Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 31 Ιανουαρίου - 6 Φεβρουαρίου 2022

Υδροχόε, η Νέα Σελήνη σε καλεί να κάνεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου προτεραιότητα

zarastro.jpg
Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 813
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ydroxoos.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 31 Ιανουαρίου - 6 Φεβρουαρίου 2022

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με μια δυναμική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο την 1η του μηνός, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί την εστίαση σε στόχους και πλάνα για το μέλλον των επαγγελματικών, ιδιαίτερα δε αναφορικά με συμμαχίες και συνεργασίες με γκρουπ ανθρώπων με τους οποίους υπάρχει ταύτιση απόψεων και θέσεων. Η συλλογική δουλειά λοιπόν και επιπροσθέτως η εύρεση νέων ατόμων για να στελεχώσουν το όραμά σου θα σε απασχολήσει περισσότερο, ωστόσο λόγω των δύσκολων όψεων που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με Κρόνο και Ουρανό μπορεί να προκύψουν νεύρα και εντάσεις με κάποιους συνεργάτες, φίλους ή τον σύντροφό σου, αλλά ακόμα και «κονταροχτυπήματα» με αγνώστους στα social media. Μπορεί για παράδειγμα να «πόνταρες» σε μια αναβάθμιση της θέσης σου, π.χ. ως team leader στην ομάδα, αλλά αυτό να μην έρχεται ή να ανακαλύπτεις πράγματα και κινήσεις που δεν γνώριζες και έτσι να θυμώνεις, να θελήσεις να πάρεις αποστάσεις από ένα φιλικό σου πρόσωπο, να χρειαστεί να διαχειριστείς μια διαφωνία στη σχέση σου, ενώ ίσως βγουν και κάποια παραπάνω έξοδα τις πρώτες μέρες του μήνα. Από την Παρασκευή, πάντως, που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία θα δεις ότι σταδιακά οι παρεξηγήσεις «ομαλοποιούνται», ενώ μπορεί να προκύψει και κάτι θετικό στα επαγγελματικά με το εξάγωνο 'Αρη-Δία.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Η εβδομάδα (και ο μήνας) κάνει «ποδαρικό» με μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (1/2) που ενεργοποιεί once more το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, την όψη «σήμα κατατεθέν» του 2021, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους των αρχών του 2ου δεκαημέρου. Όπως καταλαβαίνεις πρόκειται για ένα «επαναστατικό» φεγγάρι που φουντώνει την ανησυχία και το άγχος για τον τομέα της καριέρας σου, αλλά επειδή η αστρολογία λειτουργεί με άξονες, για μερικούς αυτό θα συμπεριλάβει και τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Είναι γνωστό ότι ως ζώδιο δεν γουστάρεις καθόλου τις αλλαγές και δη τις ξαφνικές, όμως πια πρέπει να έχεις μπει «στο νόημα» και τουλάχιστον να μη μουλαρώνεις σε κάθε ενδεχόμενο ξεβόλεμα, αφού αυτό εμπεριέχει και τον σπόρο κάθε ουσιαστικής εξέλιξης. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως μπορεί να προκύψει μια συνθήκη που αλλάζει ξαφνικά τα δεδομένα στα επαγγελματικά και στο σπίτι, όπως η ολοκλήρωση μιας συνεργασίας, κάτι έκτακτο με έναν συγγενή, τον σύντροφο ή με την ίδιο το ακίνητο, που σε οδηγεί π.χ. να ψάξεις για αλλαγή στέγης, ενδέχεται όμως να είσαι εσύ ο initiator αυτής της αλλαγής, νιώθοντας πιεστικά την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείς είτε από την πατρική οικογένεια, είτε από την τωρινή δουλειά, βρίσκοντας τον εαυτό σου. Δείξε ψυχραιμία και από την Παρασκευή, που θα γυρίσει και ο Ερμής σε ορθή πορεία, η ένταση θα καταλαγιάσει και θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις όποιες λύσεις.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Με μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (1/2), σε δύσκολες όψεις με Κρόνο και Ουρανό κάνει αρχή η εβδομάδα, επηρεάζοντας ιδιαίτερα όσους έχουν γενέθλια στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Μολονότι τα πράγματα δεν θα είναι τόσο άσχημα για το δικό σου ζώδιο, εντούτοις μπορεί να προκύψουν δυσκολίες και ξαφνικά γεγονότα σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου σχέδια, τις σπουδές, τις σχέσεις με συγγενείς και το εξωτερικό, τα ταξίδια ή τις νομικές υποθέσεις. Μπορεί για παράδειγμα να υπάρχει μεγαλύτερος φόρτος στη δουλειά και να νιώθεις ότι δεν λαμβάνεις τη στήριξη που χρειάζεσαι από τους συνεργάτες σου, να αντιμετωπίσεις μια αλλαγή στον προγραμματισμό των σπουδών σου ή των πλάνων σου για μια μετεκπαίδευση στο εξωτερικό, να δημιουργηθεί μια συνθήκη που αλλάζει τις ισορροπίες στη δουλειά και σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις αν πρέπει ή όχι να παραμείνεις πλέον σε αυτή με βάση τα νέα δεδομένα, να προκύπτουν σχετικές διαφωνίες με σύντροφο, φίλους, αδέλφια, ξαδέλφια κ.λπ. Γενικά πάντως ίσως αισθάνεσαι και εσύ μια εσωτερική ανάγκη για «ανατροπή» στην καθημερινότητά σου, για απελευθέρωση απ’ οτιδήποτε σε πιέζει προσωπικά και επαγγελματικά, ψάχνοντας το νέο ερέθισμα που μπορεί να σε «συγκινήσει» και δεν θα ήταν κακή ιδέα να κλείσεις εισιτήρια για ένα μακρινό ταξίδι που μπορεί να σου ανοίξει νέους ορίζοντες. Άλλωστε από την Παρασκευή που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα γυρίσει ορθόδρομος θα ξεδιαλύνει σταδιακά το τοπίο, βοηθώντας τα σχέδιά σου.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας (1/2) ρίχνει το βάρος στα οικονομικά, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους των αρχών του 2ου δεκαημέρου. Πιθανότατα αυτό το φεγγάρι να βγάλει ανασφάλεια και άγχος για τους οικονομικούς σου πόρους, αλλά και ό,τι αφορά δάνεια, χρηματοδοτήσεις, επενδύσεις, διατροφές, κληρονομικά και χρήματα που διαχειρίζεσαι από κοινού με αδέλφια, σύντροφο ή συνεταίρους. Μπορεί να προκύψουν κάποια ξαφνικά έξοδα ή να ανακαλύψεις κινήσεις, αποφάσεις και λάθη από τα ανωτέρω άτομα που μέχρι τώρα αγνοούσες, γεγονός που οδηγεί σε συγκρούσεις και ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και σε διάλυση μιας συνεργασίας ή σχέσης λόγω αδυναμίας συνεννόησης και εξεύρεσης λύσεων. Θα ήταν βέβαια σαφώς προτιμότερο να μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα, αλλά να θέσεις τα όριά σου και να ξανασκεφτείς το όλο θέμα από την Παρασκευή και μετά, όταν και ο Ερμής απέναντί σου θα γυρίσει σε ορθή πορεία, διευκολύνοντας σταδιακά την επικοινωνία. Ίσως πάλι μερικοί καταφέρουν με αυτή τη Νέα Σελήνη να «προετοιμάσουν» το έδαφος για νέες συμφωνίες ή ρυθμίσεις χρεών, φορολογικών κ.λπ. που αποτελούσαν «βραχνά» εδώ και καιρό, με την οριστικοποίηση ωστόσο να γίνεται πάλι μετά τις 4/2, ενώ άλλοι θα αντιμετωπίσουν περισσότερες πιέσεις στα ερωτικοσεξουαλικά, καθώς «αγκάθια» που εντοπίζονται τώρα οδηγούν σε αναθεωρήσεις.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Το ξεκίνημα της εβδομάδας (και του μήνα ακολούθως) έρχεται με κάποια μεγαλύτερη πίεση, εξαιτίας της Νέας Σελήνης απέναντί σου στον Υδροχόο (1/2), που ενεργοποιεί εκ νέου το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, επηρεάζοντας ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο, βγάζοντας ίσως ανατροπές σε υπάρχουσες ισορροπίες, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές, από κάποια άτομα που θα θελήσουν να «βραχυκυκλώσουν» τα σχέδιά σου. Αυτό το φεγγάρι ουσιαστικά σε καλεί να επανεξετάσεις τον τρόπο που συνδέεσαι με τους γύρω σου, αποβάλλοντας δυσλειτουργικά μοτίβα, ορθώνοντας το ανάστημά σου, γεγονός που ίσως σε οδηγήσει μακριά από ανθρώπους και καταστάσεις που σου δημιουργούν συνεχώς -εσκεμμένα ή μη- ανασφάλεια. Αν όμως, αντίθετα, αυτή η σχέση σε καλύπτει, μπορεί να υπάρξουν «συναισθηματικές συγκλίσεις» ή και ξαφνικές θετικές εξελίξεις, όπως μια απόφαση για συγκατοίκηση, μια επισημοποίηση κ.λπ., ενώ για τους αδέσμευτους δεν αποκλείονται οι νέες ουρανοκατέβατες γνωριμίες. Νέες συνεργασίες είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα, ωστόσο ίσως «ταλαιπωρηθείς»  λίγο σχετικά με συμφωνίες και συμβόλαια. Καλύτερα να προχωρήσεις σε τέτοιες διαδικασίες από την Παρασκευή και μετά, όταν και ο Ερμής θα έχει ορθοδρομήσει. Το Σ/Κ θα σου δώσει περισσότερες ευκαιρίες διασκέδασης.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Προτεραιότητα η υγεία στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο την 1η του μηνός, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους των αρχών του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να ζορίσει περισσότερο. Δουλειά και καθημερινότητα «βαράνε στο ψαχνό» και εσύ καλείσαι να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις, αλλά και σε τυχόν έκτακτες ανάγκες, με τη γνωστή τελειομανία που σε διακρίνει, που όμως σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ακριβώς προς όφελός σου, γιατί ο κίνδυνος εξάντλησης «παραμονεύει». Πόσο να αντέξει πια κι αυτός ο οργανισμός; Αυτή είναι η ερώτηση που σου «θέτει» το σύμπαν, με άχαρο ίσως τρόπο, προτρέποντάς σε να προβείς άμεσα σε αλλαγή πορείας σχετικά με τα ωράρια που «χτυπάς» στα επαγγελματικά, θέτοντας όρια σε συναδέλφους, συνεργάτες και πελάτες που ζητάνε τα πάντα από σένα, κατανοώντας την αξία της καλής φυσικής κατάστασης, χωρίς να χρειαστεί να έρθει μια κρίση υγείας για να το «εμπεδώσεις». Φρόντισε λοιπόν παραπάνω τον εαυτό σου, φάε ποιοτικά, κοιμήσου περισσότερο, τσέκαρε οτιδήποτε σε ταλαιπωρεί άμεσα με τους κατάλληλους ειδικούς και οργάνωσε έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να μένει χρόνος και για να ζεις. Από την Παρασκευή ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, αποκαθιστώντας σταδιακά την επικοινωνία και τα προβλήματα που υπήρξαν σε προσωπικές σχέσεις, με τον υπόλοιπο Φεβρουάριο να έχει να «δώσει» καλύτερα.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Ερχόμενος από μια ήδη κουραστική εβδομάδα, λες hello στον Φεβρουάριο στα πλαίσια της Νέας Σελήνης που σχηματίζεται στον Υδροχόο την 1/2, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο ξεκίνημα του 2ου δεκαημέρου. Σε άλλη περίπτωση αυτό το φεγγάρι θα είχε μόνο καλά να σου δώσει, το συγκεκριμένο όμως έχει να αντιμετωπίσει το «δίδυμο» Κρόνου-Ουρανού σε δύσκολες όψεις, βγάζοντας μια πλειάδα «σεναρίων» πίεσης. Δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με μια αποκάλυψη στα προσωπικά που κλονίζει την εμπιστοσύνη που έχεις στον σύντροφό σου, να δημιουργηθεί μια διαφωνία μεταξύ σας για το οικονομικό κομμάτι της σχέσης, αν έχετε κοινό πορτοφόλι, να προκύψει ένα άλλο ξαφνικό σενάριο στα οικονομικά, όπως κάποιο έκτακτο έξοδο ή μια δυσκολία στη χρηματοδότηση ενός επιχειρηματικού σχεδίου, μια παρεξήγηση με έναν φίλο, ή μια απρόσμενη εξέλιξη σχετικά με τα παιδιά, αν είσαι γονιός. Ωστόσο, επειδή ο Ουρανός είναι «τέρμα» αψυχολόγητος, ίσως έρθει και μια επαγγελματική ευκαιρία από το πουθενά, μια «ουρανοκατέβατη» νέα γνωριμία στα αισθηματικά αν είσαι αδέσμευτος, ένα απρόσμενο «πλησίασμα» με τον ταίρι σου, ή μια αλλαγή στο στάτους μιας φιλικής σχέσης, που αποκτά ξαφνικά ερωτικό ενδιαφέρον. Όλα είναι πόσιμπολ, επομένως, ενώ η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από την Παρασκευή θα βοηθήσει ως ένα βαθμό την ομαλοποίηση της επικοινωνίας στο σπίτι και τα επαγγελματικά.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας (1/2) αποτελεί μια συνθήκη πίεσης για το δικό σου ζώδιο, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο ξεκίνημα του 2ου δεκαημέρου. Ξαφνικά γεγονότα και εξελίξεις στους τομείς της οικογένειας, του σπιτιού, των προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων δημιουργούν νευρικότητα και εσωτερική αναταραχή, «ξεβολεύοντάς» σε. Προκλήσεις στον χώρο του σπιτιού μπορεί να δημιουργηθούν π.χ. λόγω κάποιου προβλήματος υγείας ενός γονέα, που χρειάζεται τώρα τη βοήθειά σου, αλλάζοντας τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι, αν για παράδειγμα έρθει πλέον να μείνει μαζί σου, ενώ για μερικούς μπορεί να ξυπνήσουν ανασφάλειες, απωθημένα και τραύματα από την παιδική ηλικία, ωθώντας σε στο να εκφράσεις τον θυμό σου «αναδρομικά» για να μπορέσεις να διαχειριστείς το συναισθηματικό κενό. Άλλοι μπορεί να έχουν πιο legit καβγάδες με συντρόφους, συγκάτοικους, συνεργάτες, καλό θα ήταν όμως να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην οδηγηθείς σε ρήξεις, εκτός πια αν αυτό είναι κάτι που κατά βάθος επιθυμείς. Ανατροπές στα επαγγελματικά είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα, ενώ μερικοί θα πάρουν αποφάσεις για μια συγκατοίκηση με το ταίρι τους, μια μετακόμιση, ένα νέο προσωπικό επαγγελματικό ξεκίνημα με έδρα τον χώρο του σπιτιού κ.λπ. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από την Παρασκευή θα αποκαταστήσει σταδιακά την επικοινωνία με το περιβάλλον σου, βοηθώντας σε διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και δοσοληψίες στη δουλειά.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Το ξεκίνημα της εβδομάδας έχει αρκετή «κλωτσοπατινάδα» σε δουλειά, καθημερινότητα, επικοινωνία και μετακινήσεις, λόγω της «άτακτης» Νέας Σελήνης στον Υδροχόο που κοντράρεται με Κρόνο και Ουρανό σε δύσκολες όψεις, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Μολονότι βρίσκεσαι σε καλύτερη «μοίρα» από τα υπόλοιπα ζώδια, εντούτοις φαίνεται πως δεν θα λείψουν τα νεύρα και οι παρεξηγήσεις με συνεργάτες, συναδέλφους, υπαλλήλους, πελάτες, φίλους σύντροφο, αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες ή ενδεχομένως και διαδικτυακά «ξεκατινιάσματα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι σημαντικό να προσεχείς παραπάνω τον λόγο σου αυτές τις μέρες, αποφεύγοντας τις «ψηλές κορόνες», τον φανατισμό για τα θέματα της επικαιρότητας, αλλά και την υιοθέτηση κουτσομπολιών χωρίς περαιτέρω σκέψη. Η δουλειά μπορεί να σε φορτώσει με παραπάνω ευθύνες, φέρνοντας ακόμα και κάποια ανατροπή στον προγραμματισμό, ενώ θέματα μπορούν να «βγουν» και σχετικά με το μεταφορικό σου μέσο, τις σπουδές (π.χ. αναφορικά με πλάνα για μεταπτυχιακά), τις σχέσεις με το εξωτερικό ή νομικά ζητήματα. Από την Παρασκευή που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία θα «ξεκολλήσει» σταδιακά τις συνεννοήσεις στα οικονομικά, βοηθώντας σε νέες συμφωνίες, συμβόλαια, χρηματοδοτήσεις κ.λπ, ενώ το Σ/Κ προβλέπεται αρκετά ευχάριστο και διασκεδαστικό.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Έμφαση στα οικονομικά έχει η εβδομάδα στο ξεκίνημά της, με την απρόβλεπτη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο την 1η Φεβρουαρίου να «παίζει» με τα άγχη σου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα ή και γεγονότα που σου προκαλούν ανασφάλεια, οδηγώντας σε σε επαναξιολόγηση δεδομένων και προτεραιοτήτων στον συγκεκριμένο τομέα. Το όλο πλαίσιο θα είναι ρευστό, με τις συγκυρίες να μην ενδείκνυνται για βιαστικές αποφάσεις, αν όμως προκληθείς από τις συνθήκες, μπορεί να λειτουργήσεις αψυχολόγητα, ερχόμενος π.χ. σε ρήξη με ένα συνέταιρο, με έναν αδερφό ή τον σύντροφό σου, αν υπάρχει κοινό πορτοφόλι ή αν διαχειρίζεστε κοινά περιουσιακά και κληρονομικά. Μπορεί για παράδειγμα να μην τα βρίσκετε στη «μοιρασιά» ενόψει μιας μεταβίβασης, γονικής παροχής κ.λπ, ή να ανακαλύπτεις κινήσεις και αποφάσεις που έχουν ληφθεί ερήμην σου, σε αφορούν ωστόσο άμεσα, οπότε να υπάρξει «έκρηξη». Ίσως πάλι έρθεις αντιμέτωπος με μια απρόσμενη εξέλιξη στα επαγγελματικά που δεν μπορείς να επηρεάσεις, όπως το τέλος μιας συνεργασίας για λόγους ανωτέρας βίας, ή ένα ξαφνικό γεγονός σχετικά με τα παιδιά, αν είσαι γονιός. Για μερικούς πάντως θα υπάρξουν και ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, συμφωνίες, αγοραπωλησίες ακίνητων κ.λπ., το τελικό «οκέι» όμως πρέπει να τις αφήσεις για μετά την Παρασκευή, όταν ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Η Νέα Σελήνη την πρωτομηνιά «γράφει τ’ όνομά σου», επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Αυτό το φεγγάρι σε καλεί να κάνεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου προτεραιότητα, ωθώντας σε σε αλλαγές και νέα ξεκινήματα προς κάθε κατεύθυνση: προσωπικά, επαγγελματικά, υγεία, εμφάνιση, οικονομικά. Αυτές μπορεί να προκύψουν τόσο από τη δική σου ανάγκη να εξελιχθείς και να βρεις νέες προοπτικές στη ζωή σου, όσο και από αστάθμητους εξωτερικούς παράγοντες πέρα από τον έλεγχό σου, που ανατρέπουν τα δεδομένα, ζητώντας αλλαγή πλεύσης. Και αυτό γιατί ενεργοποιεί ουσιαστικά εκ νέου το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, δίνοντας και έναν καρμικό χαρακτήρα στην όλη επιρροή του. Αυτές οι μέρες θα είναι περισσότερο νευρικές και οι ενδεχόμενες ανατροπές μπορεί αρχικά να σε αιφνιδιάσουν, όμως in the long run θα είναι προς όφελός σου. Εξελίξεις σχετικά με την οικογένεια και το σπίτι ως ακίνητο, π.χ. μια μετακόμιση, μια αγοραπωλησία, μια μεταβίβαση κ.λπ., «παίζουν» επίσης. Την Παρασκευή ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω μέχρι τις 14/2, όπου και θα περάσει στο ζώδιό σου. Η θολούρα και η ασυνεννοησία στη δουλειά και στην καθημερινότητα θα βελτιωθούν σταδιακά αυτό το δεκαήμερο, ωστόσο η θετική ενεργοποίηση θα έρθει από τις 14/2 και onwards. Το Σ/Κ πάντως θα είναι πιο χαλαρό, δίνοντας ευκαιρίες για χαλάρωση, ίσως και κάποιο μικρό ταξιδάκι.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου στον Υδροχόο (1/2), σε έναν πιο εσωστρεφή τομέα του ωροσκοπίου σου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους των αρχών του 2ου δεκαημέρου. Πιθανότατα να είσαι στις κλειστές σου και να μη θέλεις πολλά «πάρε-δώσε» τόσο στη δουλειά και την καθημερινότητα, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ενδεχομένως αυτό το φεγγάρι να σε οδηγήσει σε μια διαδικασία βαθύτερου εσωτερικού «ξεψαχνίσματος», αναφορικά με καταστάσεις του παρελθόντος που δεν έχεις αφήσει ουσιαστικά πίσω σου, σε μια προσπάθεια να βρεις επιτέλους τη «λύτρωση». Καθώς η Νέα Σελήνη σχηματίζει δύσκολες όψεις με Κρόνο και Ουρανό μπορεί να υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με τον κοντινό σου περίγυρο, τα προσωπικά ή τα εργασιακά, που αρχικά σοκάρουν, ενώ μπορεί να επηρεαστεί και το καθημερινό σου πρόγραμμα, δημιουργώντας έτσι παραπάνω άγχος σε συνεννοήσεις και μετακινήσεις. Είναι σημαντικό αυτές τις μέρες να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στη φροντίδα της υγείας σου, προσπαθώντας να κοιμηθείς σωστά, να φας ποιοτικά και υγιεινά, αλλά και να εντάξεις κάποια μορφή άσκησης που καταπολεμά το στρες. Από την Παρασκευή που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή φορά η επικοινωνία σου θα ομαλοποιηθεί αρκετά, βοηθώντας σταδιακά σε reconciliations με φίλους, συνεργάτες, συντρόφους, παιδιά κ.λπ., αν το προηγούμενο διάστημα είχαν δημιουργηθεί προβλήματα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ