- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Forbes: 3 Ρώσοι ανάμεσα στους δισεκατομμυριούχους του κόσμου
Κατά 64 δισ. δολάρια πλουσιότεροι οι 10 ζάπλουτοι της λίστας
Ο πρόεδρος της ρωσικής πετρελαϊκής εταιρείας Lukoil, Βαγκίτ Αλεκπέροφ ο πρόεδρος της Novatec, Λεονίντ Μίχελσον και ο συνιδιοκτήτης της Sibur, Γκενάντι Τίμτσενκο μπήκαν στον κατάλογο των 10 πιο επιτυχημένων δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes.
Σύμφωνα με τον κατάλογο του 2017 τα περιουσιακά στοιχεία των 10 δισεκατομμυριούχων που πλούτισαν περισσότερο από τους υπόλοιπους αυξήθηκαν κατά 64 δισεκατομμύρια δολάρια.
Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Τζεφ Μπέζος, ο ιδρυτής της Amazon ο οποίος αύξησε την περιουσία του κατά 28 δισεκατομμύρια δολάρια. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο δημιουργός των καταστημάτων ρούχων Uniqlo Ταντάσι Γιανάι.
Ο Αλεκπέροφ κατέλαβε την τρίτη θέση καθώς η περιουσία του αυξήθηκε κατά 4,6 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η συνολική του περιουσία αγγίζει τα 19,5 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ο Μίχελσον βρίσκεται στην πέμπτη θέση καθώς αύξησε την περιουσία του, που φθάνει τα 21,1 δισεκατομμύρια δολάρια, κατά 4 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ο Τίμτσενκο βρέθηκε στην έκτη θέση, καθώς κατέχοντας περιουσιακά στοιχεία που φθάνουν τα 18,9 δισεκατομμύρια δολάρια έγινε πλουσιότερος μέσα σένα χρόνο κατά 3,8 δισεκατομμύρια δολάρια.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η «σκιά» του πρώην προέδρου πάνω από την προεκλογική μάχη του Νοεμβρίου
Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες
«Απειλείται η ελευθερία του Τύπου και το δικαίωμα του κοινού στην ανεξάρτητη δημοσιογραφία»
Ο ρόλος του ΝΑΤΟ και οι ισχυρισμοί Τραμπ
Τι αναφέρει η επίμαχη έκθεση της MSMT
Από τον Ιούλιο του 2025, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δηλώσει ότι «δεν αντέχει» τη λέξη artificial
Φορέματα, σπιτικό φαγητό, παιδιά και μια ζωή που μοιάζει βγαλμένη από άλλη εποχή
300 αντικείμενα της σταρ πωλούνται για τη στήριξη της φιλοζωικής της οργάνωσης
Το χρονικό της υπόθεσης
Οι συναντήσεις του Γάλλου προέδρου στις ΗΠΑ
Είχε καταγγείλει ότι δέχεται απειλές ονοματίζοντας τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Από τους αντάρτες Χούθι στις φωτιές της Μόσχας, και από τη Γροιλανδία στον Λευκό Οίκο, υπό το σαρκαστικό βλέμμα τής ΑΙ
Ηχηρό χαστούκι στην πολιτική Φρίντριχ Μερτς
Υποχρεωτικά τα ιταλικά για γονείς ξένων μαθητών με χαμηλές επιδόσεις
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας κάνει λόγο για μια σημαντική δυναμική στη διπλωματία
Ξεπέρασε το 55% η συμμετοχή των πολιτών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.