Κοσμος

Πυροβολισμοί σε Πανεπιστημιούπολη στη Λουιζιάνα με έναν νεκρό

Το δεύτερο αιματηρό επεισόδιο σε μία εβδομάδα - Οι πρώτες εικόνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Πανεπιστήμιο στη Λουιζιάνα όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί
Το Πανεπιστήμιο στη Λουιζιάνα όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί © Google Street View

Στη Λουιζιάνα έπεσαν πυροβολισμοί σε Πανεπιστημιούπολη για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, με έναν νεκρό και επτά τραυματίες να είναι ο απολογισμός.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι επτά τραυματίστηκαν από πυρά σε πανεπιστημιούπολη στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ. Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγες ημέρες μετά από παρόμοιο αιματηρό συμβάν, επίσης με έναν νεκρό, και πάλι στο Grambling State University.

Ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι πυροβολισμοί στην πανεπιστημιούπολη στη Λουιζιάνα έπεσαν την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021.

Το πανεπιστήμιο ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter μήνυμα με το οποίο ενημερώνει ότι ο άνθρωπος που σκοτώθηκε από τους πυροβολισμούς δεν ήταν εγγεγραμμένος φοιτητής του. Εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε σε δήλωσή του ότι τα δύο αιματηρά γεγονότα δεν συνδέονται.

Όπως ανακοινώθηκε, κηρύχθηκε νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας στους χώρους του Grambling State University, ενώ ακυρώθηκε και προγραμματισμένος ετήσιος αγώνας αμερικανικού ποδοσφαίρου. Απευθυνόμενο στους φοιτητές και στο προσωπικό του, το πανεπιστήμιο κάλεσε τους πάντες να «ενωθούν» και να «παρηγορήσουν ο ένας τον άλλο», καθώς και να μη διασπείρουν φήμες ή ψευδείς ειδήσεις για την έρευνα.

Πυροβολισμοί σε πανεπιστημιούπολη στη Λουιζιάνα - Ποιος είναι ο βασικός ύποπτος - Οι πρώτες εικόνες

«Η αστυνομία της πολιτείας της Λουιζιάνας ζητεί βοήθεια για να εντοπίσει τον ύποπτο ή τους υπόπτους», αναφέρει το μήνυμα στο Facebook. Και προστίθεται: «Κάθε πληροφορία, ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια, μπορεί να είναι πολύτιμη σε αυτήν την έρευνα».

Στη δημοσιότητα έχουν δοθεί το όνομα και η φωτογραφία 18χρονου Αφροαμερικανού, ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος για το πρώτο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς.

Ένας 19χρονος σκοτώθηκε και ένας 16χρονος τραυματίστηκε σε αυτό το αιματηρό συμβάν, που εκτυλίχθηκε την περασμένη Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021.

SAD!!! GSU HOMECOMING SHOOTING 2021 | Prayers for Students and Familes affected

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ