- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Μπαράκ Ομπάμα και Τζορτζ Κλούνεϊ στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν
Συμμετέχουν σε διαδικτυακή εκδήλωση για να στηρίξουν την προεκλογική εκστρατεία
Τα εισιτήρια της εκδήλωσης υπέρ Μπάιντεν, στην οποία θα συμμετάσχουν Ομπάμα και Κλούνεϊ κυμαίνονται από 250 μέχρι 250.000 δολάρια.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνεϊ θα συμμετάσχουν μαζί σε μια διαδικτυακή εκδήλωση για να στηρίξουν την προεκλογική εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν.
Ο Ομπάμα και ο Κλούνεϊ θα συμμετάσχουν σε αυτήν τη «διαδικτυακή συζήτηση», όπως αναφέρεται στην πρόσκληση που απεστάλη προς τους υποψήφιους δωρητές. Τα εισιτήρια (δωρεές στην προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν) κυμαίνονται από 250 μέχρι 250.000 δολάρια.
Τον Ιούνιο ο Ομπάμα είχε οργανώσει άλλη μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για τον Μπάιντεν, τον πρώην αντιπρόεδρό του, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει πάνω από 11 εκατομμύρια σε δωρεές.
Λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού ο Μπάιντεν αναγκάστηκε να κάνει προεκλογική εκστρατεία μέσω του διαδικτύου ή να συμμετέχει σε εκδηλώσεις μόνο κοντά στο σπίτι του στο Ντέλαγουερ. Οι διαδικτυακοί έρανοι όμως αποδείχτηκαν πολύ αποτελεσματικοί και τον βοήθησαν να ξεπεράσει σε έσοδα τον απερχόμενο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τον Μάιο και τον Ιούνιο.
Αργότερα σήμερα ο Μπάιντεν πρόκειται να παρουσιάσει, σε μια ομιλία του στο Γούιλμινγκτον του Ντέλαγουερ, το πρόγραμμά του για την αντιμετώπιση του συστημικού ρατσισμού και των οικονομικών ανισοτήτων.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O κωμικός βρέθηκε ένοχος για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις
Ιταλικά ΜΜΕ δημοσίευσαν τα απειλητικά μειλ που έλαβαν
Οι αρκούδες γκρίζλι αποτελούν προστατευόμενο είδος στη Βρετανική Κολομβία
Η ανάρτηση που συζητήθηκε
Η απόφαση του δικαστηρίου για τον 35χρονο
Το ασυνήθιστο στοιχείο που προβληματίζει τους ειδικούς ασφαλείας
Διαρροή εγγράφων φέρνει στο φως τη βαθιά στρατιωτική συνεργασία Μόσχας και Τεχεράνης
Το ερώτημα για τις τεράστιες επενδύσεις
Γιατί οι τεχνολογικοί κολοσσοί αντιδρούν
Δύο καταδιωκτικά αεροσκάφη αναγκάστηκαν να απογειωθούν για το συνοδεύσουν
Το ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντo
Πληθαίνουν οι εκτιμήσεις ότι ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών σχεδιάζει να διεκδικήσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών - Τι αναφέρει το δημοσίευμα
Ο Χούμπερτ Άιβανγκερ βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βερολίνο
Νέα δεδομένα στην πολιτική κρίση του Ισραήλ
Ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός ανταλλαγής πληροφοριών της ΕΕ
Αντιδράσεις για την επιβολή στρατιωτικής θητείας στους σπουδαστές θρησκευτικών σχολών
Τι έδειξαν οι ανεξάρτητες έρευνες
Το αεροσκάφος έπεσε με τη μύτη στο έδαφος από ύψος 35.000 ποδιών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.