Κοσμος

Ο Έλον Μασκ «παραμένει προσηλωμένος» στην εξαγορά του Twitter

Ποιος είναι ο λόγος της καθυστέρησης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλον Μασκ
Ο Έλον Μασκ «παραμένει προσηλωμένος» στην εξαγορά του Twitter © EPA/CLEMENS BILAN

Ο Έλον Μασκ δηλώνει πως «παραμένει προσηλωμένος» στην απόκτηση του Twitter.

Ο δισεκατομμυριούχος επικεφαλής της Tesla, Έλον Μασκ, δήλωσε σήμερα ότι «παραμένει προσηλωμένος» στην εξαγορά του Twitter αφού ανακοίνωσε ότι ‘‘παγώνει’’ η εξαγορά του μέσου κοινωνικής δικτύωσης εν αναμονή λεπτομερειών για τον αριθμό των ψευδών λογαριασμών που υπάρχουν στην πλατφόρμα.

Η μετοχή της Twitter, που κατακρημνίστηκε ύστερα από την ανακοίνωση για αναστολή της συμφωνίας, περιόρισε κάπως τις απώλειές της, αλλά και πάλι κατέγραφε πτώση περίπου 11% στις προσυνεδριακές ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Έλον Μασκ: Σε προσωρινή αναστολή η εξαγορά του Twitter

Υπενθυμίζεται ότι με ανάρτησή του Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι «παγώνει» προσωρινά τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter, επικαλούμενος εκκρεμείς λεπτομέρειες για ανεπιθύμητους (spam) και ψευδείς (fake) λογαριασμούς.

«Η συμφωνία του Twitter αναστέλλεται προσωρινά καθώς εκκρεμούν λεπτομέρειες που στηρίζουν τον υπολογισμό ότι οι λογαριασμοί spam/fake πράγματι αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 5% των χρηστών του», ανέφερε ο Μασκ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο Μασκ έχει δηλώσει ότι μία από τις προτεραιότητές του είναι να αφαιρέσει τα «spam bots» από την πλατφόρμα. Μάλιστα, όταν ο Μασκ ανακοίνωσε τη συμφωνία είπε ότι «η ελευθερία του λόγου είναι το θεμέλιο μιας λειτουργικής δημοκρατίας» και περιέγραψε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ως «την ψηφιακή πλατεία της πόλης όπου συζητούνται ζητήματα ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ανθρωπότητας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ