Κοσμος

Ιερουσαλήμ: Απόπειρα επίθεσης στην παλιά πόλη - Νεκρή η ύποπτη

Επιχείρησε να τραυματίσει με αιχμηρό αντικείμενο αστυνομικούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρή μία γυναίκα που επιχείρησε να επιτεθεί σε αστυνομικούς στην Ιερουσαλήμ
Νεκρή μία γυναίκα που επιχείρησε να επιτεθεί σε αστυνομικούς στην Ιερουσαλήμ © Twitter

Άνδρες της αστυνομίας του Ισραήλ σκότωσαν γυναίκα που επιχείρησε να τους επιτεθεί με αιχμηρό αντικείμενο στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ.

Μία γυναίκα επιχείρησε να επιτεθεί κατά των ισραηλινών δυνάμεων στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ προτού εξουδετερωθεί από αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε σε επίσημο δελτίο Τύπου η ισραηλινή αστυνομία, η γυναίκα έφερε αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο επιχείρησε να μαχαιρώσει αστυνομικούς που βρίσκονταν σε δρόμο που οδηγεί στο τέμενος Αλ Αξά. Οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον της και τη σκότωσαν ακαριαία.

Η γυναίκα, ηλικίας περίπου 30 ετών, δεν έχει αναγνωριστεί μέχρι στιγμής. Έβγαινε από την Πλατεία των Τεμενών όταν πλησίασε τους αστυνομικούς, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Μέλη των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας είναι ανεπτυγμένα σε όλες τις εισόδους της Πλατείας των Τεμενών, που είναι ο τρίτος ιερότερος τόπος για το Ισλάμ και ο ιερότερος τόπος του ιουδαϊσμού, στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, παλαιστινιακό τομέα της πόλης που έχει καταλάβει και προσαρτήσει το εβραϊκό κράτος.

Τον Μάιο, πολυήμερα επεισόδια στην πλατεία μεταξύ Παλαιστινίων και των ισραηλινών δυνάμεων υπήρξαν το πρελούδιο ανάφλεξης στο Ισραήλ και στα Παλαιστινιακά Εδάφη.

Την Κυριακή, πέντε Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε ανταλλαγές πυρών με ισραηλινές δυνάμεις, που διεξήγαγαν επιχείρηση στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη με σκοπό την πρόληψη επιθέσεων, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ