TV + Series

Ζελένσκι: O ANT1 μεταδίδει την κωμωδία που τον έκανε πρόεδρο

Η υπόθεση στη σειρά «Υπηρέτης του λαού»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είναι ο «Υπηρέτης του λαού»
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είναι ο «Υπηρέτης του λαού» © YouTube/ΑΝΤ1 TV

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι πρωταγωνιστεί στη σειρά «Υπηρέτης του λαού», την οποία ξεκινά να προβάλει ο ANT1. Η κωμωδία που τον έκανε πρόεδρο στην Ουκρανία.

O Βολοντίμιρ Ζελένσκι είναι το κεντρικό πρόσωπο των ημερών μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Ο Ουκρανός πρόεδρος, πριν αναλάβει τις τύχες της χώρας του και βρεθεί αντιμέτωπος με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία, ήταν ηθοποιός και είχε πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία «Υπηρέτης του λαού».

Μέσα από αυτήν την τηλεοπτική σειρά η δημοτικότητα του Βολοντίμιρ Ζελένσκι «εκτοξεύτηκε». Ο ANT1 ξεκινά να προβάλει την κωμωδία «Υπηρέτης του λαού» από την Καθαρά Δευτέρα, στις 21.00 το βράδυ.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι πρωταγωνιστεί στη σειρά «Υπηρέτης του λαού» - Πότε προβάλλεται στον ANT1

Ο «Υπηρέτης του λαού» θα προβάλλεται με υπότιτλους κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τον ANT1.

Η τηλεοπτική σειρά «Servant of the people» προβλήθηκε το 2015. Πολιτικοί αναλυτές έχουν επανειλημμένα επισημάνει ότι αυτή η κωμωδία - πολιτική σάτιρα άνοιξε τον δρόμο στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι μέχρι τον προεδρικό θώκο στο Κίεβο. Η συγκεκριμένη τηλεοπτική παραγωγή δείχνει πώς ένας απλός άνθρωπος, τον οποίο υποδύεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, καταφέρνει να γίνει πρόεδρος της χώρας.

Η εταιρεία διανομής «Eccho Rights» ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις της σειράς θα διατεθούν στον Ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό και σε άλλες οργανώσεις της Ουκρανίας.

«Υπηρέτης του λαού» - To story της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι

«Τι συμβαίνει όταν ένας συνηθισμένος, τίμιος άνδρας εκλέγεται πρόεδρος μιας χώρας; Ο Βασίλι Πέτροβιτς Χολομπόροντκο είναι ένας ταπεινός δάσκαλος, ο οποίος είναι εξοργισμένος με την τραγική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα του. Ενας μαθητής τον τραβάει βίντεο τη στιγμή που ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση και το ανεβάζει στο YouTube, όπου γίνεται viral.

Στη σειρά «Υπηρέτης του λαού» ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι γίνεται πρόεδρος της χώρας

» Ολοι οι πολίτες ταυτίζονται με το ξέσπασμα του Βασίλι και αρχίζουν να συγκεντρώνουν χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία του, ώστε να γίνει πρόεδρος. Και προς έκπληξη όλων, εκλέγεται. Ο "Υπηρέτης του λαού" ακολουθεί τον Βασίλι στη νέα του ζωή ως προέδρου και προβάλλει τον τρόπο που διαχειρίζεται τις προσδοκίες, όχι μόνο ενός έθνους, αλλά και εκείνες της οικογένειας και των φίλων του.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι πρωταγωνιστεί στη σειρά «Υπηρέτης του λαού»

» Ο Βασίλι δεν θέλει να αλλάξει τίποτα από τη ζωή του. Θέλει να μείνει ο ίδιος, να μείνει στο διαμέρισμά του με τους γονείς του, να δανείζεται χρήματα από τους φίλους του, στο τέλος του μήνα, και να πηγαίνει στη δουλειά με το ποδήλατο. Το μόνο πρόβλημα είναι πως πλέον είναι ο πιο ισχυρός άνδρας της χώρας. Θα αποκαρδιώσουν οι σκοτεινές δυνάμεις τον Βασίλι ή ο ταπεινός δάσκαλος θα καταφέρει να επιβιώσει ενάντια στη διαφθορά;» αναφέρει το ΔΤ για την υπόθεση στη σειρά ο «Υπηρέτης του λαού», με πρωταγωνιστή τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, την οποία ξεκινά να προβάλει ο ANT1 από την Καθαρά Δευτέρα.

Υπηρέτης του λαού - Πρεμιέρα Καθαρά Δευτέρα στις 21:00

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ