπτουν τώρα και μπορεί να σε «πετάνε» εκτός σχεδιασμού στα επαγγελματικά, τις σπουδές, τις συνδιαλλαγές με το δημόσιο, περιορίζοντας τη δράση σου, γεμίζοντας σε θυμό. Το τελευταίο ωστόσο που πρέπει να κάνεις είναι να σπαταλήσεις πολύτιμο χρόνο και ενέργεια σε νεύρα, διαφωνίες κ.λπ. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται αυτές τις μέρες, εκτός από τις επικοινωνίες με συνεργάτες, συναδέλφους, φίλους και πάει λέγοντας και στις μετακινήσεις σου, αφού η όψη αυτή βγάζει και ατυχηματάκια λόγω απροσεξίας, ενώ αντίθετα είναι εξαιρετική για να πειθαρχήσεις σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα διαβάσματος και μελέτης αν σπουδάζεις. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς την ίδια μέρα υπόσχεται πιο χαλαρούς ρυθμούς απο’ δω και κάτω, με περισσότερες στιγμές ξεκούρασης στον χώρο του σπιτιού σου, βελτιώνοντας κάποιες σχέσεις με συγγενείς, γονείς, άτομα με τα οποία συγκατοικείς κ.λπ. Παράλληλα δείχνει και τη διάθεση για μια αλλαγή διακόσμησης, ορισμένες επισκευές ή ακόμα και μια μετακόμιση.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Το «μενού» έχει και πάλι οικονομικά worries στο ξεκίνημα της εβδομάδας με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου στον Υδροχόο (5/4) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθιστώντας πλέον αυτό το θέμα popular classic για σένα, Αιγόκερέ μου. Οι δύο αυτοί πλανήτες ονομάζονται και «κακεργέτες» στην αστρολογία και η σύζευξή τους μιλά για περιορισμούς, «στρίμωγμα» και εμπόδια στον συγκεκριμένο τομέα. Δεν είναι καλές μέρες για να κάνεις κινήσεις, να προχωρήσεις με μια επένδυση, να πάρεις ένα ρίσκο, να ζητήσεις αυτή την αύξηση που έλεγες από το αφεντικό σου, ενώ αντίθετα οφείλεις να διαμορφώσεις μια οικονομική σταθερότητα, αν και τα έξοδα δεν θα λείψουν. Παράλληλα η όψη αυτή δοκιμάζει εν δυνάμει και τις σχέσεις σου, προσωπικές ή επαγγελματικές, όχι μόνο για θέματα οικονομικών, αφού μπορεί π.χ. να προκύπτει μια εμπλοκή στη συναισθηματική σύνδεση με τη ταίρι σου ή να διαπιστώνεις πως το άτομο που σε ενδιαφέρει στην πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται στον έρωτά σου αλλά μάλλον σε «παίζει». Με την είσοδο όμως της Αφροδίτης στους Ιχθείς (5/4) γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής και ανοιχτός επικοινωνιακά, γεγονός που σου δίνει «πόντους» στο φλερτ, βοηθώντας ακόμα σε επαφές και διαπραγματεύσεις. Πέμπτη και Παρασκευή είναι σίγουρα πιο ουδέτερες για να ασχοληθείς με κάποιο money-related issue, ενώ η Κυριακή είναι συνολικά πιο ασταθής, καθώς το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα δημιουργεί συναισθηματικές αναταράξεις.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Άλλη μια δύσκολη όψη σχηματίζεται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο σου, namely μια σύνοδος των «κακών παιδιών» Άρη και Κρόνου την Τρίτη που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Κατ’ αρχάς, η αίσθηση της κόπωσης σωματικής και ψυχολογικής θα είναι τονισμένη, οπότε χρειάζεται να φροντίζεις παραπάνω την υγεία σου, να κοιμάσαι επαρκώς, να τρέφεσαι υγιεινά, αποφεύγοντας να «παίξεις» μόνος σου τον γιατρό σε ενοχλήσεις που τυχόν παρουσιαστούν, ενώ καλύτερα να μείνεις μακριά από επικίνδυνες εργασίες, σπορ και μηχανήματα προς αποφυγήν ατυχημάτων. Η καθημερινότητα βγάζει πίεση αλλά και μια αίσθηση ανικανοποίητου ή «ματαιότητας», αφού η ικανότητα της δράσης σου περιορίζεται από εμπόδια που τεστάρουν τις «δυνάμεις» σου στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Μπορεί να απογοητεύεσαι γιατί ο κόπος σου δεν έχει τα αποτελέσματα που περίμενες, όμως μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος είναι δίκαιος, επομένως αν δείξεις αποφασιστικότητα και υπομονή στο τέλος θα ανταμειφθείς. Ενυπάρχει πάντως ο κίνδυνος να εκδηλώσεις σκληρή ή και βίαιη συμπεριφορά -αυτό αφορά και σε συλλογικό επίπεδο- ως αποτέλεσμα της εσωτερικής ανεπάρκειας που βιώνεις, ωστόσο θα ήταν προτιμότερο να αποφύγεις τέτοια «μονοπάτια». Την ίδια μέρα η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου και εισέρχεται στους Ιχθείς έως 2/5, δίνοντας βοήθειες στα οικονομικά, ενώ η Πέμπτη και η Παρασκευή προσφέρουν δυνατότητες για καλύτερη επικοινωνία.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι λιγάκι «tricky» σε ψυχολογικό επίπεδο, εξαιτίας της συνόδου Άρη-Κρόνου στον Υδροχόο την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Μπορεί να αισθάνεσαι κάπως «μουδιασμένος» λόγω ανασφαλειών και αγχωτικών προβολών σχετικά με τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου που δεν ξέρεις ακριβώς πώς να διαχειριστείς. Ενδεχομένως έχουν μαζευτεί πολλά τον τελευταίο καιρό και νιώθεις ένα «μπούχτισμα» τώρα ή σου βγαίνει μια αδυναμία δράσης λόγω παλιών ανεπεξέργαστων φόβων που σε σαμποτάρουν. Όλη αυτή η ενέργεια βγάζει ένα «κλείσιμο» προς τα μέσα που δεν σε βοηθά, όμως από την άλλη ίσως αισθάνεσαι αποδυναμωμένος σωματικά και δεν έχεις καθόλου όρεξη για δουλειά, ενώ μπορεί να σε απασχολήσουν και κάποια θέματα υγείας, δικά σου ή κοντινών σου προσώπων. Σε κάθε περίπτωση φρόντισε παραπάνω την υγεία σου αυτές τις μέρες, βρίσκοντας χρόνο για ξεκούραση, κάνοντας μια βόλτα στη φύση ή μια συνέδρια Yoga, Pilates, Tai chi που θα σε χαλαρώσει. Τα πράγματα πάντως θα αλλάξουν προς το πολύ καλύτερο καθώς την ίδια μέρα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου ως τις 2/5 βοηθώντας και στο επίπεδο αναζωογόνησης του οργανισμού σου και σε θέματα εξωτερικής εμφάνισης, αλλά φυσικά και σε ζητήματα καρδιάς αφού η γλυκιά στάση σου «μαγνητίζει» τους άλλους, σε ένα μήνα που φέρνει άλλωστε πολλές ευκαιρίες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ