Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 17.02.2022

Σκορπιέ, αυτό που μερικές φορές επιμένεις στην ξεροκεφαλιά με φίλους και μετά σε «ξενίζει» η αντίδραση που εισπράττεις, να το προσέξεις

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τρεις φίλες είναι αγκαλιασμένες.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Πέμπτης 17.02.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Έχει σημασία να φροντίζεις την διατροφή σου, αποφεύγοντας να κάνεις τις «υπερβολές» daily routine. If that’s the case, you need a change.

Ταύρος
Υπάρχει ανάγκη «εκτόνωσης» μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, χόμπι ή έστω κουτσομπολιό με φίλους. Όλα χρειάζονται σ’ αυτή τη ζωή.

Δίδυμοι
Εντάξει, μπορεί να μη γουστάρεις τρελά σήμερα, για «πρήξιμο» με δουλειά και σπίτι, προσπάθησε ωστόσο να είσαι προσαρμοστικός όσο μπορείς.

Καρκίνος
«Γεμάτη» μέρα η Πέμπτη, μπορεί να έχεις πολλές επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις, εξωτερικές δουλειές κ.λπ, χωρίς αυτό να είναι κάτι αρνητικό.

Λέων
Μάλλον βαριέσαι να ασχοληθείς με τα πρακτικά των επαγγελματικών ή των οικονομικών, έλα όμως που πρέπει. Προσπάθησε τουλάχιστον να αποφύγεις τις παρορμητικές σπατάλες.

Παρθένος
Δεν είναι στο χέρι σου να τα ελέγχεις όλα, πολύ περισσότερο αντιδράσεις των άλλων που δεν σ’ αρέσουν. «Τα ‘χει αυτά η ζωή».

Ζυγός
Μάλλον κουραστική η Πέμπτη σε επίπεδο δουλειάς και καθημερινότητας, δεν χρειάζεται όμως να παίρνεις και τα πάντα προσωπικά βρε αδερφέ. Μη χαλάς την διάθεση σου εύκολα.

Σκορπιός
Αυτό που μερικές φορές επιμένεις στην ξεροκεφαλιά με φίλους και μετά σε «ξενίζει» η αντίδραση που εισπράττεις, να το προσέξεις. Ίσως έχουν ένα δίκιο.

Τοξότης
Η δουλειά μπορεί να σου «ζαλίσει τον έρωτα» και από πλευράς υποχρεώσεων και διάθεσης, αφού το να «ξεμπερδεύεις» απλά, δεν παίζει 

Αιγόκερως
Με πιο θετικό disposition η σημερινή μέρα, όπου ακόμα κι αν σε αγχώνει λίγο με το πρόγραμμα, δεν θα σου δημιουργήσει ιδιαίτερες δυσκολίες.

Υδροχόος
Τα οικονομικά σε αγχώνουν μάλλον περισσότερο, μπορεί βέβαια (σαν αντίδραση;) να θελήσεις να ξεφύγεις και λίγο απ’ το μπατζετ, λειτουργώντας «αυτοκαταστροφικά». Καλύτερα όχι.

Ιχθύες
Δεν ωφελεί να παριστάνεις τον αδιάφορο απέναντι σε συμπεριφορές που σε «ζορίζουν» από την άλλη όμως πρέπει να βάλεις ένα όριο, αποφεύγοντας να κάνεις «δικά σου» προβλήματα τρίτων.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ