Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 01.05.2024

Νιώθεις ένα ψυχολογικό βάρος, Σκορπιέ, που δυσκολεύεσαι να το διαχειριστείς

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Τετάρτης 01.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, καλό μήνα. Παρατηρείς το κλίμα που επικρατεί στην παρέα σου και αντιλαμβάνεσαι πως το κλίμα είναι αρκετά διαφορετικό. Υπάρχει μια ένταση μια νευρικότητα που σε κάνει να νιώθεις κάπως περίεργα. Σήμερα είναι σημαντικό να προσέξεις λίγο τα οικονομικά σου, ιδίως αν έχεις συνεργασίες που από την αρχή δε σου κολλούσαν τα άτομα. Από το απόγευμα και μετά, μπαίνεις πιο δυναμικά στο παιχνίδι και προσπαθείς να πας κόντρα σε δυσκολίες. Ίσως να νιώσεις και μια περισσότερη ευκολία να μιλήσεις για κάποια ζητήματα που σε απασχολούν και να βρεις λύσεις.

Ταύρος
Ταύρε μου, καλό σου μήνα κι εσένα. Έχοντας στο μυαλό σου κάποια επαγγελματικά ζητήματα που έχουν κολλήσει το προηγούμενο διάστημα, προσπαθείς να κάνεις κάτι για να τα δεις και πάλι να κινούνται. Υπάρχει ένα άγχος και νιώθεις πως πρέπει να εκμεταλλευτείς το χρόνο. Καλό είναι να προσέξεις με ποιον θα αποφασίσεις να ξεκινήσεις κάποια συνεργασία, γιατί μάλλον κάποιοι καραδοκούν. Παράλληλα, κάποιες παρασκηνιακές διαδικασίες παίρνουν μπρος εσύ ενώ ξέρεις πως πρέπει να μείνεις για λίγο αδρανής, θέλεις να χωθείς. Σήμερα, κάποιες πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου, θα σου φανούν χρήσιμες αργότερα.

Δίδυμοι
Καλό μήνα, Δίδυμε. Σήμερα ασχολείσαι περισσότερο με θέματα που έχουν ένα πιο φιλοσοφικό ενδιαφέρον. Καταλαβαίνεις πως μπορεί να είναι πιο δύσκολο το να συνεννοηθείς με τους άλλους ή να βρεις ένα κοινό σημείο για να συζητήσεις, αλλά το παλεύεις. Κάποιες από τις απόψεις που ακούς από τους άλλους, σήμερα φαίνεται να σε προβληματίζουν ή να σου δημιουργούν μια δυσφορία, την οποία όμως δεν εκφράζεις. Από το απόγευμα και μετά, προσπαθείς να κινήσεις κάπως τις διαδικασίες που αφορούν τα επαγγελματικά σου και κάποιες επαφές που θα κάνεις θα σε φέρουν πιο κοντά στο να τα καταφέρεις. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, καλό σου μήνα. Σήμερα κινείσαι με μια καχυποψία και με μια ετοιμότητα για το οτιδήποτε. Στην παρέα σου επικρατεί ένα κλίμα αρκετά περίεργο και δεν ξέρεις τι μπορεί να φταίει. Αντιλαμβάνεσαι όμως την ένταση και προσπαθείς να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες. Προσπάθησε να κρατήσεις ίσες αποστάσεις, γιατί λέγονται διάφορα που μπορεί να σου ακούγονται λογικά, αλλά να μην ισχύουν και να την πατήσεις. Από το απόγευμα και μετά, κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου είναι τόσο γρήγορες που ίσως να φτάσουν στα αυτιά σου τα νέα, χωρίς να προλάβεις εσύ να αντιδράσεις καταλλήλως.

Λέων
Καλό σου μήνα, Λεόντά μου. Σήμερα το κλίμα που επικρατεί με τους άλλους δεν είναι και το καλύτερο. Αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια διαφορά στα απόψεις με το τι πρέπει να γίνει με κάποια επαγγελματικά ζητήματα και από εκεί προκύπτει και μια δυσκολία σε αυτό το κομμάτι. Είναι σημαντικό επίσης να έχεις το νου σου σε οικονομικά ζητήματα, πράγμα που σημαίνει πως σήμερα προσέχεις τι υπογράφεις, αλλά και τι συζητάς, αν και σε κάποιες διαπραγματεύσεις σου είσαι αρκετά σκληρός και απόλυτος. Από το απόγευμα και μετά όμως προσπαθείς να κρατήσεις πιο χαμηλά τους τόνους και να καταλάβεις και την άλλη πλευρά.

Παρθένος
Παρθένε μου, καλό σου μήνα. Σήμερα ασχολείσαι περισσότερο με τα της καθημερινότητας. Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο στη δουλειά και ίσως υπάρξουν αντιπαραθέσεις με άτομα που είναι ανώτεροί σου, σε λογικά όμως πλαίσια. Σήμερα έχε τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοιχτά και πρόσεξε τον τρόπο που κινούνται οι συνεργάτες σου. Μια προσπάθεια να εκμεταλλευτούν την προθυμία σου θα γίνει. Από το απόγευμα και μετά βλέπεις κάποια πράγματα καλύτερα και οργανώνεσαι για να αντιδράσεις την κατάλληλη στιγμή. Μπορεί να ειπωθούν μεν κάποιες αλήθειες, αλλά δεν πείθεσαι και πολύ εύκολα με τόσα που θα έχεις δει σήμερα.

Ζυγός
Καλό μήνα, Ζυγέ μου. Σήμερα, παρά το γεγονός ότι έχεις μια ιδιαιτέρως δημιουργική διάθεση, καταλαβαίνεις πως πρέπει να κινηθείς με προσοχή και να μιλήσεις την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να ακουστούν αυτά που έχεις να πεις. Και η δική σου διάθεση είναι κάπως βαριά, καθώς πιστεύεις πως δε σε λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους κάποια άτομα που φαίνεται να εκτιμάς. Από το απόγευμα και μετά χρειάζεται να προσέξεις κάπως τον τρόπο σου με τους συναδέλφους, καθώς είναι σα να ρίχνεις λάδι στη φωτιά με τον τρόπο σου. Αργότερα όμως, θα μπορέσεις εύκολα να το συζητήσεις και παρά τις εντάσεις να βγάλετε άκρη.

Σκορπιός
Σήμερα νιώθεις ένα ψυχολογικό βάρος, Σκορπιέ μου, που δυσκολεύεσαι να το διαχειριστείς. Η αλήθεια είναι πως το κλίμα γύρω σου είναι αρκετά περίεργο, αφού έχεις να κάνεις με οικογενειακά θέματα αλλά και με εντάσεις που υπάρχουν με συναδέλφους, αλλά και το αμόρε. Νιώθεις πως δε μπορούν να κατανοήσουν τις ανησυχίες σου, για αυτό και ο τρόπος σου μέσα στη μέρα γίνεται έντονος. Το ότι επικεντρώνεσαι στο να απασχοληθείς με κάποιες πιο διεκπεραιωτικές διαδικασίες σου προσφέρει ίσως την απομόνωση που θέλεις. Από το απόγευμα και μετά, αντιλαμβάνεσαι πως μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου κάπως πιο εύκολα.

Τοξότης
Πολλά πράγματα που έχεις στο μυαλό σου σήμερα, Τοξότη, νιώθεις να σε πιέζουν και να σε αναγκάζουν να κάνεις πράγματα που δεν είχες στο πρόγραμμα ή απλά δε θέλεις. Αυτά έχουν να κάνουν αρχικά με τη δουλειά σου, με πράγματα που σου ανατίθενται από ανωτέρους, και το ότι δε μπορείς να δράσεις ή να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου με τον δικό σου τρόπο σου δημιουργεί έναν εκνευρισμό. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις με τις σκέψεις, γιατί κάπου θα το πας σε υπερβολές και θα χάσεις τη μπάλα. Από το απόγευμα και μετά μπορείς να εκφράσεις αυτές σου τις ιδέες πιο εύκολα, σαν εναλλακτική

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, καλό σου μήνα. Σήμερα ασχολείσαι λίγο παραπάνω με τα οικονομικά σου γιατί έχεις πολλά στο κεφάλι σου, αλλά δεν σε παίρνει ίσως χρηματικά. Αρχικά, σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πόσο πρέπει να επενδύσεις σε κάποιες ιδέες που έχεις, προκειμένου να πάρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το θέμα είναι πως από σήμερα ξεκινά και μια περίοδος που γίνεσαι πολύ απαιτητικός με τον εαυτό σου και ίσως φτάνεις στα άκρα προκειμένου να φτάσεις εκεί που θέλεις. Σήμερα καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο σου με την οικογένεια. Μπορεί να βγαίνει άκρη, αλλά νιώθεις ότι καταπιέζεσαι.

 Υδροχόος
Καλό μήνα, Υδροχόε μου. Οπλίσου με ψυχραιμία σήμερα, καθώς υπάρχει μια ένταση και διάφορες δυσκολίες που θα σε επηρεάσουν αρκετά ψυχολογικά. Κάποιες δυσκολίες σε θέματα σπιτιού σήμερα αναδεικνύουν τη σημαντικότητά τους, αλλά και την επιτακτική ανάγκη να τα τακτοποιήσεις ή έστω να βρεις μια λύση κάπως άμεσα. Κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα σήμερα και σε πιάνει ένα άγχος, ενώ από το απογευματάκι και μετά νιώθεις μια νευρικότητα και μια τάση να θέλεις να δράσεις οπωσδήποτε. Το καλό είναι πως μπορείς να μοιραστείς αυτό το συναίσθημα με τους άλλους και να το εκτονώσεις κάπως.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, καλό μήνα. Σήμερα κινείσαι σε πιο χαμηλούς και εσωτερικούς ρυθμούς. Παρατηρείς διάφορα και κρατάς κάποιες σημειώσεις. Αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις που επικρατούν γύρω σου και κρατάς αποστάσεις για να μπορέσεις να παραμείνεις ήρεμος. Σήμερα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς, καθώς μέσα στον αυθορμητισμό που θα σε πιάσει μπορεί να πεις πράγματα που δεν πρέπει να εκτεθείς. Το απόγευμα θα έχεις κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα οικονομικά σου και οι συζητήσεις που θα κάνεις θα αποδειχθούν προσοδοφόρες μελλοντικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ