- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ρωσία: 19χρονος κατήγγειλε βιασμό από 2 γυναίκες για ένα iPhone
Προχώρησαν «σε βίαιες πράξεις σεξουαλικής φύσης» γιατί τους γρατζούνισε την οθόνη του τηλεφώνου
Νεαρός καταγγέλλει ότι του επιτέθηκαν δύο γυναίκες και προχώρησαν «σε βίαιες πράξεις σεξουαλικής φύσης» επειδή γρατζούνισε την οθόνη του iPhone μίας εξ αυτών.
Ένας 19χρονος στη Ρωσία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και βιασμού από δύο γυναίκες, όταν γρατζούνισε ένα iPhone τους ενώ επιχειρούσε να το επισκευάσει.
Η ιστορία, σύμφωνα με τον 19χρονο, ξεκινά όταν η 22χρονη γνωστή του τον φώναξε σπίτι της στην πόλη Μπουγκούλμα.
Σε κάποιο σημείο, σύμφωνα με το Russia Today, η 22χρονη είπε στον νεαρό ότι είχε προβλήματα με το iPhone της.
Εκείνος τότε, όπως καταγγέλλει, επιχείρησε να διορθώσει το πρόβλημα αλλά κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του γρατζούνισε την οθόνη του κινητού. Τότε η 22χρονη και μια 32χρονη φίλη της που βρισκόταν, επίσης, στο σπίτι απαίτησαν από τον 19χρονο να τους δώσει 3.000 ρούβλια (περίπου 47 δολάρια) ως «αποζημίωση».
Όταν αυτός, όμως, αρνήθηκε οι δύο γυναίκες -λέει ο 19χρονος- του επιτέθηκαν και στη συνέχεια προχώρησαν «σε βίαιες πράξεις σεξουαλικής φύσης», σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας. Τοπικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι χρησιμοποιήθηκε και κάποιου είδους σεξουαλικό βοήθημα.
Οι δύο γυναίκες, λέει ο 19χρονος, δεν αρκέστηκαν στην επίθεσή τους αλλά φρόντισαν και να την καταγράψουν σε βίντεο με το οποίο τον εκβίασαν στη συνέχεια για να τους δώσει τα χρήματα απειλώντας τον σε διαφορετική περίπτωση με δημοσιοποίηση του βίντεο.
Ο 19χρονος, όμως, κατέφυγε στην αστυνομία άνδρες της οποίας συνέλαβαν τις δύο γυναίκες, οι οποίες -κατά το RT- ομολόγησαν τις πράξεις τους ενώ εκκρεμεί η απόφαση δικαστηρίου για το αν θα πρέπει να προφυλακιστούν.
Ο νεαρός επιμένει, πάντως, ότι οι γρατζουνιές στο iPhone ήταν μόνο μια δικαιολογία για τις δύο γυναίκες προκειμένου να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους διαστροφές.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση του προέδρου των ΗΠΑ στο Truth Social
«Η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου γίνεται αποδεκτή, η δική μας με τη Λιβύη όχι», δήλωσε ο Οζγκιούρ Οζέλ
Η χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι έχει αναδειχθεί σε ηγετική φυσιογνωμία της ρωσικής αντιπολίτευσης στην εξορία
Τι αναφέρει ο αρχιεπίσκοπος Γκάλαχερ
Το περιστατικό του 2014
Τρεις γυναίκες είχαν καταγγείλει σεξουαλική βία και κακοποίηση από το 2015
Τα σχόλια του για τα σώματα στην προεκλογική εκστρατεία
O κωμικός κατηγορείται για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις
Δεν παρέδωσε το διαβατήριο του στις αρχές
Στο 55,7% η συμμετοχή μέχρι τις 16:00
Με αφορμή την απομάκρυνση του ράπερ Μάκλμορ
Ο βασικός αντίπαλος του Νετανιάχου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη Χερτζίλια
Η εκπρόσωπος Τύπου των πέντε ημερών αποκαλύπτει τι της είπε ο Τραμπ πριν φύγει
Τι σημαίνει και πώς τη χρησιμοποιούν οι νέοι
Δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του Αμερικανού προέδρου για την υπόθεση
Η αστυνομία συνέλαβε άτομα που προσπαθούσαν να δωροδοκήσουν ψηφοφόρους
Το βίντεο που δείχνει τη βασίλισσα της Ισπανίας να πέφτει μέσα σε αλιευτικό σκάφος
Στο 16,68% η προσέλευση τις πρώτες τρεις ώρες - Αναμέτρηση ορόσημο για τον Νετανιάχου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.