Κοσμος

Netflix: Υποτροφία «Chadwick Boseman» ύψους 5,4 εκατ. δολαρίων

Είχε αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Howard

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Chadwick Boseman
Ο ηθοποιός Chadwick Boseman ©EPA Pool

Το Netflix ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει ένα μεγάλο ποσό στο Πανεπιστήμιο Howard εις μνήμην του ηθοποιού Chadwick Boseman.

To Netflix θα θεσπίσει υποτροφία στο όνομα του εκλιπόντος ηθοποιού Chadwick Boseman στο Πανεπιστήμιο Howard από το οποίο είχε αποφοιτήσει ο πρωταγωνιστής του Black Panther. Η υποτροφία Chadwick A. Boseman Memorial θα καλύπτει την τετραετή φοίτηση στο νεοσύστατο Κολέγιο Καλών Τεχνών (το οποίο πήρε το όνομά του).

«Με τεράστια ευχαρίστηση και βαθιά ευγνωμοσύνη ανακοινώνουμε τη δημιουργία μιας υποτροφίας προς τιμήν του αποφοίτου, του Chadwick Boseman, του οποίου η ζωή και η προσφορά στις τέχνες συνεχίζει να εμπνέει», δήλωσε ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Howard, Wayne Frederick. «Αυτή η υποτροφία ενσωματώνει την αγάπη του Chadwick για το Howard, το πάθος του για αφήγηση και την προθυμία του να υποστηρίξει τις μελλοντικές γενιές μαθητών του πανεπιστημίου. Είμαι ευγνώμων για τη συνεχή υποστήριξη και συνεργασία της συζύγου του Chadwick, κυρίας Simone Ledward Boseman, και του Netflix για αυτό το σημαντικό δώρο».

Μιλώντας σχετικά η χήρα του, Ledward-Boseman είπε: «Σε πολλούς ταλαντούχους καλλιτέχνες δεν δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ελπίζουμε να υποστηρίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές, δίχως το οικονομικό φράγμα στην εκπαίδευση».

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ