1821 Digital Gallery
Τα ζώδια της εβδομάδας
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας

Κριέ, ξαναβρίσκεις τη θέληση σου αυτή τη βδομάδα!

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου) 

Ξαναβρίσκεις την θέληση και ικανότητα σου για δράση
Ο κυβερνήτης σου Άρης επιστρέφει σε ευθεία πορεία μετά από δύο μήνες και αυτό είναι ανακουφιστικό και απολύτως συντονισμένο με τις ανάγκες της περιόδου. Η συγκέντρωσή, ψυχραιμία και αποτελεσματικότητά σου ειδικά σε σχέση με ό, τι θέλεις να κάνεις στην καριέρα και τον γάμο σου βελτιώνονται. Ταυτόχρονα βέβαια γίνεσαι περισσότερο ανταγωνιστικός, ψυχρός και υπολογιστικός, πράγμα που μπορεί να είναι καλό για την υλοποίηση των στόχων σου, έχει όμως το κόστος του στο ανθρώπινο επίπεδο, ειδικά όταν αποπειραθείς να αναλάβεις «διοικητικό» ρόλο στο σπίτι.. Θα βοηθήσει οπωσδήποτε το χιούμορ και η εκφραστικότητά σου, στις προσωπικές σου επαφές, αρκεί να μην αναλωθεί αποκλειστικά σε δραματικότητα και γκρίνια για την προσπάθεια που απαιτούν όλα τα ενδιαφέρονται και επικερδή καινούρια πράγματα στην ζωή σου. Γενικά ότι είναι δημιουργικό, διασκεδαστικό, ψυχαγωγικό ή επιδεκτικό σε φλερτ κι ερωτικές γνωριμίες συνίσταται. Σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να είναι επικερδές, αν και όχι απαραίτητα επαναστατικό για την καριέρα σου. Σε προσωπικό επίπεδο, ευχάριστο έστω κι αν όχι ιδιαίτερα σοβαρό.


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Κυνηγάς αποτελεσματικά την φθινοπωρινή ανανέωση προσωπικά κι επαγγελματικά
Η καλύτερη διάθεση της εβδομάδας σε βοηθάει να πάρεις απόφαση να κάνεις ότι θέλεις να κάνεις και να σταματήσεις να αναβάλλεις. Η επιστροφή του πλανήτη Άρη σε ευθεία πορεία την Δευτέρα, μετά από ένα δίμηνο, σε βοηθάει να κυνηγήσεις με επιτυχία καινούριες παρέες, επιμορφωτικές και ψυχαγωγικές ασχολίες και μέρη. Ταυτόχρονα σε οπλίζει με ρεαλισμό, αποφασιστικότητα, συγκέντρωση και κυρίως την αποστασιοποίηση που είναι απαραίτητη για να χειριστείς με επιτυχία ζητήματα που εμπλέκουν την ευρύτερη οικογένεια σου και τον νόμο, έστω κι αν η επίλυσή τους δεν είναι άμεση. Εσύ πάντως βλέπεις αποτελέσματα στις κινήσεις σου για πρώτη φορά εδώ και καιρό. Καλό θα ήταν να μην γίνεις εγωιστής κι απόλυτος στις θέσεις και τα λόγια στου στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον γιατί αυτό θα μπορούσε να σου στοιχίσει στο ερωτικό κομμάτι της σχέσης σου, καθώς και στο οικονομικό, ειδικά αν στηρίζεσαι οικονομικά από την οικογένεια ή την σχέση σου. Παράλληλα να είσαι έτοιμος για κάποια έξοδα για το σπίτι.


Σχετικα
Τα Ζώδια του Σαββάτου 21.05.2022
Τα Ζώδια του Σαββάτου 21.05.2022

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Κυνηγάς χρήματα για τις δραστηριότητες σου κι ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν
Η επιστροφή του Άρη σε ευθεία πορεία την Δευτέρα και μετά από δύο μήνες δίνει ώθηση σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου και ιδιαίτερα όπου αυτά σχετίζονται με επιχειρηματικές δραστηριότητες, κληρονομικά, διατροφές και διακανονισμούς με τράπεζες, εφορία και οργανισμούς. Μπαίνει μία τάξη σχεδόν αναγκαστικά για να μπορέσεις να προχωρήσεις τα σχέδια σου και να διεκδικήσεις αποφασιστικά τα χρήματα που χρειάζεσαι για εξωεπαγγελματικές κι άλλες καινούριες ασχολίες από τον κοινό προϋπολογισμό στο σπίτι και την δουλειά. Σε προσσωπικό και δη ερωτικό επίπεδο, θυμάσαι τα στάνταρ σου και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα - ιδανικά - μια εκκαθάριση του τοπίου από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σου φαίνεται να έχουν μέλλον, να μοιράζονται την ιδεολογία σου και να ταιριάζουν με τους ανθρώπους σου. Από την άλλη η λίμπιντό σου τονώνεται και μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις διαφορετικά φιλικές και πιο χαλαρές καταστάσεις, ειδικά αν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 20.05.2022
Τα Ζώδια της Παρασκευής 20.05.2022

Δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις ομαδικά σε σχέση και συνεργασίες
Με την επιστροφή του Άρη σε ευθεία πορεία, από την Δευτέρα, σφίγγουν τα λουριά στα ερωτικά σου και την σχέση σου, καθώς δεν έχεις πλέον καμία διάθεση να διαπραγματευτείς ή να βάλεις στην άκρη τους στόχους σου, κοινωνικούς και προσωπικούς, ούτε να συμβιβάσεις τα πρότυπά σου για το πώς οφείλει να είναι μία σχέση, για χάρη του συντρόφου σου. Αντιμετωπίζεις είναι η αλήθεια και ένα κλίμα ανταγωνισμού κι επίκρισης που δεν φέρνει στην επιφάνεια τις πλέον συναινετικές ποιότητες αλλά σε κατευθύνει σε πιο χειριστικά, υπολογιστικά μονοπάτια ως την καλύτερη επιλογή για να ανταπεξέρθεις στην πραγματικότητα. Σε επαγγελματικό επίπεδο δεν είσαι στην πλέον ομαδική και συνεργάσιμη διάθεση, καθώς η επιδίωξη των στόχων για την καριέρα σου, σου φαίνεται ότι δικαιολογεί σχεδόν τα πάντα. Το ύφος αυτό δεν ευνοεί την συναδερφικότητα, βοηθάει όμως στην πραγμάτωση και στο να εξασφαλίσεις το μέγιστο δυνατό όφελος από διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, ακόμη και στο να βγεις από πάνω σε κουβέντες που κάνεις.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Πολλή δουλειά σε πρακτικό επίπεδο και πολλές κουβέντες από σένα για σένα
Από την θεωρία στην πράξη σε περνάει η επιστροφή του Άρη σε ευθεία πορεία την Δευτέρα. Πρακτικές λεπτομέρειες που αφορούν επιμορφωτικές δραστηριότητες, εκδρομές, επαγγελματικά ανοίγματα, νομικά ζητήματα ακόμη κι έξοδοι με την παρέα σου φαίνεται ότι χρειάζεται να περάσουν από το χέρι σου για να μην μείνουν στην θεωρία. Ακόμη κι όταν τα ζητούμενα είναι ευχάριστα, δημιουργεί έξτρα φόρτο στην ρουτίνα σου και έξτρα κούραση. Παράλληλα ενεργοποιείσαι και όσον αφορά το θέμα της σωματικής άσκησης και διατροφής σου. Σε αυτό το επίπεδο καλό θα ήταν να αποφύγεις την υπερβολή και να δώσεις χρόνο στο σώμα σου να συντονιστεί με αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις έχεις μεγαλύτερη άνεση στην αυτοέκφραση και οι γύρω σου, φίλοι και σύντροφος, φαίνονται πρόθυμοι να σου δώσουν την προσοχή που επιζητάς. Σε επίπεδο σπιτιού και οικογένειας επίσης έχεις κατ’ ουσίαν την στήριξη που θέλεις, έστω κι αν δεν είναι ακριβώς αυτό που περίμενες, οπότε καλύτερα απόφυγε την δραματοποίηση.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Κάνεις αυτά που θέλεις όμως μένει το εσωτερικό μπέρδεμα και οι αμφιβολίες
Απρόθυμος να ασχοληθείς με οτιδήποτε δεν είναι δημιουργικό, ευχάριστο ή έστω διασκεδαστικό και καλοστημένο φέρεσαι στην αρχή της εβδομάδας. Η επιστροφή του Άρη σε ευθεία πορεία μετά από δύο μήνες, την Δευτέρα, σε κάνει να μην χαρίζεις πλέον κάστανα όσον αφορά αυτά που θέλεις στα ερωτικά και το φλερτ, επίσης στην σχέση με τα παιδιά σου, καθώς και σε οποιοδήποτε δημουργικό πρότζεκτ εμπλέκεσαι. Τουλάχιστον αυτό θέλεις να κάνεις για να διαφυλάξεις, σε επαγγελματικό επίπεδο, τις οικονομικές ισορροπίες και σε προσωπικό επίπεδο τις συναισθηματικές και σεξουαλικές ισορροπίες. Έρωτες και συμβάντα του καλοκαιριού περνούν από ψιλό κόσκινο για να βεβαιωθείς ότι συμφωνούν με την ατζέντα σου. Κι ενώ έχεις την αυτοπεποίθηση και το σθένος για να υποστηρίξεις την διαδικασία, μέσα σου δεν είναι ακόμη τελείως ξεκάθαρο το που θέλεις να πας, υπάρχουν παρασκηνιακές καταστάσεις που χρειάζεται να διευθετήσεις και τελικά χρειάζεσαι χρόνο για να βρεις τα απαραίτητα λόγια για να πλαισιώσεις τις πράξεις σου.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Πρακτικά προβλήματα και δυσκολίες δημιουργούν εντάσεις σε σπίτι και γραφείο
Γίνεται αρκετά δύσκολο το να διαφυλάξεις την ειρήνη και την ηρεμία στο σπίτι με την επιστροφή του Άρη σε ευθεία πορεία μετά από ένα δίμηνο, την Δευτέρα. Ούτε τρελός είσαι, ούτε το κάνεις μόνος σου, καθώς οι αφορμές έρχονται αβίαστα από τον σύντροφό σου και την κατάσταση των προσωπικών σου εν γένει, ενώ στο βάθος αντιμετωπίζεις αμφιβολίες ακόμη και για τις φιλίες, τα σχέδια, τις εξωεπαγγελματικές σου ασχολίες και τα πράγματα που επιδιώκεις για το μέλλον σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εστιαστείς στις ανάγκες σου, εσύ με σένα, αντί να βγεις στην επίθεση για να απαντήσεις σε ότι σου πετάει το περιβάλλον σου. Στο γραφείο τα πράγματα είναι στο ίδιο στυλ, με τους συναδέρφους σου να φέρονται περισσότερο ως ανταγωνιστές παρά ως συνεργάτες. Χρησιμοποίησε την λογική σου, την ικανότητα σου να βλέπεις τα πράγματα από όλες τις πλευρές κι ασχολήσου με το τι έπεται αφού αυτό είναι εν προκειμένω, το πλέον επωφελές, συναισθηματικά και οικονομικά.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Αποτελεσματικότερη επικοινωνία και προσπάθεια να κλείσεις ενεργειοβόρα κανάλια
Η επιστροφή του Άρη σε ευθεία πορεία την Δευτέρα μετά από δύο μήνες τερματίζει την σχετική ακινησία ή ακόμη και οπισθοδρόμηση του καλοκαιριού. Δραστηριοποιείσαι για να φέρεις σε πέρας ταξίδια, επαφές, διαπραγματεύσεις που επιτάσσει η εργασιακή σου ρουτίνα και για τα οποία δεν γινόταν να κάνεις σχεδόν τίποτα το προηγούμενο διάστημα. Σε προσωπικό επίπεδο προτιμάς ό, τι δουλεύει κι έχει αποτέλεσμα στα πάρε δώσε σου με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου, ακόμη κι αν είναι τελείως διαφορετικό από ό, τι έχεις συνηθίσει. Το πρόγραμμά σου και οι υποχρεώσεις σου δεν σου αφήνουν περιθώριο να συνεχίσεις να χαριεντίζεσαι επικοινωνιακά σε ανούσεις γνωριμίες, ενώ βρίσκεις τον τρόπο να κάνεις τις αναγκαίες κουβέντες για να οριοθετήσεις τις καθημερινές σου σχέσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολύ καλή περίοδος για να προωθήσεις τον εαυτό , τα σχέδια και τις επιχειρηματικές σου πρωτοβουλίες, όμως μην υπόσχεσαι τον ουρανό με τ' άστρα και μείνε ανοικτός σε αυτά που έχουν οι άλλοι να σου πούνε.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Μένεις στραμμένος στα ευχάριστα όμως τα έξοδα και οι ανησυχίες σου τρέχουν
Οι απαιτήσεις της νέας σεζόν σε καλούν να ασχοληθείς με επαγγελματικούς και κοινωνικούς στόχους, όμως με την επιστροφή του Άρη σε ευθεία πορεία την Δευτέρα, συνεχίζεις να ξοδεύεις για την διασκέδασή σου και να είσαι αποφασισμένος να επενδύσεις χρόνο και χρήμα στο να απολαύσεις την σχέση σου, έστω κι αν κατά βάθος δεν είσαι απολύτως ήσυχος με αυτά που κάνεις. Ταυτόχρονα βάζεις το χέρι στην τσέπη για τις ανάγκες των παιδιών σου, καθώς και των δημιουργικών δραστηριοτήτων στις οποίες μπορεί να εμπλέκεσαι. Εντέλει, είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός σε ασχολίες που δεν είναι φύσει πρακτικές ή παραγωγικές. Πάντως έχεις όλη την θεωρία στον κόσμο για να στηρίξεις τις επιλογές σου και το μυαλό σου είναι στις νέες δυνατότητες που σου προσφέρει η καριέρα και ο γάμος σου. Η αισιοδοξία σου είναι σίγουρα στα συν, ωστόσο καλό θα ήταν να είσαι βέβαιος ότι δεν είναι μόνο επιφανειακή και ότι στην πραγματικότητα τα λόγια και οι επιλογές σου δεν εντείνουν τον εσωτερικό σου φόρτο.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Καταφέρνεις πολλά ευκολότερα, τείνεις όμως να γίνεις ισοπεδωτικός στις σχέσεις σου
Η επιστροφή του Άρη σε ευθεία πορεία μετά από δύο μήνες την Δευτέρα και μάλιστα στο ζώδιο σου, απομακρύνει πολλές αμφιβολίες και σε μεγάλο βαθμό την επιθυμία σου να ασχοληθείς με πράγματα παλιά και τετριμμένα. Το οικογενειακό σου περιβάλλον και τα τεκταινόμενα στο γραφείο γεμίζουν το ντεπόζιτο σου για να διεκδικήσεις ότι θέλεις στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις. Ταυτόχρονα αισθάνεσαι πιο δυνατός σωματικά έστω κι αν όχι στο 100% σου. Φρόντισε να μην γίνεις ισοπεδωτικός, επικριτικός ή απόλυτος και υπερβολικά αυστηρός απέναντι στον σύντροφο και τους συνεργάτες σου. Ακόμη κι αν έτσι αισθάνεσαι, δεν είσαι μόνος σου. Διατήρησε ένα μέτρο γενναιοδωρίας και προσπάθησε να είσαι αισιόδοξος αντί να ρίχνεις τον εαυτό σου ή να γίνεσαι ξεροκέφαλος στις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες και σε κάθε προσπάθεια να διευθετήσεις οικονομικά ζητήματα προσωπικά ή επαγγελματικά. Η δουλειά σου, σου προσφέρει ευκαιρίες που μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα επικερδείς στο μέλλον. Μέσα από τον κύκλο σου δε, εμφανίζονται τα άτομα που θα κοσμήσουν την κρεβατοκάμαρά σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Τερματισμός αδιέξοδων καταστάσεων και υποστηρικτική κοινωνικότητα
Με τον Άρη σε ευθεία πορεία μετά από δύο μήνες, από την Δευτέρα, βλέπεις κάποια επικοινωνιακά κανάλια να κλείνουν οριστικά σε προσωπικό η επαγγελματικό επίπεδο και πιθανώς προτάσεις, διαπραγματεύσεις και κουβέντες που σε απασχόλησαν το καλοκαίρι να τερματίζονται άδοξα. Η ιστορία αυτή σου προξενεί δυσαρέσκεια, αναστάτωση και αμφιβολία, σε παγώνει και τελικά δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη αν και γίνεται ένα ξεκαθάρισμα μέσα σου. Παράλληλα έχε στο νου σου ότι δεν έχεις όλα τα δεδομένα επί του παρόντος και ότι θέματα που αφορούν τα αδέρφια και τον ευρύτερο συγγενικό σου κύκλο μπορεί να σου δημιουργήσουν επιπλέον αναστάτωση. Βοηθάει σίγουρα ότι είσαι διατεθειμένος να διακωμωδήσεις τις καταστάσεις, ενώ το να διαθέτεις χρόνο για διασκέδαση, έρωτα και συντροφικότητα διασφαλίζει ότι δεν κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν αφήνεις τα πράγματα να πάρουν μεγαλύτερες από τις πραγματικές τους διαστάσεις. Αν και μπορεί να αισθάνεσαι απομονωμένος, τα γεγονότα μπορούν να σου δείξουν ότι δεν είσαι. Ούτε προσωπικά, ούτε επαγγελματικά.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Σιγουριά που σε ωθεί να δράσεις για να λύσεις προσωπικά θέματα
Μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας, οικονομικής και συναισθηματικής αισθάνεσαι με την επιστροφή του Άρη σε ευθεία πορεία την Δευτέρα. Το γεγονός σε οπλίζει με δύναμη και διάθεση να κάνεις πράγματα, ιδιαίτερα να καταστρώσεις επαγγελματικά σχέδια, αλλά και να βάλεις σε τάξη εξωεπαγγελματικές ασχολίες και το πάρε δώσε με τον φιλικό σου κύκλο. Η Ρώμη βέβαια δεν χτίστηκε σε μία μέρα, αλλά καταφέρνεις να κάνεις μία καλή αρχή, ιδιαίτερα αν δεν πάρεις στάση μοναδικής αυθεντίας και δεν απαιτήσεις να συμμορφωθούν όλοι στον ρυθμό σου χωρίς να εξηγήσεις γιατί. Σε προσωπικό επίπεδο παίρνεις πρωτοβουλίες και προσπαθείς αρκετά θαρραλέα να διευθετήσεις τα θέματα της ερωτικής και οικογενειακής σου ζωής. Αν καταφέρεις να διατηρήσεις έναν βαθμό ευελιξίας και να μην είσαι κολλημένος μόνο στα δικά σου, συνεννοείσαι ευκολότερα και ανοίγεις χώρο για το καινούριο, είτε πρόκειται να θυμηθείς τα κοινά που σε ενώνουν με τον σύντροφο και την ευρύτερη οικογένεια σου και να ανανεώσεις τον κύκλο σου, είτε να διευκολύνεις την επίλυση νομικών ζητημάτων.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών
20.06.2022
«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5