Κοσμος

Λονδίνο: Έκλεισαν τέσσερις γέφυρες-Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο

Ελέγχθηκε το αντικείμενο και δόθηκε τέλος στον συναγερμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομία απέκλεισε γέφυρες στο Λονδίνο λόγω ύποπτου αντικειμένου
Αστυνομία απέκλεισε γέφυρες στο Λονδίνο © Twitter / Emily

Λονδίνο: Τέσσερις γέφυρες αποκλείστηκαν μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου.

Τέσσερις γέφυρες αποκλείστηκαν στο κεντρικό Λονδίνο νωρίτερα σήμερα (15/2), καθώς εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο που έθεσε σε συναγερμό τις αρχές. 

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό γύρω στις 10 το πρωί. Σύμφωνα με την αστυνομία της Βρετανίας, πρόκειται για τις γέφυρες Ουέστινστερ, Γουότερλου και τις πεζογέφυρες Χάνγκερντορφ και Γκόλντεν Τζούμπιλι.

Με ανακοίνωσή της, η αστυνομία συνέστησε στους πολίτες να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικές διαδρομές.«Τα τρένα δεν μπορούν προς το παρόν να κινηθούν μεταξύ London Charing Cross και London Bridge λόγω συναγερμού ασφαλείας μεταξύ αυτών των σταθμών. Το νοτιοανατολικό τμήμα έχει ενημερωθεί για συναγερμό ασφαλείας κοντά στο σιδηρόδρομο, η αστυνομία ζήτησε να μην κυκλοφορούν τρένα μεταξύ του Λονδίνου Charing Cross και της Γέφυρας του Λονδίνου». 

Αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο είπαν ότι η αστυνομία είχε χαρακτηρίσει το «ύποπτο πακέτο» ως «επείγον ζήτημα», καθώς οι άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τον δρόμο κοντά στο IMAX στο St Thomas, αναφέρει το MyLondon. Οι εργαζόμενοι στα κοντινά γραφεία κλήθηκαν επίσης να φύγουν από τη γύρω περιοχή.

 

 

Λίγο μετά τις 11.30 (ώρα Λονδίνου) το αφύλακτο αντικείμενο έχει αξιολογηθεί και διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν ύποπτο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ