- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σύμβουλος Ερντογάν: Ένα θερμό επεισόδιο θα καταλήξει σε στρατιωτική καταστροφή της Ελλάδας
Τι ανέφερε ο Γιγίτ Μπουλούτ για την κατάσταση στο Αιγαίο και στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο
Τα πυρά του κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο Γιγίτ Μπουλούτ, σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε οικονομικά ζητήματα.
Όπως υποστήριξε σε άρθρο του στην τουρκική εφημερίδα «Star», τυχόν «θερμό» επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στη Μεσόγειο θα καταλήξει σε στρατιωτική καταστροφή για την Ελλάδα, καθώς η στρατιωτική δύναμη της Άγκυρας είναι 3 φορές μεγαλύτερη.
Σύμφωνα με τον ίδιο, Ελλάδα, Ελληνοκύπριοι και Ισραήλ επιδιώκουν ένα «βρόμικο παιχνίδι» στη Μεσόγειο, νομίζοντας ότι έχουν πίσω τους «μεγάλους αδελφούς» που θα τις στηρίξουν την κρίσιμη στιγμή. Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι η Ελλάδα γίνεται «εκ νέου όργανο της ιμπεριαλιστικής τάξης».
«Η καρδιά θέλει η Ελλάδα με την Τουρκία να είναι "οι καλύτεροι φίλοι, οι καλύτεροι γείτονες" στην περιοχή αλλά δεν γίνονται. Δεν γίνονται όχι εξαιτίας μας, αλλά εξαιτίας εκείνων» ανέφερε.
«Ελπίζω η Ελλάδα να μην μπει σε αυτό το βρόμικο παιχνίδι, να μην γίνει εργαλείο, να μην αφήσει να τη χρησιμοποιήσουν. Τυχόν φυσική παρενόχληση των τουρκικών πλοίων και ένα "θερμό" επεισόδιο με την Τουρκία θα τελειώσει με μια στρατιωτική καταστροφή για την Ελλάδα και θα προκαλέσει πολύ αρνητικά αποτελέσματα σε κάθε τομέα. Ελπίζω να κερδίσει η λογική, να κερδίσει η φιλία και να υπάρξει ανάπτυξη στην περιοχή» πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο συνιδρυτής της Microsoft τάσσεται κατά της «αυτορρύθμισης»
Με κοινή ψήφο AfD και CDU
Σοβαρή παραβίαση ιατρικών δεδομένων - Η ομάδα ShinyHunters απειλεί με διαρροή
Τα δεδομένα μέχρι σήμερα δεν δείχνουν αυξημένο κίνδυνο
Η απίθανη ιστορία του Σίνγκο
Έκκληση για προστασία της ανθρωπιάς απέναντι στην εξέλιξη των μηχανών
Το πανεπιστήμιο αλλάζει πορεία μετά τον θάνατό του
Η εβδομάδα που έδειξε μέχρι πού φτάνει η δύναμή του
Στο Μαλιμπού, άνοιξε καταβόθρα κοντά στο σπίτι του Νίκολας Κέιτζ
Η ένταση κορυφώθηκε μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου να ανανεώσει τη θητεία του προέδρου
Η ηλικιωμένη γυναίκα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το διαμέρισμα όπου ζούσε για 71 χρόνια
Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στη μεταξύ τους συνάντηση στη Νέα Υόρκη
Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ζητά να παρέμβει στη δικαστική προσφυγή κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Συγκινημένη η κόρη του Μαρίνα στην τελετή
Η κυβέρνηση Μελόνι εγκρίνει νέα μέτρα για την ένταξη και την ασφάλεια στα σχολεία
Εντείνονται οι διπλωματικές προσπάθειες για άρση του αδιεξόδου στη Μέση Ανατολή
Η ελευθερία, η ισότητα των φύλων και η αυτονομία του ανθρώπου απέναντι στη θεοκρατική εξουσία
Η δύσκολη μετάβαση στο Γυμνάσιο
«Γύρνα πίσω στο Μαρόκο», του φώναζαν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.