Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 02.05.2024

Με δημιουργική διάθεση ξεκινάς τη μέρα σου, Ζυγέ

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 02.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, κινείσαι με μια νευρικότητα μέσα στην παρέα και εκεί που προσπαθείς να εξομαλύνεις κάπως τις εντάσεις, με τον τρόπο σου φαίνεται να τα κάνεις χειρότερα. Υπάρχει μια ένταση κι ένα κλίμα που σου δημιουργεί μια ανασφάλεια σε κάποια θέματα που τα έχεις σίγουρα. Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα είναι το οικονομικό σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις και να δημιουργηθεί μια σιγουριά σε κάποια θέματα που δουλεύεις το τελευταίο διάστημα. Απλά έχε το νου σου στο να είναι αξιόπιστα τα άτομα που θα ξεκινήσεις κάποιες συνεργασίες.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα τα επαγγελματικά σου είναι κάπως περίεργα. Κάποια πλάνα που έχεις δεν σου βγαίνουν και τόσο εύκολα, αλλά και τα ξαφνικά δε θα λείψουν. Σήμερα προσπαθείς να παραμείνεις ψύχραιμος και να βρεις κάπως τα ίσια σου, να ακολουθήσεις τη ροή των καταστάσεων. Δεν θέλεις να έχεις πολλά-πολλά με τους άλλους και για αυτό κρατάς αποστάσεις. Λίγο θέλω να προσέξεις τη νευρικότητά σου και να μην κλείσεις πόρτες από αντιδράσεις. Παρόλα αυτά, κάποια θετικά νέα θα τα έχεις και θα κάνεις επαφές που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις κάπως τη φιλοσοφία σου.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα έχεις διάθεση για συζητήσεις και κοινωνικές επαφές. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να ελαφρύνει λίγο το κλίμα και η διάθεσή σου, καθώς υπάρχει μια ένταση και μια κυκλοθυμία που δε σε αφήνει να ηρεμήσεις. Το θέμα σου είναι πως δε μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί, αφού οτιδήποτε αχρείαστο ακούς, νιώθεις σα να σε χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα. Το καλό είναι πως κάποια θετικά νέα θα έχεις και θα πάρεις έμμεσα επιβεβαίωση και εύσημα για τη δουλειά που κάνεις, αλλά και για τη στάση που κρατάς απέναντι σε κάποιες σημαντικές καταστάσεις.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα το πράγμα είναι κάπως περίεργο και για εσένα και δεν μπορείς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου εύκολα. Αρχικά, όλα τα αντιλαμβάνεσαι πιο βαθιά και έντονα σήμερα και δε μπορείς να ξεφύγεις από το έντονο συναίσθημα που δημιουργείται. Κάποια κοινά οικονομικά που έχεις με τρίτους χρειάζονται λίγη προσοχή σήμερα, προκειμένου να αποφευχθούν οι κακοτοπιές. Ένα σημαντικό είναι πως θα έχεις επαφές με άτομα που μπορεί να σε βοηθήσουν ή να σε υποστηρίξουν ψυχολογικά για να επεκταθείς ακόμα περισσότερο στο επαγγελματικό σου.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα προσπαθείς να καταλάβεις τι μπορεί να συμβαίνει με τους γύρω σου. Αρχικά, με τους συνεργάτες σου, αφού κάποια επαγγελματικά σκαμπανεβάσματα ανεβάζουν κάπως τους τόνους και οι ευθύνες που θα σου επιρριφθούν δεν είναι και τόσο λογικές. Καλά, φυσικά και δε θα το αφήσεις έτσι και θα βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, όπως και θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις και οτιδήποτε προκύπτει. Επίσης, σήμερα θα πάρεις κάποια θετικά νέα που αφορούν τα επαγγελματικά σου και θα

Παρθένος
Ένα σημαντικό κομμάτι σήμερα είναι οι δουλειές που έχεις να κάνεις, Παρθένε μου, και το πρόγραμμά σου να τηρηθεί κατά γράμμα. Κλασσικό αυτό για εσένα, αλλά προκειμένου να το καταφέρεις σήμερα, κρατάς αποστάσεις και φροντίζεις να κόψεις οποιαδήποτε αχρείαστη συζήτηση που καταλαβαίνεις άμεσα πως θα σε καθυστερήσει. Προσπαθώντας μέσα στη μέρα να κατανοήσεις καλύτερα κάποια πράγματα, παρατηρείς τον τρόπο που κινούνται οι άλλοι, χωρίς να επεμβαίνεις – ή τουλάχιστον το προσπαθείς. Μέσα από κάποιες συζητήσεις θα πάρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι, για να βελτιώσεις τον τρόπο που κινείσαι κι εσύ στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ζυγός
Με μια δημιουργική διάθεση ξεκινάς τη μέρα σου, Ζυγέ μου, και προσπαθείς να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες, παρά τις εντάσεις που υπάρχουν γύρω σου, και που σίγουρα δε θα σε αφήσουν ανεπηρέαστο. Κάποια σκηνικά που παρατηρείς σε βάζουν σε καχυποψία και κινείσαι με μια νευρικότητα απέναντι σε κάποια άτομα. Επίσης, οικονομικές καταστάσεις έρχονται πάνω-κάτω και θα χρειαστεί να τα δεις πιο προσεκτικά. Το θετικό είναι πως έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις σε μεγαλύτερο βάθος και να επεξεργαστείς καλύτερα κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

Σκορπιός
Κάπως περίεργα είναι τα πράγματα σήμερα, Σκορπιέ μου. Καταλαβαίνεις πως υπάρχει μια νευρικότητα κι ένας εκνευρισμός από την πλευρά των άλλων, κάτι που εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις από πού προέρχεται. Έτσι, μέσα στη μέρα θα πάρεις κι εσύ τις αποστάσεις σου και θα περιοριστείς στις απολύτως απαραίτητες διαπροσωπικές επαφές. Τώρα, στο κομμάτι των συνεργασιών σου θα δεις κάποιες θετικές εξελίξεις που περίμενες και έχτιζες καιρό τώρα. Η κινητικότητα σε αυτό το κομμάτι θέλει μόνο να δώσεις προσοχή και να μην πιαστείς από ανούσιες λεπτομέρειες.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα δεν ανέχεσαι και πολλά. Το μυαλό σου τρέχει προς πάσα κατεύθυνση και προσπαθείς να διεκπεραιώσεις πολλά πράγματα μαζί και για αυτό κινείσαι με μια νευρικότητα. Κάποιες αποστάσεις που κρατάς μπορεί να σε ωφελήσουν αρκετά, αφού θα αποφύγεις έτσι διάφορους διαπληκτισμούς. Καλό είναι να βρεις λίγο χρόνο μέσα στη μέρα για να ξεκουραστείς, καθώς οι ρυθμοί είναι έντονοι. Κάποιες θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά σήμερα θα σου δώσουν μια ανάσα ανακούφισης, αλλά θα αναγνωριστεί και η δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα θέλω να είσαι πολύ προσεκτικός με τα οικονομικά σου. Η μέρα φαίνεται να είναι αρκετά απρόβλεπτη και τα έξοδα που θα προκύψουν δεν είναι μέσα σε αυτά που έχεις υπολογίσει. Υπάρχει μια νευρικότητα κι ένας εκνευρισμός και το μόνο που θα θελήσεις είναι η ησυχία σου, προκειμένου να κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου, αλλά και να αποφύγεις να ακούσεις διάφορες αμπελοφιλοσοφίες. Το σημαντικό σήμερα είναι να μπορέσεις να αναγνωρίσεις τις επιτυχίες που έχεις και να πάρεις χαρά μέσα από αυτές. Επίσης, κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα η μέρα και πάλι έχει μια νευρικότητα και μια τάση να θες να κάνεις τα πράγματα πιο γρήγορα, για να μπουν όλα στη θέση τους και να ηρεμήσεις κι εσύ. Το ζήτημα σήμερα είναι πως θέλεις να δουλέψεις περισσότερο μόνος σου, ούτως ώστε να αξιοποιήσεις καλύτερα τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικά ή να δουλέψεις ακόμα πιο σκληρά πάνω στα ήδη ανοιχτά θέματα που έχεις. Σήμερα θα σου είναι πιο εύκολο να χαρείς κάποιες επιτυχίες που θα έχεις, καθώς μετά από αρκετό κόπο τον τελευταίο καιρό θα πάρεις εύσημα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, καθώς βλέπεις τις καταστάσεις γύρω σου, προτιμάς σήμερα να πάρεις αποστάσεις και να κρατήσεις την ηρεμία σου όσο περισσότερο γίνεται. Το μυαλό σου είναι κάπως χαωμένο και έχεις πολλά να τακτοποιήσεις, που δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Το θετικό της ημέρας είναι πως κάνεις κάποιες συζητήσεις αλλά και επαφές που μπορεί να σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις. Αυτό που χρειάζεσαι σήμερα είναι να μπορέσεις να κρατήσεις τα πράγματα σε μια κάποια ηρεμία και να απέχεις από φασαρίες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ